شنبه 10 آذر 1403

این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم

جریان رسانه‌ای آشوب اخیراً فیلمی از لحظه کشته شدن برهان کرمی در آشوب مسلحانه کامیاران به عنوان سند جنایت رژیم آخوندی منتشر کردند. اما این فیلم پرده از حقایق جالبی برداشت.

به گزارش مشرق، کلیدواژه «کشته سازی» از سال 1388 وارد عرصه رسانه شد. ابداع آن البته مربوط به 1400 سال قبل و مبدع آن معاویه بود. سربازان شام درپوشش سربازان امام حسن مجتبی (علیه السلام) به شهرهای تحت حکومت ایشان حمله‌ور می‌شدند و اهالی را غارت می‌کردند.

کشته سازی به دو صورت است: اول؛ فرد و متوفی ادعایی اصلاً ربطی به حادثه جاری ندارد ولی با داستان سرایی آن را مرتبط می‌کنند. مثل ماجرای سارینا ساعدی و نگین عبدالملکی در وقایع مهر 1401. دوم؛ افراد حاضر در تجمعات توسط تروریست‌های مسلحین کشته می‌شوند تا خون آن بر گرده نظام بیافتد.

*ایران

کامیاران: اخیراً فیلمی از آشوب مسلحانه در شهرستان کردنشین کامیاران منتشر شد که جریان رسانه‌ای آشوب آن را به عنوان سند جنایت نظام پخش کرد اما تبدیل به سند رسوایی ضد نظام شد!

ادعای رسانه‌های تجزیه طلب و ضدایرانی

فیلم مذکور لحظه کشته شدن یکی از افراد حاضر در ناآرامی‌های شهرستان کامیاران به نام «برهان کرمی» را نشان می‌دهد. این فرد جزو کسانی بود که کشته شدن او را به پای نیروهای انتظامی نوشتند. اما در فیلم منتشره موضوعی جالب توجه عیان می‌شود. فردی با صورت پوشیده که احتمالاً از لیدرهای آشوب در کامیاران بود، در حال حرکت در میان جمع چند نفره آشوب طلبان است. وقتی فیلم را در لحظه جنایت زوم کنیم، مشخص می‌شود که برهان کرمی با کلت این فرد نقاب زده کشته می‌شود. فیلم زیر را ببینید:

آمل: در آشوب‌های شهریورماه شهرستان آمل فیلمی منتشر شد که برخی افراد درحال حمله به ماشین پلیس هستند. در میانه این شلوغی اتفاقی رخ داد. این ماجرا به قدری سریع بود که از نظرها پنهان ماند. پسری کنار درخت ایستاده و درحال پوشاندن صورت خود با پارچه‌ای بود که ناگهان یک فرد با لباس مشکی از کنارش رد می‌شود. جوان مذکور ناگهان به زمین می‌افتد. به فیلم زیر نگاه کنید:

*عراق

این ماجرا مختص ایران در وقایع سال‌های 1378 و 1388 و 1401 نیست. همسایه غربی‌مان در روز اول اکتبر 2019 میلادی برابر با 9 مهر 1398 درگیر آشوب‌های مرگباری شد که قریب به یک سال طول کشید. این آشوب‌ها به انقلاب تشرین (الثوره التشرین) شهره شد.

سلسله حوادث الثوره التشرین با تظاهرات‌، تجمع و تحصن در شهرهای مهم عراق نظیر بغداد همراه بود. محدوده آشوب‌های بغداد یک فاصله تنها یک کیلومتری از سه پل جمهوری، السنک و احرار بر روی رودخانه دجلهبه سمت خیابان الرشید و میدان التحریر بود.

موقعیت 3 پل احرار، السنک و جمهوری (بالا به پایین) به سمت میدان التحریر (آبان)

پل جمهوری بغداد | منبع عکس: رویترز | تاریخ: 30 اکتبر (هشت آبان 98)

همین محدوده یک کیلومتری هر روز تیتر رسانه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای بود و درگیری‌های خشن آن در فضای فیس بوک پخش می‌شد. تصویر به نحوی بود که گویی عراق غرقِ خون و آتش است ولی در واقعیت ماجرا، باقی شهر مشغول کسب و کار خود بودند. به نقل از شعوبا، شبکه «الحدث» (سعودی)، «بی. بی. سی» (انگلیس) و «الحره» (آمریکا) نیز مرجع خبری آشوبگران بودند. آمار 700 کشته نیز در این وقایع گزارش شد.

