ترویج عفاف و حجاب مبنی بر ارزشهای اخلاقی و خودباوری دینی است / شهیده "فاطمه اسدی" و "ناهید فاتحی" سندهای فرهیختگی مردم کردستان هستند
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: بحث ترویج عفاف و حجاب باید با یک حرکتی آغاز شود که مبنی بر کارهای فرهنگی، ارزشهای اخلاقی و خودباوری دینی باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان کردستان در همایش منطقهای رایحه که به مناسبت گرامیداشت هفته حجاب و عفاف در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج و به مت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بسیج امعه زنان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که من فکرمیکنم در شرایط کنونی جامعه یک نوع تبلیغات صحیح که نقطه نظر حجاب را تامین کند لازم است لذا حجاب مایه تشخص و آزادی است و موجب اسارت و بندگی زن نیست بلکه رسیدن به اسوه های حسنه است.
وی با بیان اینکه خداوند در دو جا صراحتاَ اشاره کرده است که عفت و پوشش خود را در رفتار داشته باشید، گفت: امروز دشمنان تمام توان خود به کار گرفته و از ابزارهای مختلف بیش از هر زمان دیگری برای جنگ نرم در جامعه به کار گرفته اند.
وی افزود: اگر می خواهیم در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کنیم باید بحث حجاب و عفاف ساماندهی شود.
سرکانی به پنل تخصصی حجاب و عفاف در این همایش اشاره کرد و ادامه داد: پیشینه تاریخی، نگاه اسلام به موضوع عفاف، تعریف آزادی و پوشش در ادیان مختلف و فلسفه عفاف و حجاب و... سوال هایی بود که به بسیاری از آن پاسخ داده شد و بسیار تاثیرگذار بود.
وی گفت: زنان می توانند در عین حال که عفیف باشند در بطن جامعه و در سایر عرصه ها هم نقش آفرینی کنند لذا در این راستا طرح ندای فطرت از سال 97 آغاز به کار کرد با لایه های مختلف که یکی از لایه های آن مقوله عفاف و حجاب بود و امیدواریم در این زمینه به ارتقای فرهنگ عمومی در جامعه برسیم.
ترویج عفاف و حجاب مبنی بر ارزش های اخلاقی و خودباوری دینی است
در ادامه الله مرادی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: عفاف و حجاب بعد از دستور رضا شاه در سال 1314 برای کشف حجاب صادر کرد و بیش از 1600 نفر به شهادت رسیدند.
وی گفت: بحث ترویج عفاف و حجاب باید با یک حرکتی آغاز شود که مبنی بر کارهای فرهنگی، ارزش های اخلاقی و خودباوری دینی باشد.
وی افزود: رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک نهادی که مسئولیت نظارت را در سطح جامعه به عهده دارد بر این است که مردم خودشان متوجه شوند که حجاب یک ضامن برای حفظ و حراست از شخصیت زنان است.
الله مرادی اضافه کرد: دشمنان ایران اسلامی که در تمام صحنه ها شکست خوردند راه مقابله را جنگ ترکیبی و همه جانبه دانستند که ناامید کردن مردم از آینده، ایجاد تفرقه و دو دستگی، بحث بی حجابی و تحقیر خدمات از عوامل اساسی در این حوزه هستند.
وی با بیان اینکه تهدید در زمینه قشر دختران و زنان بیشتر از همه است ادامه داد: دشمن با جنگ ترکیبی برای هر قشری یک برنامه ریخته اما آنها هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
وی خاطر نشان کرد: کار اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید مبتنی بر هدایت، تشویق و ارزش های اسلامی و بدون جر و بحث باشد.
امیدواریم کردستان سفیر بحث عفاف و حجاب اسلامی ایرانی باشد
سامان احمدی معاون مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز اضافه کرد: با توجه به فرهنگی بودن مردم شهید پرور استان، کردستان باید سفیر بحث عفاف و حجاب اسلامی ایرانی باشد و این نشان دهنده ی رارادت مردم کردستان به منویات مقام معظم رهبری است.
وی با بیان اینکه حجاب و عفاف در مقوله ی بیانیه گام دوم انقلاب و در راستای معنویت است گفت: حرکت ارزنده ای که به همت تشکیل هسته های امر به معروف و نهی از منکر در تشکل های مردمی شروع شده سرآغازی برای عملیاتی نمودن فرهنگ عفاف و حجاب می باشد لذا باید اصالت مقدس نظام جمهوری اسلامی را پیاده و یک تکلیف ملی است.
وی یاداور شد: امیدواریم در سرزمین فرهنگ و هنر با مردمان فداکار و مسئولین امر هم به عنوان تسهیلگر و حامی مبلغ فرهنگ عفاف و حجاب اتفاق بیفتد و ایران پرچمدار جهان مبین اسلامی باشد.
شهیده فاطمه اسدی و ناهید فاتحی کرجو سندهای فرهیختگی مردم کردستان هستند
در ادامه فرهاد میمنت آبادی استاد دانشگاه و عضور شورای شهر سنندج نیز به پیشینه ی تاریخی حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: موقعیت راهبردی زن در خانواده ها بر جامعه ی بشری یک تکلیف سنگین را القا کرده است چرا که همه ی فرهنگ ها فارغ از دین، هیچ تمدن و هیچ مجموعه ی زندگی مردمانی پیدا نمی شود که به پوشش اهمیت ندهند و توجه ایده آل نداشته باشند.
وی گفت: یکی از مباحث مهم در جوامع های مختلف توجه به بحث پوشش و حجاب بوده چون زن به عنوان بخش عظیمی از هدایت جامعه است. در تمام جوامع بشری هم هیچ جایی وجود ندارد که بشریت نسبت به پوشش و حجاب غفاف بوده باشد.
میمنت آبادی با بیان اینکه متاسفانه ابزارهای در اختیار جوامع بشریت آسیب رسانیش بیشتر است گفت: غرب امروز به سمتی پیش می رود که حجاب و عفاف یک جریان سیاسی است غافل از آنکه سودجویان در پشت این قضیه هستند.
وی اضافه کرد: ما کردستانی ها به شهیده فاطمه اسدی و ناهید فاتحی کرجو افتخار می کنیم چرا که این بانوان شهیده سندهای فرهیختگی مردم کردستان هستند.
در پایان این مراسم از مروجان حجاب و عفاف تجلیل بعمل امد.
انتهای پیام /