ایران روی توسعه موشکهای بالستیک قاره پیما کار میکند

دنیای اقتصاد: نتانیاهو ادعا کرد: در صورت افزایش برد موشکهای ایران به 3000 کیلومتر، نیویورک و واشنگتن در دامنه اهداف سلاحهای هستهای آن قرار میگیرند.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ نتانیاهو در مصاحبه با «بن شاپیرو» مفسر آمریکایی مدعی شد ایران در حال توسعه موشکهای بالستیک قارهپیما با برد 8000 کیلومتر است و در صورت افزایش برد موشکهای ایران به 3000 کیلومتر، نیویورک و واشنگتن در دامنه اهداف سلاحهای هستهای آن قرار میگیرند.
نتانیاهو مدعی شد: آنچه در غزه آغاز شد، با آزادسازی اسرا و پایان حاکمیت حماس در غزه خاتمه خواهد یافت، اسرائیل همزمان با حزبالله و سوریه مقابله کرد و برنامه هستهای ایران را نابود کرد.
او در ادعاهای خود افزود: ما پیشرفتهترین سلاحهای هجومی روی کره زمین را توسعه داده و آنها را با آمریکا به اشتراک گذاشته و اسرائیل دشمنان آمریکا را که سعی داشتند موشکهای بالستیک با کلاهکهای هستهای بسازند، شکست داد.