برگزاری اردوی راهیان نور مقاومت دانشجویان دانشگاههای فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی کرمان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه اولین دوره اردوی راهیان مقاومت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان کرمان آغاز شد. عباس توان رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان، طی سخنانی از تلاش برای کسب روزی حلال و سخت کوشی، از خود گذشتگی و مدیریت موفق سردار دلها دردوران دفاع مقدس وپس از آن، بعنوان ویژگی های حاج قاسم نام برد. وی افزود: 5 هزار دانشجو...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه اولین دوره اردوی راهیان مقاومت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان کرمان آغاز شد.
عباس توان رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان، طی سخنانی از تلاش برای کسب روزی حلال و سخت کوشی، از خود گذشتگی و مدیریت موفق سردار دلها دردوران دفاع مقدس وپس از آن، بعنوان ویژگی های حاج قاسم نام برد.
وی افزود: 5 هزار دانشجو معلم در قالب اردوهای راهیان مقاومت در سه بازه زمانی، تا 15 دی ماه در این اردوها شرکت خواهند کرد و برنامههای متنوع فرهنگی برای آنان اجرا خواهد شد.
توان بیان کرد: راویانی از تهران، قم و کرمان نیز در این مراسم حضور دارند و به روایت گری خواهند پرداخت.
رئیس دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: دبیرخانه مکتب شهید سلیمانی در دانشگاه فرهنگیان کشور با مرکزیت کرمان شکل گرفته و در تمام دانشگاهها کانون ها حضور دارند و فعالیتهای خوبی از جمله تولید محتوا دارند.
وی افزود: همچنین به این مناسبت 400 دانشجو معلم از سراسر کشور در طرح مدرسه شهید سلیمانی شرکت خواهند نمود و با مکتب شهید سلیمانی بیشتر آشنا خواهند شد.
توان تاکید کرد: همه ما خصوصا دانشجویان نیاز داریم به شناخت بیشتر درباره شهید حاج قاسم سلیمانی؛ زیرا وی تمام زندگی اش برای خدا بود و به خدا باور داشت و برای رضای خدا کار میکرد.
وی با اشاره به حادثه تروریستی سال قبل گلزار شهدای کرمان گفت: شهید فائزه رحیمی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تهران در آن حادثه شهید شد، که در مراسم امسال یاد وی گرامی داشته خواهد شد.
توان شرکت کنندگان را شامل 60 درصد دانشجو معلمان مرد و 40 درصد دانشجو معلمان زن اعلام نمود.
وی درادامه خاطراتی از همسایگی با خانواده وپدر و مادرحاج قاسم، همچنین دورانی که بیسیمچی وهمرزم ایشان دردفاع مقدس بود را ذکر کرد.
سپس سید ناصر حسنی، از مدافعان دوران دفاع مقدس و نویسنده کتاب "پایی که از دوران اسیری جا ماند" در سخنانی یاد آور عظمت انسان هایی که در مکتب روحالله پرورش یافتهاند، بود. در ادامه گفتوگوی صمیمانه حامد عسکری با سرهنگ مرادی معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان و سرهنگ خلبان نصیری از پیشکسوتان دفاع مقدس، صورت گرفت.
سرهنگ نصیری از اهمیت ایجاد محیطی امن برای آموزش ارزشها به دانشآموزان سخن گفت و سرهنگ مرادی از برکات مقاومت و ایستادگی در برابر باطل مطالبی را بیان کرد.
سرانجام گروه تئاتر ستاک با نمایشی به نام "ماهی قرمزهای دریا"و ذکر روایتی از جوانمردی چند رزمنده جبهه مقاومت و دلیرمردیهای حاج قاسم، نحوه اعزام این مدافعین حرم و شهادتشان را به تصویر کشید.