جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
غلامعلی رجایی: سفر شمخانی به کشورهای منطقه نشان ضعف وزارت خارجه است و این حرکت از سوی رهبری آغاز شده و دولت تماشاچی است. ما در زمان دولت آقای روحانی از این حرکت ها نداشتیم و آقای ظریف قدرتمند بودند.
دولت سیزدهم در سال 1401 چه عملکردی داشتند و چه نمره ای گرفت؟ این سوالی است که اقتصادنیوز از 6 چهره سیاسی پرسیده است.
نویسنده مجموعه پنج جلدی «بر شانههای اقیانوس» معتقد است جان کلام نهجالبلاغه از زبان کسی بیان شده که بر راههای آسمان بیش از راههای زمینی مسلط و آشنا بود.
اطلاعات آنلاین نوشت: نماینده ادوار مجلس معتقد است اولویت کشور در سال جدید تقویت تعاملات دیپلماتیک با کشورهای همسایه و منطقه است.
خراسان نوشت: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:
ایسنا نوشت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شش بار انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه برگزار شده است و اصولگرایان در بیشتر این انتخاباتها پیروز شدهاند.
معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز گفت: با آقای علیاکبر صالحی معاون پیشین رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همسفر عراق بودم وی به من گفت من و آقای عراقچی نزد آقای ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری رفتیم و گفتیم که کار قرارداد جدید برجام تمام شده اجازه بدهید ما آن را امضا کنیم اگر نتیجه آن بد شد بگویید دولت قبلی انجام داده و اگر نتیجه آن خوب شد بگویید ما انجام دادیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: 1401 سالی پر نشاط و پر تحرک برای سازمان انرژی اتمی بودبه طوری که بیش از 150 دستاورد دانشی، پژوهشی و فناورانه در آن ثبت شد.
روزنامه جمهوری اسلامی در ستون «جهت اطلاع» خود ادعای بلومبرگ درباره عقبنشینی برجامی دولت رئیسی را بازتاب داد.
احمد زید آبادی نوشت، رئیس سازمان انرژی اتمی که به ایران آمد مشخص شد که چه اقدامی انجام دادیم که وی قانع شد؛ آن زمان [در دولت قبل] ریختند در خیابان جلوی موافقنامه ها را گرفتند.
نامه نیوز نوشت: کارشناسی مسائل سیاسی گفت: من باور دارم برجام هم در سطح دولت وزارت خارجه نیست و اگر در زمان دولت آقای روحانی برجام از سوی وزارت خارجه پیگیری میشد به این دلیل بود که فردی چون آقای ظریف که چهرهای بینالمللی دارد، مسئولیت داشت اما اکنون که از این چنین نعمتی بیبهرهایم توقع درستی است که پرونده برجام به شورای عالی امنیت ملی برود.
از قضا در شرایط حاضر، نزدیکی به دولت نتانیاهو صبغه ضدآمریکاییتری نسبت به نزدیکی به عربستان دارد. پس اگر صرفِ «ضدآمریکایی» بودن یک عمل ملاک درستی آن در سیاست خارجی باشد، پس چرا با دولت نتانیاهو نه؟!
آستان بهارستان نوشت: حجت الاسلام ابوالحسن نواب، معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز در نشست خبری دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دیپلماسی در دولت رئیسی رنگ و بوی جدیدی نگرفته و هم اکنون برای گسترش ارتباطات بیشتر، به کشورهای خارجی باج بیشتری می دهیم.
سید احمد علمالهدی گفت: فضای کلی حوزههای علمیه باید به گونهای باشد که طلبه برای خدمتگزاری در رکاب امام زمان (عج) تربیت کند.