«تیزپرواز» دفاع مقدس، آسمانی شد
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «یدالله رستگارفر» در روز 25 مهر ماه سال 1331 در یک خانواده کردزبان در شهر کرمانشاه به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در کرمانشاه با رتبه عالی به پایان رسانید. سپس وارد دانشکده افسری ارتش در تهران شد و پس از اتمام دوران 3 ساله دانشکده افسری؛ ذات بلندپروازانهاش وی را به سمت نیروی هوایی ارتش هدایت کرد و پس از گذراندن دروس و دورههای خلبانی...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «یدالله رستگارفر» در روز 25 مهر ماه سال 1331 در یک خانواده کردزبان در شهر کرمانشاه به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در کرمانشاه با رتبه عالی به پایان رسانید. سپس وارد دانشکده افسری ارتش در تهران شد و پس از اتمام دوران 3 ساله دانشکده افسری؛ ذات بلندپروازانهاش وی را به سمت نیروی هوایی ارتش هدایت کرد و پس از گذراندن دروس و دورههای خلبانی در ایران و آمریکا خلبان هواپیمای شکاری F5E شد.
سروان خلبان «یدالله رستگارفر» جوان، مراحل ترقی و ارتقای درجات افسری را با توجه به شایستگی خویش، با موفقیت طی کرد و با درجه سرتیپی بهعنوان فرمانده پایگاه دوم شکاری نیروی هوایی تبریز منصوب شد.
پایگاه مذکور، در طول دوران جنگ تحمیلی و تحت فرماندهی ایشان با توجه به مأموریتهای رزمی محوله موفق پروازی بهعنوان پایگاه نمونه هوایی شناخته شد.
پس از پایان جنگ تحمیلی با توجه به نیاز عملیاتی به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، منتقل شد و پس از پرواز با انواع هواپیماهای مختلف ناوگان آن شرکت به افتخار معلم خلبان منتخب هواپیمای بوئینگ 727 نائل شد.
خلبان «یدالله رستگارفر» پس از بازنشستگی از شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، حسب دعوت شرکت هواپیمایی آسمان به صورت قراردادی در کسوت معلم خلبان منتخب B727 به استخدام شرکت هواپیمایی آسمان درآمد و آخرین پروازشان هم در مسیر تهران بندرعباس تهران که در زادروز تولدشان، که روز 25 مهرماه 1396 صورت گرفت و از اول آبانماه 1396 هم بر حسب قوانین جاری از هوانوردی منفک شد.
سرتیپ خلبان «یدالله رستگارفر» در حوزه لشکری بهعنوان فرمانده پایگاه دوم شکاری تبریز و در حوزه کشوری به عنوان کاپیتان و معلم خلبان منتخب B727 منشاء خیر و اثر و همواره مورد افتخار ایران و بهویژه غرب کشور، مخصوصا استان کرمانشاه و افتخار منطقه هورامان بودهاند. وی بیش از 50 سال در صنعت هوانوردی کشور خدمت کرده و همواره اسطوره نظم و انضباط، اخلاق، مرام و مردانگی، مدیریت و مردمی بودن، بودهاند.
حاصل زندگی پربار و سالم وی دو فرزند پسر و یک فرزند دختر است.
حاج یدالله تیزپرواز در روز دوشنبه یکم شهریور ماه 1400 به علت ابتلا به پدیده مرموز کرونا به اراده خداوند متعال، جهان هستی را وداع گفت و آسمانی شد.