سه‌شنبه 6 آذر 1403

به رفح حمله می‌کنیم حتی به قیمت اختلاف با آمریکا

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
به رفح حمله می‌کنیم حتی به قیمت اختلاف با آمریکا

مقام ارشد اسرائیل گفت تل‌آویو کنترل رفح را به دست خواهد گرفت، حتی اگر این امر باعث اختلاف با ایالات متحده شود.

دورنمای یورش تانک‌ها و سربازان رژیم صهیونیستی به رفح، در ظاهر مایه دل‌نگرانی آمریکای مدعی حقوق بشر شده است، آن هم در شرایطی که برنامه‌ای برای جابجایی بیش از یک میلیون فلسطینی که از زمان آواره شدن در مناطق دیگر نوار غزه در طول جنگ پنج ماهه به آنجا پناه آورده‌اند، وجود ندارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با یورش‌های زمینی و هوایی از هفتم اکتبر جان بیش از 31 هزار فلسطینی را گرفته است، وعده داده از تخلیه غیرنظامیان و کمک‌های بشردوستانه در رفح اطمینان حاصل کند؛ اقداماتی که مقامات ارشد تل‌آویو قرار است در روزهای آینده در کاخ سفید به دستور «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره آن‌ها بحث کنند.

یکی از این نمایندگان رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک است که در اظهاراتی گفت: «ما کاملا مطمئن هستیم که می‌توانیم این کار را به گونه‌ای انجام دهیم که موثر باشد؛ نه تنها از نظر نظامی، بلکه در بعد بشردوستانه و آن‌ها اعتماد کمتری دارند که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم».

خبر مرتبط هراس شدید تل آویو از تحریم تسلیحاتی

رسانه های رژیم صهیونیستی به هراس شدید تل آویو از دومینو تحریم تسلیحاتی تل آویو از سوی کشورهای دیگر پس از اقدام انجام شده از سوی کانادا خبر دادند.

درمر، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده گفت تل‌آویو ایده‌های آمریکا را در مورد رفح خواهد شنید، اما این شهر واقع در مرز غزه با مصر، خواه متحدان به توافق برسند یا نرسند، گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ران درمر گفت: «حتی اگر اسرائیل مجبور شود به تنهایی بجنگد، این اتفاق خواهد افتاد. حتی اگر تمام دنیا از جمله ایالات متحده علیه اسرائیل شوند، ما تا پیروزی در نبرد خواهیم جنگید».

درمر گفت باقی‌ماندن حماس باعث «حملات بی‌پایان» علیه رژیم صهیونیستی از سراسر منطقه می‌شود و «به همین دلیل است که عزم برای بیرون راندن آن‌ها بسیار قوی است، حتی اگر منجر به شکاف احتمالی در روابط با ایالات متحده شود».

این مقام صهیونیست همچنین گفت چهار گردان دست‌نخورده حماس در رفح وجود دارد که توسط عواملی که از دیگر مناطق غزه عقب‌نشینی کرده بودند، تقویت شدند و این 25 درصد از قدرت این گروه قبل از جنگ را تشکیل می‌دهد.

سفیر پیشین رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «قصد نداریم اجازه دهیم یک‌چهارم آنها اینجا بمانند. ما به رفح می‌رویم چون مجبوریم... و فکر می‌کنم آنچه مردم درک نمی‌کنند این است که هفتم اکتبر یک لحظه وجودی برای اسرائیل است».

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

به رفح حمله می‌کنیم حتی به قیمت اختلاف با آمریکا 2