جمعه 9 آذر 1403

بهسازی بزرگراه شهید یاسینی تا 10 روز دیگر / افتتاح نخستین پسماندمارکت در منطقه3

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بهسازی بزرگراه شهید یاسینی تا 10 روز دیگر / افتتاح نخستین پسماندمارکت در منطقه3

تهران - ایرنا - شهردار منطقه 13 از بهسازی آسفالت بزرگراه شهید یاسینی پس از 13 سال خبر داد و گفت: این طرح در سه فاز با استفاده از 9 هزار تن آسفالت و بتن غلطکی اجرایی و تا 10 روز آینده به پایان می رسد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شهرداری منطقه 13، محمد هادی علی‌احمدی در حاشیه بازدید از این پروژه در خصوص عملیات بهسازی، تراش و روکش مکانیزه آسفالت بزرگراه شهید یاسینی به مساحت 20 هزار متر مربع گفت: بعد از گذشت 13 سال و با توجه به درخواست های شهروندان در این دوره، عملیات بهسازی، تراش و روکش مکانیزه آسفالت این بزرگراه در سه فاز طراحی شد که این عملیات از اواخر سال گذشته آغاز و هم اکنون در مراحل پایانی است.

وی در خصوص پیشرفت طرح بهسازی آسفالت بزرگراه شهید یاسینی با روش بتن غلطکی افزود: دو فاز اول این طرح در مساحتی به وسعت 15 هزار متر مربع در باند جنوب به شمال اتوبان شهید یاسینی حد فاصل پل شهید زین الدین تا پل شهید متوسلیان به اتمام رسیده و تنها پنج هزار مترمربع آن باقی مانده است.

شهردار منطقه 13 اظهار کرد: با توجه به وضعیت نامطلوب و خطر ساز آسفالت این بزرگراه، بزرگراه شهید یاسینی با استفاده از 4100 تن بتن غلتکی با همکاری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران زیرسازی شد.

وی با بیان اینکه در این عملیات برای نخستین بار از بتن غلتکی برای زیرسازی که علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها مقام تر است و عمر بیشتری دارد استفاده شده است، تصریح کرد: در مجموع تا پایان پروژه 9 هزار و 100 تن بتن غلتکی و آسفالت در این بزرگراه اجرا می شود.

توانمندسازی محلات کم برخوردار در منطقه 19

شهردار منطقه 19 نخستین گام در ساماندهی و محرومیت زدایی از محلات کم برخوردار را شناسایی عوامل محرومیت عنوان کرد و افزود: دلایل متعددی از جمله نبود زیرساخت های شهرسازی برای توسعه محلات، وجود املاک موقوفه فاقد سند، کوره های آجرپزی، فضاهای روباز و بی دفاع، سکونت اتباع و استقرار بازار ضایعات فروشان خلازیر از عوامل تاثیرگذار در عدم توسعه محلات کم برخوردار این منطقه است.

مهدی هدایت به توانمندسازی محلات کم برخوردار با مشارکت شهروندان و هماهنگی دستگاه ها و نهادهای ذیربط تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت های محلاتی چون خلازیر به عنوان محرک اشتغال و از اراضی کوره ها برای مسکن استطاعت پذیر استفاده کرده و موانع توسعه را برطرف کنیم.

دبیر ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار کشور بیان کرد: طبق مطالعات انجام شده 2 هزار و 20 محله کم‌برخوردار در شهرهای مختلف کشور شناسایی شده که 5 مورد آن مربوط به ناحیه 3 منطقه 19 است.

پارسا گوهریبا بیان اینکه در محلات کم‌برخوردار 21 دستگاه اجرایی و سازمان وظیفه و نقش بر عهده دارند، ادامه داد: این دستگاه‌ها شامل کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، هلال احمر و سایر نهادها و دستگاه ها است. این مسئول موضوعات مسکن، مدرسه و درمان را از اولویت های ساماندهی نیازمندان برشمرد و اظهار کرد: تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی که تکلیف قانونی دارند ضمن پرهیز از موازی کاری و با مشارکت شهروندان و ذینفعان محلی در شناسایی مشکلات، باید در محلات هماهنگ عمل کرده و اقدامات خود را با هدف رفع محرومیت و ایجاد توسعه انجام دهند.

گشایش نخستین پسماندمارکت در منطقه 3

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه تهران از گشایش نخستین پسماندمارکت در این منطقه خبر داد.

حسین سیگارودیبا اعلام این خبر اظهار کرد: نخستین پسماند مارکت منطقه با هدف افزایش حداکثری تفکیک در مبدا، کاهش هزینه‌های جمع‌آوری پسماند و توجه به اقتصاد شهری و خانواده در محله اختیاریه خیابان شهید معماری افتتاح شد.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم مدیریت پسماند، کاهش و دفن پسماند باهدف افزایش تفکیک از مبدا است.

سیگارودی توضیح داد: بر اساس آمارها درصد قابل توجهی از پسماندهای شهروندان را پسماندهای خشک تشکیل می‌دهد که باتوجه به پیامدهای منفی زیست محیطی این مساله، تفکیک از مبدا پسماندها با هدف تسریع در فرآیند بازیافت، امری قابل توجه محسوب می‌شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه بیان کرد: پسماند مارکت محلی است که در آن ارزش ریالی پسماندهای خشک شهروندان ازجمله دورریختنی‌های پلاستیکی، شیشه‌ای، الکترونیکی و فلزی بر اساس قیمت‌های مصوب سازمان مدیریت پسماند شهرتهران مشخص شده و شهروندان می‌توانند معادل ریالی آن از اجناسی که در این پسماندمارکت وجود دارد، خریداری کنند.

سیگارودی خاطرنشان کرد: از زمان افتتاح پسماندمارکت تاکنون و بصورت میانگین هر ماه دو تن پسماند خشک توسط شهروندان تحویل این مرکز می‌شود.

بزرگراه های منطقه 4 با فرش گل مزین شد

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از احداث فرش گل در بزرگراه های شمال شرق شهر خبر داد و گفت: بزرگراه های این منطقه با فرش گل آراسته شد.

رضا معلم با اعلام این خبر افزود: همزمان با فصل زیبای بهار و به منظور داشتن شهری سلامت و آراسته و توسعه سرانه فضای سبز، بزرگراه های منطقه با بیش از دو هزار و 700 متر فرش گل تزیین شد.

وی با اشاره به کاشت انواع نشا فصلی با طراحی و اجرای زیبا در بزرگراه ها گفت: به منظور حفظ و ارتقاء آراستگی و سلامت شهر فضای سبز رمپ و لوپ های بزرگراه ها و میادین منطقه با انواع گل های فصلی و دائمی تزیین شد.

مرکز اهدای خون ابوذر بازگشایی می شود

مرکز اهدای خون ابوذر با حمایت شهردار منطقه 17، در روز اول خرداد ماه سال جاری پس از پنج سال عدم فعالیت، بازگشایی می شود از آنجا که منطقه 17 دارای بافت فرهنگی است، می تواند یکی از مناطق استراتژیک از نظر تامین منابع خون و فرآورده های خونی باشد.

12 مرکز اهدای خون در تهران وجود دارد که اول خرداد دو مرکز ابوذر و چیذر نیز افتتاح می شود.

بازگشایی مرکز اهدای خون ابوذر در روز اول خرداد ماه با حضور شهردار منطقه 17، محمدرضا مهدی زاده مدیرکل انتقال خون استان تهران، پرویز سروری نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران و جعفر شربیانی عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.

برچسب‌ها