پنج‌شنبه 22 مرداد 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

برای نخستین‌بار در کشور، یکی از شرکت‌های فناور توانست با استفاده از فناوری نانو، استانداردهای سخت‌گیرانه سازمان محیط‌زیست را برای تصفیه پساب صنعتی کسب کند که نقطه عطفی در ورود فناوری‌های پیشرفته به حوزه مدیریت منابع آب است.

کتاب‌های درسی تا 10 شهریور بین مدارس توزیع می‌شود و دانش‌آموزان تا 10 شهریور برای ثبت سفارش فرصت دارند.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که جنین‌های بیمارستان آبان با هماهنگی صاحبان، به یک مرکز درمانی دیگر منتقل شده‌اند، از ارسال پرونده جنین‌های بیمارستان آبان به مراجع قضایی خبر داد.

یک دستگاه ون حامل زائران ایرانی عصر امروز در مسیر جاده نجف به مهران واژگون شد و 10 نفر مصدوم شدند.

رئیس سازمان حج و زیارت همزمان با آغاز ثبت‌نام عمره از صبح شنبه 11 مردادماه، هزینه این سفر 10 روزه را در سال 1404 بین 64 تا 66 میلیون تومان اعلام کرد.

رئیس سازمان آتش نشانی درباره 12 روز عملیات طاقت‌فرسا در 142 نقطه شهر تهران و نحوه اطفای حریق ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما توضیحاتی داد.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از ثبت و انتشار 6 پیشنهاد تخصصی رسمی این پژوهشگاه در گروه مطالعاتی 20 اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU-T SG20) خبر داد.

در نشست بررسی وضعیت خروج اتباع غیرمجاز در پایانه جنوب تهران، بر ممنوعیت فروش بلیت به اتباع غیرمجاز و ضرورت عودت آنان صرفاً از طریق اردوگاه مراقبتی خاوران تأکید شد.

شیوه نامه نحوه اجرای قانون شفافیت قوای سه گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها در قوه قضائیه ابلاغ شد.

پلیس اطلاعات پایتخت از دستگیری یک شرور به اتهام درگیری و مجروح‌کردن یکی از شهروندان در منطقه پاسداران تهران خبر داد.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که بستن شکم با پلاستیک در حین ورزش یک عمل رایج است که برخی افراد معتقدند با تعریق بیشتر بدن به کاهش وزن کمک می‌کند. با این حال، هیچ مدرک علمی برای تأیید این ادعا وجود ندارد.

بازار تاریخی تهران با وسعت بیش از 110 هکتار، با مشکلاتی چون فرسودگی زیرساخت، مشاغل مزاحم و ضعف ایمنی مواجه است. استاندار تهران تأکید کرد: ساماندهی این مجموعه نیازمند همکاری ملی و رویکردی جامع است.

وزیر بهداشت گفت: سالانه 20 هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای و 50 هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت از راه‌اندازی سامانه ثبت سقط‌جنین‌های قانونی خبر داد.

40دهه از پیش‌بینی مرحوم کردوانی درباره خشکی قطعی دریاچه ارومیه گذشت؛ این روزها که وضعیت دریاچه ارومیه به بحرانی‌ترین وضعیت تاریخ حیاتش رسیده باید از مخالفان کردوانی پرسید کدام نظر به واقعیت نزدیک‌تر شد؟ احیا و تثبیت حیات دریاچه ارومیه یا مرگ آن؟

شهرداری تهران گفت: حدود 500 خانوار آسیب‌دیده در جنگ نیازمند اجاره موقت مسکن استیجاری به مدت یک تا دو سال بودند که امور مربوطه در مناطق در حال انجام است.