پروژه کشته سازی در عراق نیز اجرا شد. عوامل کف خیابانی وابسته به امارات و سفارت آمریکا همزمان با رسانه‌های عرب زبان، صبغه ضد ایرانی و ضد مقاومت به روند اعتراضاتِ مردم ضد فساد گروه‌های سیاسی عراق دادند. طبعاً هر یک نفر کشته به پای محور مقاومت نوشته می‌شد.

خبرگزاری‌های مطرح جهان نظیر رویترز نیز بدون سند مدعی شدند که تک تیراندازهای وابسته به گروه‌های تحت الحمایه ایران در حال قتل و عام مردم عراق هستند. رویترز روز 25 مهر 1398 به اصطلاح فاش کرد: «شبه نظامیان تحت الحمایه ایران تک تیراندازها را در اعتراضات عراق مستقر کردند.»

در اثناء اعتراضات اکتبر فیلمی منتشر شد که فردی با روی پوشیده به صورت مارپیچ در حال دویدن است. در حین دویدن، با کلتی که در دستانش است، اقدام به تیراندازی کور بین جمعیت برای افزایش تلفات می‌کند تا التهابات آبان 98 عراق از حرارت نیافتد. سناریو بغداد مشابه سناریو کامیاران اجرایی شد. دو فیلم زیر را ببینید:

*صحنه سازی در ایران و آبان 98 عراق!

نمونه جالب دیگر در وقایع آشوب «صحنه سازی» است. عکسی از حوادث دی 96 در رسانه‌های جهانی تبدیل به نماد اعتراضات شد: دختری ایستاده در میان غبار و دود گاز اشک آور نیروهای سرکوب ایران!

عکاس این عکس یلدا معیری از اعضای جراید اصلاح طلب بود. این عکس به آسوشیتدپرس فروخته شد.ترامپ یک سال بعد همین عکس را در توئیت فارسی علیه مردم ایران منتشر کرد. طنز تلخ ماجرا اینجا بود که عکس مذکور کارگردانی شده و جعلی بود و دود صحنه ناشی از کپسول آتش نشانی برای ایجاد فضای درگیری بود.

گزارش آسوشیتدپرس با ذکر عبارت نارنجک دودزا (!)

روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست

سایت مشهور تصویر Getty Images

زوایای مختلف عکس دروغین در سمت راست فردی را با کپسول اطفا حریق نمایان است

در سال 1398 نیز فیلمی ادعایی از لردگان پخش شد که جنازه فردی بر روی زمین است. اما در فیلم اصلی که وقایع قبل از عکس را نشان می‌دهد، فرد مرده یه چند لحظه زنده می‌شود تا شلوارش را درست کند و سپس دوباره می‌میرد!!

در عراق نیز همین ماجرا در سال 1398 رخ داد. اتوریکشا (Auto rickshaw)موتور سه‌چرخه هندی مشهور به توک توک (Tuk Tuk) تبدیل به نماد اعتراضات اکتبر عراق شد و به نوعی ایفاگر نقش خودروی امدادی بود. در میانه اعتراضات اکتبر عراق فیلمی منتشر شد که عده‌ای روی زمین دراز کشیدند و حدود 6 توک توک با سرنشینان منتظر اعلام حرکت برای ساخت سکانس جمع آوری جنازه‌ها هستند. فیلم زیر را ببینید:

فیلم‌های زیر نیز نمونه‌ای دیگر از بازیگران نمایش کشته سازی در عراق است:

موارد مذور بخشی از پروژه کشته سازی در وقایع ایران و عراق است که به لطف گسترش ابزار ارتباطی ثبت و ضبط شده است. نمونه‌های متعددی از این پروژه در کشورهای دیگر جهان نظیر ماجرای کلاه سفیدها در سوریه و تک تیراندازهای وقایع موسوم به انقلاب میدان در اوکراین در سال 2014 وجود دارد.

اما وجه مشترک همه موارد فوق در ایران، عراق، سوریه و اوکراین یک کشور بود: انگلیس!

منبع: فارس
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 2
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 3
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 4
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 5
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 6
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 7
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 8
این فیلم قرار بود سند جنایت رژیم آخوندی باشد!+ فیلم 9