دوشنبه 8 بهمن 1403

بیان توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه پتروتک / فرصتی برای جذب سرمایه

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
بیان توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه پتروتک / فرصتی برای جذب سرمایه

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ نشست دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش‌بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت از مسیر‌ها و راهکار‌های فناورانه و نوآورانه روز سه‌شنبه بیست و یکم آذر ماه برگزار شد. عظیم کلانتری رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این نشست، گفت: این نمایشگاه همزمان با هفته پژوهش از 28 تا 30 آذر ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی نمایشگاه صنعت نفت با حضور مقامات...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ نشست دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش‌بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت از مسیر‌ها و راهکار‌های فناورانه و نوآورانه روز سه‌شنبه بیست و یکم آذر ماه برگزار شد. عظیم کلانتری رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این نشست، گفت: این نمایشگاه همزمان با هفته پژوهش از 28 تا 30 آذر ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی نمایشگاه صنعت نفت با حضور مقامات عالی‌رتبه کشور و صنعت نفت، برگزار می‌شود.

وی افزود: چهار نشست تخصصی درباره نیاز‌های فناورانه و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان برای چهار شرکت اصلی وزارت نفت برگزار می‌شود که این نشست‌ها نسبت به سال گذشته تخصصی‌تر شده است و اهداف مشخصی را دنبال می‌کند.

کلانتری گفت: امسال همکاری گسترده‌تری انجام شده است و در همین خصوص باید از شرکت ملی نفت و گاز ایران، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، سازمان انرژی اتمی ایران، شرکت ملی پخش و پالایش و پژوهشگاه صنعت نفت تشکر کنم. کلانتری با اشاره بر موضوع این نمایشگاه، گفت: سعی بر این شده است که از منایع هیدروکربوری که در ابتدای زنجیره قرار دارد تا انتهای زنجیره که شامل پایین‌دست پتروشیمی می‌شود، نشست‌های تخصصی برگزار شود. وی ادامه داد: از دیگر بخش‌های این رویداد میتوان به رونمایی از طرح‌های هوشمند سازی صنعت گاز، مدیریت کربن و کیفی سازی نفت کوره و سازوکار استاندارد سازی محصولات دانش بنیان اشاره کرد. در ادامه هاجر فرشیدی مدیرکل امور پژوهش‌های وزارت نفت گفت: ضرورت گردآوری تمام ذینفعان شرکت نفت به منظور ایجاد یک شبکه ارتباطی گسترده برای بررسی نیاز‌های صنعت احساس شد؛ بنابراین، برنامه ریزی برای برگزاری چنین نمایشگاهی صورت گرفت. غلامرضا خوانساری دبیر صدور خدمات فنی و مهندسی، گفت: بالغ بر 2000 شرکت سازنده در وزارت نفت وجود دارند که در مسیر توسعه هستند و محصولات خود را در بازار‌های داخلی ارائه میدهند، اما در آینده با اشباع ان‌ها به بازار‌های بین‌المللی نیاز داریم. در آینده بازار داخلی اشباع می‌شود و نیاز هست که بازار بین‌الملل ایجاد شود.

وی در ادامه گفت: صادرات 20 میلیون کاتولیست به روسیه و مراودات پالایشگاه فامرزی که با کشور‌های ونزوئلا و سوریه انجام میشود، نشان می‌دهد ظرفیت‌های قابل توجهی در کشور وجود دارد. بر این اساس نشست تخصصی را برای صادرات خدمات خدمات فنی مهندسی با عنوان بیان تجربیات، دستاوردها، چالش‌ها و راهکار‌ها برنامه‌ریزی کردیم. به همین منظور از 80 کشور سازنده برتر که زمینه صادرات را دارند، دعوت کردیم. خوانساری افزود: محور‌های این برنامه معرفی بازار‌های هدف برای صادرکنندگان است که براساس سیاست‌های دیپلماسی کشور شامل کشور‌های آمریکای لاتین، آفریقای جنوبی و کشور‌های مستقل مسترک‌المنافع می‌شود. هدف دیگری که از این برنامه دنبال می‌شود ارتباط‌گیری شرکت‌های صادراتی با یکدیگر و آینده پژوهشی صادرات خدمات فنی مهندسی است. محمد اسماعیل کفایتی رئیس پارک نوآوری در ادامه گفت: در این رویداد بیش از 180 شرکت در بخش نمایشگاهی حضور دارند و 20 نشست تخصصی معرفی ظرفیت‌های همکاری و ارائه آخرین نیاز‌های فناورانه شرکت‌های تابعه وزارت نفت برگزاری می‌شود. همچنین ارائه توانمندی‌های بیش از 60 شرکت دانش بنیان در این نشست‌ها با حضور شرکت‌های تابعه وزارت نفت بررسی خواهد شد. به گفته کفایتی، طی روز‌های برگزاری رویداد بیش از 400 ملاقات و جلسه تجاری B 2 B برگزار می‌شود. در این نشست‌ها و ملاقات‌های تجاری و تفاهم نامه منعقد و بیش از 48 تفاهم اولیه به امضا رسیده است. صادق صفارزاده رئیس دانشگاه صنعت نفت، بیان کرد: پس از پایان نمایشگاه سال گذشته ارتباط دانشگاه صنعت نفت حفظ شد و در همین رابطه رویداد‌هایی نظیر رویداد ایده شغل در دانشگاه نفت آبادان، رویداد رقابتی مهندسی نفت شهید تندگویان در دانشگاه نفت اهواز با همکاری شرکت ملی نفت‌خیز جنوب رخ داد که با استقبال زیادی همراه شد.