چهارشنبه 3 بهمن 1403

بررسی شرایط مدال‌آوری 6 رشته در بازیهای آسیایی / جبران تعلیق جودو

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بررسی شرایط مدال‌آوری 6 رشته در بازیهای آسیایی / جبران تعلیق جودو

مسئولان کمیته ملی المپیک در نشست با عوامل 6 فدراسیون ورزشی، شرایط مدال آوری این رشته ها در نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی هانگژو چین را بررسی کردند.

مسئولان کمیته ملی المپیک در نشست با عوامل 6 فدراسیون ورزشی، شرایط مدال آوری این رشته ها در نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی هانگژو چین را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه نشست های تخصصی فدراسیون های داوطلب اعزام به هانگژو، این جلسات با حضور مسئولین کمیته ملی المپیک، مرکز نظارت بر تیم های ملی و آکادمی ملی المپیک، مسئولین و کادر فنی 6 رشته ورزشی بطور مجزا در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.

در نشست قایقرانی که با حضور کتایون اشرف نائب رئیس فدراسیون، صابونچی دبیر، افشین فرزام و پدرو سنا مربی برزیلی برگزار شد در خصوص شانس مدال آوری در رشته های اسلالوم، آبهای آزاد، سرعت روئینگ، کایاک و کانو بحث و تبادل نظر شد و وضعیت تیم های ملی بانوان و آقایان و همچنین رقبای آسیایی آنها و چگونگی حضور در تورنمنت های پیش رو مورد بررسی قرار گرفت.

محسن بیرانوند سرپرست مرکز نظارت بر تیم های ملی درخصوص گزینش نفرات اعزامی کاروان ورزشی به بازی های آسیایی هانگژو گفت: ارزیابی نفرات و تیم ها بر عهده ماست اما تصمیم گیری نهایی بر عهده ستاد عالی بازیهاست چرا که هدف اعزام کیفی کاروان به هانگژو است و به همین دلیل کادر فنی تیم های ملی می بایست سه زمان مختلف برای حضور ملی پوشانشان در مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک جهت بررسی تست آمادگی جسمانی آنها بما اعلام نمایند.

در بازیهای رایانه ای نیز که با حضور شاورانی رئیس انجمن ورزش های رایانه ای و همراه برگزار شد وی به عدم برگزاری بازیهای فیفا 2023 در هانگژو اشاره کرد و عنوان داشت در صورت اعزام به روسیه و اردوی اسلونی قبل از هانگژو شرایط بسیار خوبی برای کسب مدال خواهند داشت.

همچنین در نشست شطرنج که با حضور شادی پریدر نائب رئیس فدراسیون برگزار شد وی به حضور شطرنج بازان قدرتمند، چین، هند و ازبکستان در این بازیها اشاره و عنوان داشت شطرنج بازان ما در شرایطی هستند که می توانند در این بازیها حرف های زیادی برای گفتن داشته باشند و اشاره ای به جذب یک مربی روسیه ای و همچنین روانشناس و امکاناتی همچون استخر برای ملی پوشان داشت.

در نشست فدراسیون جودو نیز که مصطفی کریمی مدیر تیم های ملی جودو و حسین قمی سرمربی تیم ملی حضور داشتند ضمن اشاره به پایان تعلیق جودو تا قبل از بازیها و حضور جودو در این آوردگاه به بررسی تمرینات و اردوهای داخلی و تورنمنت های برون مرزی خود پرداختند و اشاره داشتند که در 3 وزن شرایط مطلوبی دارند. در این نشست مسئولین جودو عنوان داشتند که با توجه به حمایت فدراسیون جهت حضور در رقابت های متعدد داخلی و برون مرزی کمبودهای زمان تعلیق را جبران کرده و برای آینده این رشته در کشور برنامه ریزی خوبی کرده ایم.

نشست اسکیت نیز با حضور مجید هنرجو رئیس، حمیدرضا بخارایی دبیرفدراسیون و اعضای کادر فنی تیم های ملی برگزار شد که رئیس فدراسیون ضمن ارائه گزارشی از شرایط ملی پوشان رشته های مختلف اسکیت از جمله فری استایل و سرعت در سطح آسیا تاکید کرد: دررشته سرعت به جز کلمبیا رقیبی نداریم و به طورحتم جایگاه خوبی در بازی های آسیایی کسب خواهیم کرد وی با تاکید بر اهمیت شرایط زمین مسابقات اسکیت در پیشرفت ملی پوشان خواستار حمایت بیشتر از ورزشکاران این رشته شد. نشست بعدی با حضور مسئولان و کادرفنی فدراسیون دوچرخه سواری برگزار شد که وفایی مدیر تیم های ملی ضمن ارائه گزارشی از مسابقات و تورنمنت های پیش رو اعلام کرد: برای حضوری موفق در بازی های آسیایی در سه رشته سرعت، استقامت و نیمه استقامت در بازی های آسیایی شرکت خواهیم کرد و نتایج قابل قبولی کسب خواهیم کرد. همچنین عطاالهی دبیر فدراسیون نیز با تشریح شرایط ملی پوشان در آسیا ومعرفی رقبا افزود: با توجه به ارزیابی نتایج دوچرخه سواران در رکوردگیری برنامه جامعی برای حضور آنان در مسابقات مختلف تدارک دیدیم که به آمادگی هرچه بیشتر آنان کمک خواهد کرد. محسن بیرانوند سرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی، سید فرید فتاحیان، محمود عبدالهی، ناهید کریمی، محمد تابع، مرتضی کوهی و مسعود موسوی در این نشست ها حضور داشتند.