چهارشنبه 17 بهمن 1403

تولید روزانه 25 هزار ماسک در کارگاه های تولیدی بسیج خراسان شمالی / توزیع ماسک و اقلام بهداشتی درب منازل گروه های پرخطر

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تولید روزانه 25 هزار ماسک در کارگاه های تولیدی بسیج خراسان شمالی / توزیع ماسک و اقلام بهداشتی درب منازل گروه های پرخطر

فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه استان با اشاره به اینکه روزانه ظرفیت تولید 25 هزار ماسک در 23 کارگاه استان فعال شده است، گفت: تامین نیاز گروه های پرخطر در اولویت قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار ابوالقاسم چمن، فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه (ع) خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به کمبود مواد اولیه تولید ماسک و اقلام بهداشتی اظهار داشت: با توجه به کمبود ماسک، در ابتدا برطرف کردن نیاز بخشی از جامعه که در گروه پرخطر قرار دارند را در اولویت قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 23 کارگاه تولیدی در زمینه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در سراسر شهرستان های خراسان شمالی فعال شده اند که برخی از آنها کارگاه های اقتصاد مقاومتی اند که بسیجیان به صورت خودجوش و برخی دیگر کارگاه های شخصی هستند که با تغییرخط تولید وارد میدان مقابله با کرونا شده اند.

سردارچمن اضافه کرد: براساس توصیه وزرات بهداشت تمامی افراد جامعه نیازی به ماسک ندارند اما در حال حاضر این جو روانی در جامعه حاکم شده است که افراد سالم نیز جهت تهیه این اقلام احساس نیاز می کنند، قطعا این طبیعی است که وقتی تقاضا برای خرید یک کالا بیشتر شود، با کمبود عرضه مواجه می شوند.

تعهد سپاه جهت تامین نیاز اداره کل دامپزشکی استان

وی با اشاره به اینکه براساس برنامه ریزی های صورت گرفته در مرحله نخست نیاز بهداشتی جامعه پرخطر در دست تامین است، گفت: جامعه هدف اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان از جمله 314 جانباز شیمیایی 50 درصد به بالا، بازنشستگان بیمار و دوهزار و 600 نفر از بیماران عمومی بر در اولویت ارائه خدمات هستند.

سردارچمن با بیان اینکه برخی از شغل ها و گروه ها از جمله نانوایی ها، قصابی ها، کشتارگاه ها در اولویت تامین ماسک هستند، گفت: مجموعه سپاه و بسیج تعهد تولید و تامین ماسک های اداره کل دامپزشکی استان را برعهده گرفته است، براین اساس بعد از تامین نیاز این گروه از جامعه در صورتی که مایحتاج اولیه پاسخگو باشد، نیاز مردم نیز تامین خواهد شد.

وی ادامه داد: براین اساس هر خانواده می تواند برای تولید ماسک خانواده یک کارگاه شود، پارچه تهیه و خودکفا شود زیرا در حال حاضر شاید نتوان نیاز تمامی افراد جامعه را پوشش داد.

سردار چمن اضافه کرد: پکیج آماده شده شامل، ماده ضدعفونی کننده، ژل دست، 10 ماسک معمولی به صورت مستقیم درب منزل و محل کار به گروه های هدف تحویل داده می شود.

فرمانده سپاه جوادالائمه استان با اشاره به اینکه در حال حاضر 35 توپ پارچه نانو که دارای استانداردهای تولید ماسک های معمولی هستند، فراهم شده است، گفت: هر توپ پارچه پاسخگوی تولید 10 الی 11 هزار ماسک است.

سردار چمن با بیان اینکه با فعالیت 23 کارگاه در استان ظرفیت تولید 25 هزار ماسک طی روز فعال شده است، افزود: هدفگذاری با مواد اولیه تهیه شده تولید 350 هزار ماسک است، اما خیرین نیز پای کار آمده اند و اداره صمت استان پیگیر تامین پارچه از خارج از استان است که طی چند روز آینده استان بتواند با همت این کارگاه ها به خودکفایی در تولید موادضدعفونی کننده برسد.

وی بیان داشت: کارگاه های تولیدی ماسک در تمامی شهرستان های استان فعال شده اند و در ستاد پشتیبانی و مقابله با کرونا برخی از شهرستان ها برنامه ریزی و تدبیر بر این اساس بوده که توزیع ماسک در مرحله نخست در اختیار کسبه های شهر قرار گیرد.

سردار چمن همچنین از تامین و توزیع 6 هزار بطری مواد ضدعفونی کننده در ابعاد مختلف جهت تحویل به خانواده های پرخطر استان خبر داد.

وی با بیان اینکه گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر با همکاری شهرداری ها در سطح شهرستان های استان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: ضدعفونی دستگاه های ATM توسط 260 گروه جهادی با استفاده از سم پاش کشاورزان در دستور کار استان قرار گرفته است.

سردارچمن بیان داشت: 30 ایستگاه تب سنجی ثابت در ورودی های شهرها و شریان های اصلی روستا به شهر با همکاری مشترک گروه های جهادی، ناجا، بهداشت و درمان شهرستان ها، هلال و احمر و بسیج در حال فعالیت هستند.

مردم، ماندن در منزل را در اولویت قرار دهند

فرمانده سپاه جوادالائمه خراسان شمالی رعایت توصیه بهداشتی را مهم ترین عامل قطع زنجیره پیشرفت و انتشار ویروس کرونا خواند و گفت: مردم ماندن در منزل را به جز در موارد ضرورت برای تامین مایحتاج در اولویت قرار دهند.

سردار چمن با اشاره به اینکه با یک بسیج عمومی، باید جهت قطع این زنجیره همکاری کرد، گفت: سفر نرفتن تنها شامل مسافرت های بین شهری نیست بلکه از روستا به شهر و برعکس و داخل شهر نیز مدنظر است، باتوجه به اینکه مردم در همه عرصه ها کنار هم هستند، این ظرفیت را دارند که با صبر بتوانند این مشکل را نیز پشت سر بگذارند.

وی عنوان کرد: تولیدات در حوزه کشفیات با دستور دستگاه قضایی استان به شبکه بهداشت و درمان یا دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل داده می شود.

این مقام مسول پل های ارتباطی جهت اطلاع رسانی احتمالی افرادی که کالاهای موردنیاز را احتکار می کنند، پلیس 110، 113 وزرات اطلاعات و 114 اطلاعات سپاه اعلام کرد.

انتهای پیام / رحمانی