یک‌شنبه 26 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: با هرگونه اخلال در نظم عمومی و ایجاد تشویش در ذهن مردم، با قاطعیت و بر اساس قانون برخورد خواهیم کرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: امتحانات دانش‌آموزان طبق برنامه قبلی اعلام شده برگزار می‌شود.

وزارت بهداشت اعلام کرد که تیم‌های روانشناسی و مددکاری اجتماعی در بیمارستان‌ها مستقر شده‌اند تا از عدم آسیب روانی جدی به بازماندگان و خانواده‌های شهدا اطمینان حاصل شود.

جشن غدیر در موعد خود برپا خواهد شد اما برنامه‌ریزی‌های جدیدی برای آن مد نظر گرفته شده است.

در پی اصابت چندین موشک رژیم صهیونیستی به اداره بهزیستی شهرستان قصرشیرین، یکی از کارکنان شهید شد.

روابط عمومی اورژانس تهران از هموطنان درخواست کرد ضمن حفظ آرامش و خونسردی، از تماس‌های غیرضروری با شماره 115 خودداری نمایند و این خط ویژه را فقط برای موارد اورژانسی و ضروری مورد استفاده قرار دهند.

رئیس اورژانس کشور از آمادگی سازمان انتقال خون خبر داد و گفت: فعلاً نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست؛ اجازه دهید همکاران ما بدون ازدحام به مصدومان رسیدگی کنند.

معاون وزیر بهداشت گفت: به تمام بیمارستان‌های وزارت بهداشت آماده‌باش اعلام کردیم و الان هم پیگیر اقدامات آنها هستیم.

جمعیت هلال احمر اعلام کرد که خبر و ویدیوی جعلی منتصب به جمعیت هلال احمر با موضوع "جمع آوری و ذخیره اقلام ضروری توسط هموطنان" تکذیب می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در حال حاضر هیچ مشکل جدی یا مسئله ترافیکی خاصی در محورهای مواصلاتی کشور وجود ندارد.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه بامداد امروز رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران پیام تسلیت صادر کرد.

هلال احمر ضمن توصیه‌های امدادی برای حفظ جان هموطنان و تسریع در امدادرسانی به حادثه‌دیده اعلام کرد: تیم‌های امدادی در بیش از 60 نقطه مورد اصابت در حال امدادرسانی هستند.

ستاد بحران وزارت بهداشت از لحظات نخست تجاوز رژیم صهیونی به آسمان ایران اسلامی با حضور دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، دکتر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور و دکتر کرمانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تشکیل شد.

رئیس یکی از بیمارستان‌های شمال شرق تهران ضمن اعلام آمادگی بیمارستان‌ها برای پذیرش مجروحان حمله رژیم صهیونیستی به تهران، گفت: عمده آسیب به محروحان شامل شکستگی و زیر آوار ماندن و سوختگی بوده است.

رئیس قوه قضائیه گفت: رژیم تبهکار و فاجر صهیونیستی با جنایت اخیر خود علیه کشورمان، بار دیگر خوی توحش و ددمنشی خود را به اثبات رساند.

رئیس پلیس راهورث فراجا از انسداد آزادراه قم_اصفهان تا اطلاع ثانوی خبر داد.