تحلیل سردار جباری از مأموریت قرآنی رهبر معظم انقلاب برای مساجد
معتقدم احتمالاً حضرت آقا روحیفداه به دلیل فقدان انگیزه و عملکرد ضعیف و توفیقات اندک سازمانهای عریض و طویل، مستقیماً مساجد را بهعنوان پایگاه اصلی و اصیل اسلام عزیز و انقلاب اسلامی مخاطب قرار دادهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حاج ابراهیم جباری از پیشکسوتان عرصه قرآنی در خصوص فرمایشات اخیر حضرت امام خامنهای (مدظله) در پیامی نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم رهبر معظم انقلاب اسلامی: یکی از چیزهایی که میتواند تدبر در قرآن را به ما ارزانی بدارد حفظ قرآن است. انشاءالله ما باید 10 میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم (1390/5/11)
در میان محدودیتهای بیماری منحوس کرونا و در اولین روز ماه مبارک رمضان، رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع برجستگان جامعه نورانی قرآنی مثل همیشه و بلکه دردمندانه و مصرانه بیاناتی مهم، تخصصی و راهگشا درباره عمقبخشی، توسعه و تعالی برنامههای قرآنی ازجمله آموزشِ قرائت و حفظ قرآن بهخصوص برای نوجوانان ایراد فرمودند.
اولاً: حقیر بهعنوان یک ایرانی مسلمان، چشم انتظار بودم فردای آنروز مسئولان فرهنگی و قرآنی کشور، اعم از حاضرانِ در دیدار روز یکشنبه 1401/1/14 مانند: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان شورایعالی قرآن، مسئول شبکه بینالمللی قرآن سیما و... و سایر مسئولانی که به هر دلیلی حضور نداشتند مانند: ریاست محترم سازمان اوقاف، رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی، مسئول محترم امور مساجد، رئیس محترم سازمان بسیج و... در پاسخ به نگرانیها و دغدغههای چندین ساله امامالمسلمین، طی نشستی فوری و فوقالعاده برای تحقق رهنمودهای معظمله از جمله چگونگی رسیدن به سطح 10 میلیون حافظ و نحوه فعال نمودن مساجد و اساتید، به دور از شعارهای آزاردهنده و احساسی، اندیشهورزی کرده و ضمن صدور بیانیه، جهت عملیاتی نمودن مؤثر و تحولآفرین فرمایشات معظمله، در سطح کشور، اقدامات لازم و وسیعی را معمول دارند.
ضمن ابراز ارادت و اظهار قدردانی بابت برخی توفیقات و پیشرفتها، بسیار متأثر و اندوهناک شدم که مسئله با این درجه از اهمیت را نیز مانند گذشته به سکوت گذرانده و پس از گذشت یک دهه تا کنون گامهای جدی جهت تربیتِ حداقل پنج میلیون حافظ و فعال شدن 30 درصد مساجد در این عرصه نیز برداشته نشده است، مدارس و دانشگاهها که بماند؛ حقیقت آن است که از ظرفیتهای عظیم و گسترده کشور به هیچوجه استفاده بهینه نمیشود.
ثانیاً: معتقدم احتمالاً حضرت آقا روحیفداه به دلیل فقدان انگیزه و عملکرد ضعیف و توفیقات اندک سازمانهای عریض و طویل مذکور، مستقیماً مساجد را بهعنوان پایگاه اصلی و اصیل اسلام عزیز و انقلاب اسلامی مخاطب قرار دادهاند.
اکنون روی سخنم با ائمه مکرم جماعات و امنای محترم و بسیج فداکار مساجد که در خط مقدم آوردگاه فرهنگی قرار دارند میباشد که باید آتش به اختیار، اما با برنامهریزی دقیق و تلاشهای مجدانه و انقلابی و با دعوت از نوجوانان و نونهالان، برنامههای آموزشی پرجاذبه و اثربخش را در اینخصوص آغاز نموده و مساجد هر محل با هم به صورت دورهای و نوبتی مسابقاتی را برگزار نمایند. امید است بدنه فعال جامعه و گردانندگان مخلص مساجد با درک و باور عمیق، در اسرع وقت به ندای ملکوتی امام خویش لبیک عاشقانه و مجدانه گویند.
ثالثاً: این بنده گنهکار با بضاعت اندک و پس از سالها دوری از جلسات و محافل قرآنی با استعانت از ذات ربوبی و استمداد از ارواح طیب و طاهر شهداء برنامهریزی و اقدام لازم جهت اجرای برنامه هفتگی قرآنی در دو مکان شریف، مساجد جامع امام سجاد و سیدالشهداء علیهمالسلام که چند قاری شهید تربیت و تقدیم نموده است، را آغاز خواهم کرد.
همچنین از آنجا که بنده فرزند منطقه 17 تهرانم، از اساتید شهیر و چهرههای جهادیِ بهنام این منطقه که مفتخر به عنوان دارالشهداء و یکی از قطبهای قرآنی تهران است نیز ملتمسانه دعوت می کنم که طی یک مجاهدت بیوقفه و با هماهنگی عناصر ذیمدخل در سطح مساجد، راهبردهای حکیمانه مقتدای عزیزتر از جانمان را محقق کرده و از عموم مردم انقلابی و ولایی خاضعانه دعوت می کنم که با شرکت پرشورِ خود و فرزندان دلبندشان در برنامهها و مسابقات، موجبات تحول، رشد و بالندگی نسل جدید را در عرصه قرآنی فراهم کنند. تعدادی از اساتیدِ بزرگوارِ قرآنی برای حرکت در این صراط نورانی اعلام آمادگی فرمودهاند.
امیدوارم اقدامات خودجوشِ مردمی گام بلندی به سوی منور شدن ایران اسلامی به آموزه ها و سبک زندگی قرآنی باشد.
رضایت مولایمان امام عصر ارواحنا فداه و دعای رهبر فرزانه، حکیم و عزیز انقلاب اسلامی بدرقه راهتان
از همه مومنان و دلسوزان نظام ولایی و قرآنی ملتمس دعای خیرم.
کمترین خادم قرآن: ابراهیم جباری؛ یکشنبه 1401/1/21
تغییراتِ رادیو تلاوت بعد از تمجید مقام معظم رهبری مسیر پیشرفت قاریان ممتاز ایرانی و خانهای که انتظار بازگشت آنها را میکشد