شنبه 13 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

رئیس قوه قضائیه گفت: مقامات قضایی ذیربط، وفق تاکیدات و دستورات صادره، در شناسایی، تعقیب و مجازات کلیه‌ی پشتیبانان و صحنه‌گردانان حمله تروریستی اخیر به دادگستری زاهدان نهایت توان و جدیت خود را به کار گیرند.

یک باند حرفه‌ای مامورنما در تهران توسط کارآگاهان پلیس آگاهی منهدم شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مرمت آسفالت حیاط مدارس، ایزوگام پشت‌بام‌ها، ترمیم بخش‌هایی مانند دستگیره درها و رنگ‌آمیزی مدارس، در قالب طرح شهید عجمیان از امروز آغاز می‌شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در مراسم اربعین، نظارت، رصد و هماهنگی لازم برای انتقال وسایل و اثاثیه مواکب، بر عهده کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا در مرزهای پنج‌گانه (استان‌های ایلام، خوزستان، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی) است.

کیفیت هوای تهران در آستانه وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد.

رئیس اداره فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو نسبت به استفاده از پارابن‌ها در بسیاری از محصولات آرایشی هشدار داد و گفت: این ترکیبات شیمیایی می‌توانند سلامت پوست و بدن را تهدید کنند.

دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد به ریاست قاضی غلامرضا جواهری و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهم، اولیای دم و وکلای دو طرف در حال برگزاری است.

کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور با اشاره به شدت گرفتن موج گرما در کشور، نسبت به مصرف خودسرانه برخی داروها برای مقابله با گرمازدگی هشدار داد.

فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد بزرگسالان با بیان این‌که با اجرای برنامه واکسیناسیون هپاتیت ب، شیوع بیماری به کمتر از یک درصد رسیده، هشدار داد: تماس با خون آلوده از راه تزریق با سرنگ مشترک یا ابزارهای تیز آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این‌که برای پیشگیری از کم آبی، استفاده از چهار گروه از میوه‌ها و سبزیجات در رژیم غذایی روزانه توصیه می‌شود، مصرف دو نوشیدنی را برای کاهش عطش در فصل تابستان پیشنهاد کرد.

معاون توسعه مدیریت سازمان پزشکی قانونی گفت: در شرایط تشدید بحران یا افزایش غیرمعمول ارجاعات، حفظ سطح خدمت‌رسانی ممکن نیست و به همین دلیل پیشنهاد "سوله مشترک مدیریت بحران " در محل بهشت زهرا (س) تهران و آرامستان‌های مراکز استان‌ها را مطرح کرده‌ایم.

شهرداری تهران با عزم راسخ و اقدام فوری، پیشگام بازسازی و حمایت همه‌جانبه از خانواده‌های جنگ‌زده در بحران 12 روزه شد. از اسکان اضطراری تا تأمین نیازهای اولیه، تلاش‌ها برای بازگرداندن آرامش و زندگی عادی ادامه دارد.

معاون وزارت آموزش‌وپرورش گفت: مدارس حق ندارند دانش‌آموزانی را که قبلاً در همان مدرسه تحصیل می‌کرده‌اند یا در پایه‌های ورودی هستند به دلیل نمرات ضعیف ثبت‌نام نکنند.

سرپرست اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استان‌های ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابه‌جایی آن‌ها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکت‌های حمل‌ونقل خواهد شد.

وزیر بهداشت گفت: آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو نهایی شده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک به تصویب هیات دولت برسد و روند اجرایی آن آغاز شود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: طرح ولایت عمق دهنده مبانی دینی است، یک مجموعه کامل و جامع از معارف اسلام ناب محمدی (ص) است و اجرای این طرح جز با ارزش ترین کارهاست.