اهتمام ویژه دانشگاه پیام نور برای تحقق «تولید دانش بنیان اشتغال آفرین»
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور در دیدار با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ضمن تبریک تقارن بهار طبیعت و حلول ماه مبارک رمضان، رفع دغدغههای اشتغال و کارآفرینی در کشور را یکی از وظایف مهم این دانشگاه دانست و گفت: 36 شرکت دانش بنیان در حال حاضر در مرکز ملی صنایع خلاق دانشگاه پیام نور مستقر است و این دانشگاه در اکثر استانها...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور در دیدار با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ضمن تبریک تقارن بهار طبیعت و حلول ماه مبارک رمضان، رفع دغدغههای اشتغال و کارآفرینی در کشور را یکی از وظایف مهم این دانشگاه دانست و گفت: 36 شرکت دانش بنیان در حال حاضر در مرکز ملی صنایع خلاق دانشگاه پیام نور مستقر است و این دانشگاه در اکثر استانها مراکز رشد را راه اندازی کرده است.
وی بر تداوم و گسترش فعالیتهای مراکز رشد و دانش بنیان تاکید کرد و اظهار داشت: تمرکز دانشگاه پیام نور از بدو تاسیس بیشتر در رشتههای علوم انسانی بوده است، اما با توجه به اقتضائات جامعه در برههای این دانشگاه اقدام به راه اندازی رشتههای علوم پایه و فنی مهندسی کرده است و در حال حاضر قریب 35 درصد اساتید دانشگاه در این بخشها مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند.
سرپرست دانشگاه پیام نور از وجود آزمایشگاههای مجهز به بهترین تجهیزات پژوهشی در این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: ماموریت ویژه معاونت پژوهشی دانشگاه پیام نور در سال جاری افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و کارآفرینی است تا ضمن گسترش تعامل صنعت و دانشگاه، بسترهای اشتغال دانش آموختگان را فراهم آورد.
تقی زاده آمایش رشتهها و ایجاد رشتههای جدید را از دیگر اولویتهای دانشگاه پیام نور عنوان کرد و افزود: گسترش رشتههای تحصیلی کاربردی و بین رشتهای در مقاطع تحصیلات تکمیلی، راه اندازی سامانهای کارآمد برای برگزاری آزمونهای بدون کاغذ و آنلاین و تقویت نرم افزارهای الکترونیکی از جمله برنامههای این دانشگاه در سال جاری است.
وی از گسترش فعالیتهای دانشگاه پیام نور برای جذب دانشجویان خارجی در سال 1401 خبر داد و اظهار داشت: با کسب مجوز از سوی هیات امنای دانشگاه، مراکز دانشگاه پیام نور در کشورهای لبنان، عراق و سوریه راه اندازی میشود. تقی زاده با تاکید بر لزوم تهیه منابع درسی به زبانهای عربی و انگلیسی افزود: 7 مرکز استان دانشگاه پیام نور در داخل کشور فرایند کسب مجوز جذب دانشجویان خارجی را طی میکنند و در حال حاضر مرکز تهران دانشگاه پیام نور دارای مجوز جذب دانشجوی خارجی است که امید است در سال جاری بتوانیم با افزایش تعداد دانشجویان خارجی گامی مثبت در جهت انتقال دانش و فرهنگ این مرز و بوم و توسعه دیپلماسی علمی برداریم.
وی همچنین بر لزوم بهره مندی دانشگاه پیام نور از ظرفیت نهاد رهبری برای غنی سازی منابع درسی تاکید کرد و اظهار داشت: از آنجا که دانشگاه پیام نور دانشگاهی منبع محور است، بازنگری، به روز رسانی و غنی سازی منابع درسی باید در اولویت قرار گیرد تا بتوانیم در رشد و تربیت موثر دانشجویان نقشی بسزا ایفا نماییم.
سرپرست دانشگاه پیام نور از وجود 14 دبیرخانه فرهنگی در استانها خبر داد و با اشاره به پویایی بیشتر فعالیتهای فرهنگی با امکان حضور دوباره دانشجویان در فضای دانشگاه اظهار داشت: این دانشگاه به دنبال تخصیص بودجهای بیشتر برای گسترش فعالیتهای فرهنگی است و با برگزاری جشنوارههای متعدد، بسترهای ایجاد نشاط، پویایی و افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی را فراهم میکند.