توسعه سرمایهگذاری در دانشبنیان سیاست محوری قوه قضاییه است
رئیسکل دادگستری استان مرکزی گفت: توسعه سرمایهگذاری در تولید دانشبنیان سیاست محوری قوه قضاییه است و مسائل این حوزه و رفع مشکلات آن در دستور کار قرار دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی رئیسکل دادگستری استان مرکزی در نشست هماندیشی با فعالان و مدیران شرکتهای دانشبنیان گفت: ابتکار مقام معظم رهبری نظام اسلامی این بود که شعارهای اقتصادی را در کشور اعلام کردند و امسال دانشبنیان بودن تولید را مطرح کردند، این فرمایش شاهکلید حل مشکلات کشور است و مجموعه دادگستری نیز این مهم را سرلوحه قرار میدهد.
موسوی اظهار کرد: برای داشتن پشتوانه قوی و قابلیت رقابت در بازارهای جهانی و ماندگاری در تولید حتماً باید بر پایه دانش و علم حرکت کنیم، نیاز اصلی امروز این است که صنایع دانشبنیان و علم محور شوند، بیش از 3600 واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند اما تنها 105 واحد در حوزه شرکت بنیان واردشدهاند.
وی ادامه داد: برای رسیدن به افق 50 هزارتایی شرکتهای دانشبنیان راه سخت و طولانی در پیش است که باید موردتوجه قرار داشته باشد.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی گفت: محوریت پارک علم و فناوری از مهمترین اجزای زیستبوم است که با محوریت همین مرکز میتوان یک کارگروه اجرایی ایجاد و مسائل و مشکلات را مطرح و بررسی کرد تا مسائلی که در استان و یا سطح ملی قابلرفع است شناسایی و مشخص شود.
موسوی بیان کرد: اگر بازار بزرگ صنایع در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار بگیرد نیاز نیست محصولات موردنیاز صنایع از خارج کشور تأمین شود، تولیدات همراه با فناوری و علم محوری داریم که شرکتهای بزرگ به آنها توجه نمیکنند.
وی ادامه داد: تمامی چالشهای پیش رو، مشکلات، موانع و سختیها در حوزه تسهیلات و حمایت مکتوب ارائه شود تا ورود و بررسی لازم در این خصوص صورت گیرد.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: نیاز است در مراکز صنعتی بزرگ یک واحد فناوری تأسیس شود که این که این مهم نیز باید از سوی مسئولین ذیربط پیگیری شود. توسعه سرمایه گذاری در تولید دانش بنیان سیاست محوری قوه قضاییه است.
دستگاه قضایی عزم جدی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان تا اخذ نتیجه قطعی دارد
ربیع الله قربانی دادستان اراک در نشست هماندیشی با فعالان و مدیران شرکتهای دانشبنیان استان در اراک گفت: تحقق شعار سال بسیار برای دستگاه قضایی اهمیت دارد و اختصاص یک روز از هفته قوه قضاییه برای پیگیری مشکلات واحدهای دانشبنیان نشان از این مسئله مهم دارد.
قربانی اظهار کرد: از مهمترین مؤلفههای اقتصاد مقاومتی شرکتهای دانشبنیان است و دستگاه قضایی عزم جدی برای حمایت از این شرکتها تا اخذ نتیجه قطعی دارد.
وی ادامه داد: از مهمترین مواردی که مورد انتظار شرکتهای دانشبنیان است ترویج محصولات این شرکتها و منع شرکتهای دولتی از خرید محصولات خارجی و منع از واگذاری کار به شرکتهای خارجی است لذا به دنبال این هستیم که این پیشرفت علم و فناوری در راستا کمک به اقتصاد ملی بکار گرفته شود.
دادستان اراک تعارض منفعت این شرکتها را با افراد صاحب قدرت یکی از چالشهای عمده واحدهای تولیدی دانست و افزود: دستگاه قضایی در این خصوص پیگیری لازم را انجام میدهد. دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در استان فعال و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی را در دستور کار خود دارد.
قربانی گفت: برنامهریزی و بازدید دورهای و میدانی از شرکتهای دانشبنیان در سطح استان توسط مقامات قضایی بهمنظور شناسایی و پیگیری موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و دانشبنیان، مرتفع شدن واگذاری اراضی موردنظر برای طرح توسعه واحد آلومینیوم و.. ازجمله اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است.
وی بیان کرد: دادگستری استان مرکزی در قرارگاه حمایت از شرکتهای دانشبنیان، اصلاح بروکراسی غیرضروری، مشارکت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان، اشتغال و تولید در استان اعلام آمادگی کرده و فعال است.
دادستان اراک افزود: تقویت اقدامات محور دبیرخانه اقتصاد مقاومتی، کارگروه نظارتی فرهنگی مالی و پژوهشی و مالیاتی در دستور کار است.
انتهای پیام /