تهران را فئودالی و ایالتی کنید نه سواحل مکران را / روایت سردار دهقان از نقشه رقبا برای حذف ایران از سواحل مکران
ایسنا نوشت: دبیر شورای توسعه سواحل مکران گفت: با توجه به تحولات و آینده اقتصاد در سطح بین الملل، سواحل مکران می تواند موتور محرک و پیشران توسعه ملی در دهههای پیش رو باشد.
حسین دهقان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی دو فوریت لایحه اساسنامه سازمان توسعه سواحل مکران با اشاره به اهمیت سواحل مکران گفت: امروز بیش از هر چیزی نیازمند هشدار و عمل جهادی و انقلابی هستیم؛ در صورت کوتاهی و عمل مشابه گذشتگان، آیندگان ما را قضاوت خواهند کرد.
وی توضیح داد: با توجه به تحولات و آینده اقتصاد در سطح بین الملل، سواحل مکران می تواند موتور محرک و پیشران توسعه ملی در دهه های پیش رو باشد ضمن اینکه در سیاستهای ابلاغی برنامه هفتم بحث مکران به عنوان یک پیشران مورد توجه قرار گرفته است.
دهقان با اشاره به تاکیدات رهبری درباره پرداختن به مسائل سواحل و دریا گفت: رهبری در دیدار اخیر خود با مردم استان سیستان و بلوچستان و خراسان کنونی مجددا حل مسائل منطقه را مورد تاکید قرار دادند.
وی افزود: رهبری گلایه از بی توجهی دولت های گذشته در حل مشکلات و عدم شناخت ظرفیتها و قابلیت و مزایای سواحل داشته و نسبت به وجود مجلس و دولت انقلابی ابراز امیدواری کردند که عزم خود را برای پاسخ به مطالبات بر زمین مانده رهبری جزم کردند؛ بر این باوریم که توسعه سواحل باعث توسعه پایدار و همه جانبه می شود.
دهقان خاطرنشان کرد: با یک تاخیر تاریخی زمانی مواجهایم؛ محدودیت های زیرساختی در منطقه برای تحقق اهداف وجود دارد لذا به یک سبک حکمرانی جدید نیاز است.
دبیر شورای توسعه سواحل مکران این کرد: امروز رقبای منطقه با سرعت به دنبال حذف و خنثی سازی ظرفیتهای کشور از جمله سواحل مکران هستند لذا زمان امری حیاتی است و غفلت می تواند پیامدهای غیرقابل جبرانی در مسیر توسعه کشور داشته باشد.
کشور را ایالتی و فئودالی می خواهید اداره کنید؟
همچنین بنا به گزارش خانه ملت، در جلسه امروز جواد نیک بین نماینده مجلس در تذکر شفاهی به بررسی دو فوریت لایحه سازمان توسعه مکران اشاره کرد و گفت: آقایان بهتر است اگر میخواهند فئودالی و ایالتی کردن کشور را شروع کنند از شهرهای بزرگ مانند تهران آغاز کنند نه از منطقه محرومی مانند سواحل مکران.
نماینده مردم کاشمر و بردسکن و خلیل آباد، کوهسرخ در مجلس ادامه داد: موضوعات و قوانینی که در مجلس شورای اسلامی مصوب و در شورای نگهبان تأیید میشود دولت بخش زیادی از آن را اجرا نمیکند به طور مثال موضوع همسانسازی حقوق کارمندان لشکری و کشوری. از بازنشستگان و کارمندان سپاه، نیروی انتظامی، ارتش سوال کنید که میزان حقوق آنها چقدر است. این افراد حق اعتراض دارند زیرا وقار، متانت و غیرت بازنشستگان اجازه اعتراض به آنها نمیدهد و کارمندان نیز به دلایل مختلف حق اعتراض ندارند. وی تصریح کرد: حقوق بازنشستگان معلم یا سایر بازنشستگان کفاف 10 روز زندگی آنها را هم نمیدهد، بر اساس قانون مصوب مجلس حقوق بازنشستگان باید 90 درصد حقوق کارمندان شود، بودجه این نیز مشخص شده است. اگر دولت اجرا نمیکند حداقل به مردم توضیح دهد که دلایل اجرایی نشدن این موضوع چیست.
نیکبین با اشاره به قانون مصوب مجلس درباره واردات خودرو افزود: واردات خودرو موجب رفاه میشود. ارزآوری داشته و اشتغال ایجاد میکند، با چه زبانی باید بگوییم اگر دولت میخواهد رفاه مردم را تأمین کند باید قانون مصوب مجلس را اجرا کند و اگر اجرا نمیکند باید دلایل آن را بیان کند تا در صورت لزوم اصلاحات لازم انجام شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم به موضوع شفافیت اشاره کرد و ادامه داد: شفافیت در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و برای بررسی آن ماهها زمان صرف شد و کار کارشناسی انجام گرفت، مجلس پای شفافیت ایستاد و 178 نفر از نمایندگان آن را امضا و تأیید کردند. شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت نظام مانده است، این چه وضعیتی است؛ مجلس شورای اسلامی قانون مصوب میکند، شورای نگهبان آن را تأیید میکند اما مجمع تشخیص مصلحت، تشخیص دیگری میدهد. زودتر کار را انجام دهید تا مردم از بلاتکلیفی دربیایند و این قانونی که نقطه اوج مجلس بوده به پاشنه آشیل تبدیل نشود.
27220
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1812883