بالغ بر 322 دستگاه به شبکه ریلی کشور اضافه شد
امروز 7 موافقتنامه و تفاهمنامه با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن امضا گردید که براساس آن 322 دستگاه انواع ناوگان ریلی وارد شبکه راهآهن شد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، امروز با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و مدیرعامل راهآهن چندین قرارداد و تفاهمنامه به امضا رسید.
همچنین انعقاد و تبادل 6 قرارداد سرمایهگذاری به ارزش 13 هزار و 735 میلیارد ریال و امضای تفاهمنامه همکاری با سازمان بنادر و دریانوردی جهت افزایش سهم ریل از بندر، قراردادها و تفاهمنامههای امروز بود که به امضا رسید.
لازم به ذکر است که از 1650 میلیارد ریال پروژه ریلی در حوزه فنی و زیربنایی بهرهبرداری شد و 322 دستگاه انواع ناوگان جدید در قالب ویدئوکنفرانس وارد شبکه ریلی شد، ارزش این تعداد ناوگان که شامل انواع واگن و لکوموتیو و خودکشش است، 5700 میلیارد ریال برآورد میشود.
یک تفاهمنامه بین راهآهن جمهوری اسلامی ایران و سازمان بنادر و دریانوردی و 6 موافقتنامه با 9 شرکت صنعتی و معدنی برای حمل مواد اولیه و محصولات معدنی و صنعتی به ارزش 13 هزار و 735 میلیارد ریال با حجم بار قابل جذب بیش از 17 میلیون تن در سال، امضا شد.
امضای تفاهمنامه بین راهآهن جمهوری اسلامی ایران و سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه خطوط ریلی در بنادر و به روزرسانی سند راهبردی نقشه راه افزایش سهم حمل و نقل ریلی در جابه جایی بار در بنادر، تفاهم نامهای بود که امروز امضا شد.
پروژه سرمایهگذاری بین شرکت راهآهن و شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در استان کرمان برای احداث 92 کیلومتر خط ریلی فرعی برای حمل مواد اولیه و محصولات معدنی و صنعتی با ناوگان حمل و نقل ریلی با سرمایهگذاری 5478 میلیارد ریال امضا شد.
تأمین 200 دستگاه واگن مخزندار مخصوص حمل اسید و 200 دستگاه ایزوتانک مخصوص حمل اسید با راهآهن و ساخت 25 کیلومتر خط آهن برای حمل بار از خاتون آباد در استان کرمان و توسعه خطوط ایستگاهی و تجهیزات بارگیری و تخلیه در مس سرچشمه و بندرعباس با ارزش سرمایهگذاری 5250 میلیارد ریال، دو موافقتنامهای بود که با صنایع ملی مس ایران امضا شد.
تأمین 600 دستگاه واگن باری کانتینربر، ساخت 3 کیلومتر خط آهن فرعی و ساخت خط فرعی پلیمر کرمانشاه به طول 5 کیلومتر در استانهای کرمانشاه، لرستان، کردستان و آذربایجان غربی به ارزش 1980 میلیارد ریال از موافقتنامههایی بود که بین شرکت راهآهن و شرکت خصوصی به امضا رسید.
احداث 18 کیلومتر خطوط ریلی فرعی در استان یزد برای حمل مواد اولیه و محصولات مجتمعهای فولادی به ارزش 936 میلیارد ریال از دیگر موافقتنامههایی بود که بین شرکت راهآهن و چند مجتمع فولادی به امضا رسید.
ساخت 2 کیلومتر خط آهن فرعی در استان قزوین برای حمل مواد اولیه و محصولات تولید شمس آذر به ارزش سرمایه گذاری 121 میلیارد ریال موافقنامه دیگری بود که بین راهآهن جمهوری اسلامی ایران و بخش خصوصی به امضا رسید.
- بیشتر بخوانید:
- اقدامات شرکت راه آهن برای مقابله با ویروس کرونا