سه‌شنبه 6 آذر 1403

برزیل واردات نیکل از روسیه را افزایش داد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
برزیل واردات نیکل از روسیه را افزایش داد

نشریه ریانووستی در گزارشی اعلام کرد که واردات نیکل برزیل از روسیه در ماه ژوئیه به 11.1 میلیون دلار رسیده است که بالاترین رقم از سال 2005 محسوب می‌شود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه ریانووستی در گزارشی اعلام کرد که واردات نیکل برزیل از روسیه در ماه ژوئیه به 11.1 میلیون دلار رسیده است که بالاترین رقم از سال 2005 محسوب می‌شود.

تجزیه و تحلیل این رسانه نشان می‌دهد که عرضه در مقایسه با ژوئن بیش از دو برابر شده است. واردات نیکل برزیل از روسیه به تنهایی در ماه ژوئیه افزایش یافت و به 435.9 تن رسید که بیشترین میزان از ژوئیه 2019 است.

بر اساس این گزارش، روسیه بزرگترین تامین کننده نیکل برای این کشور آمریکای جنوبی در ماه ژوئیه بود، پس از آن نروژ با تحویل این محصول به ارزش 10.4 میلیون دلار و ایالات متحده با 7.3 میلیون دلار در فهرست بزرگترین تامین کنندگان نیکل برزیل قرار گرفتند.

پنج کشور برتر در این فهرست نیز شامل آلمان (4.7 میلیون دلار) و آفریقای جنوبی (3 میلیون دلار) بودند.

روسیه در تامین سوخت برزیل از آمریکا جلو زد

نیکل که یکی از اجزای کلیدی باتری‌های لیتیوم یونی محسوب می‌شود، در همه چیز از لوازم خانگی گرفته تا خودروهای الکتریکی استفاده می‌شود و جزء اصلی برای تولید فولاد ضد زنگ است.

آژانس بین المللی انرژی (IEA) تخمین می زند که اگر کشورها به طور کامل به اهداف توافقنامه آب و هوای پاریس با کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و محدود کردن گرمایش جهانی به سطوح پیش از صنعتی شدن دست یابند، تقاضا برای نیکل تا سال 2040، 19 برابر خواهد شد.

روسیه نزدیک به 10 درصد از عرضه جهانی نیکل را تولید می‌کند. شرکت دولتی نوریلسک نیکل Norilsk Nickel با سهم بیش از 20 درصد از نظر تولید نیکل با عیار بالا رتبه اول را در جهان دارد.

مسکو به دلیل تحریم های اعمال شده توسط اتحادیه اروپا و ایالات متحده، صادرات فلزات خود را از کشورهای غربی به سمت بازارهای جایگزین هدایت کرده است.

به گفته دنیس مانتوروف، وزیر تجارت روسیه، مقصدهای اولویت دار برای صادرات روسیه، چین، ترکیه، جنوب شرقی آسیا، کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع هستند.

مانتوروف افزود: روسیه همچنین بر بازارهای آمریکای لاتین، آفریقا و خاورمیانه تمرکز خواهد کرد.