جمعه 5 بهمن 1403

انتقال 169 مادر باردار به محل‌های امن در سیل سیستان‌و‌بلوچستان / هیچ مورد فوتی در سیل نداشتیم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
انتقال 169 مادر باردار به محل‌های امن در سیل سیستان‌و‌بلوچستان / هیچ مورد فوتی در سیل نداشتیم

وزیر بهداشت با بیان اینکه در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خوشبختانه هیچ فردی فوت نشده است، گفت: 169 مادر باردار از محل‌های پرخطر توسط اورژانس به محل‌های امن منتقل شدند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر سعید نمکی در حاشیه نشست با اعضای هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و بررسی مشکلات مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: خوشبختانه با تجاربی که همکاران بنده در سیلاب‌های گسترده بهار امسال در استان‌های مختلف داشتند، زحمت همکاران ما در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان، کمتر از قبل شد.

وی افزود: اندوخته های سیلاب‌های گسترده ابتدای سال باعث شد که قبل از گرفتاری در سیلاب‌ها، موارد پر خطر حوزه سلامت، مدیریت شود. خوشبختانه 169 مادر باردار از محل‌های پرخطر توسط اورژانس به محل‌های امن منتقل شدند و تمهیدات بسیار خوبی برای ارسال و ذخیره کردن داروهای مورد نیاز در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اتخاذ شده بود.

وزیر بهداشت با اشاره به خدمت‌رسانی سه فروند بالگرد اورژانس هوایی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان، یادآور شد: خوشبختانه حتی یک مورد فوتی در سیل این استان نداشتیم و افراد حادثه دیده نیز به موقع به مراکز درمانی، منتقل شده‌اند.

نمکی خاطرنشان کرد: لاشه‌های حیوانات اهلی می توانند تبدیل به کانون‌های عفونی شوند که تجربیات سیلاب‌های بهار امسال به ما کمک کرد که این لاشه‌ها توسط صورتجلسه های همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی، مورد تایید سازمان دامپزشکی کل کشور، بیمه‌ها و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قرار گیرد تا سرعت جمع‌آوری و معدوم‌سازی لاشه‌های حیوانات افزایش یابد و با مخاطرات بیماری‌ها روبرو نباشیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه هیچ مشکلی در حوزه دارو و نیروی انسانی و سایر موارد در حوزه سلامت در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوجستان نداریم.

وزیر بهداشت اضافه کرد: بزرگترین خسارتی که می‌توانست در سیل استان سیستان و بلوچستان، همه ما را غصه دار کند، خسارت جانی بود و خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده در مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان، 169 مادر باردار و تعداد قابل توجهی از جمعیت آسیب پذیر و بیماران قبل از سیل، به محل‌های امن منتقل شدند.

نمکی یادآور شد: در این سفر علاوه بر معاون درمان وزارت بهداشت و همچنین رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت نیز برای جبران خسارت های وارده به مراکز بهداشتی و درمانی حضور دارد و برآوردی از خسارت ها به زیرساخت ها در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تهیه شده است.

وی با بیان اینکه نخواهیم گذاشت که خانه بهداشت یا مرکز بهداشتی و درمانی، به‌صورت تخریب شده، باقی بماند تاکید کرد: بر اساس برآوردها، حدود 7 میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر وارد شده که برای بررسی‌های دقیق این خسارت، تیمی از وزارت بهداشت پس از فروکش کردن آب، به این مناطق اعزام خواهد شد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بزرگترین اولویت ما در مبارزه با بیماری های واگیر، آموزش مردم است، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و سازمان صدا و سیما باید در ارائه آموزش‌های لازم به مردم در جهت کنترل بیماری ها به وزارت بهداشت کمک کنند و پس از آن، نقش همکاری‌های بین بخشی، بسیار مهم و اساسی است و همه بخش‌ها باید به کمک وزارت بهداشت بیایند و یا ما به آن‌ها کمک کنیم تا این وضعیت، مهار شود.

اول بهمن؛ کمک مدارس به مناطق درگیر سیل / ارسال بخاری‌های مازاد به مدارس سیل‌زده مدارس و اردوگاه های آموزش‌وپرورش در اختیار سیل زدگان است درخواست بسیج سازندگی البرز از مردم برای کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان "دود" عدم تعیین ریاست جمعیت هلال احمر در چشم مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان

انتهای پیام /