جبهه پایداری و شورای ائتلاف هنوز به لیست واحد نرسیدهاند
رئیس فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب با اشاره به اینکه جبهه پایداری انقلاب اسلامی با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هنوز به لیست واحد نرسیدهاند، گفت: احتمال وقوع هر نوع اتفاقی تا 24 ساعت قبل از تبلیغات وجود دارد.
حبیبالله بور بور با اشاره به توافق جبهه پایداری انقلاب اسلامی با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: هنوز در این رابطه در شورای ائتلاف تصمیمی گرفته نشده است و هیچ یک از اعضای شورا نمیتوانند تایید کنند که لیست به صورت واحد و یا جداگانه خواهد بود. دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، در پیشبینی دستیابی به لیست واحد، اضافه کرد: احتمال وقوع هر نوع اتفاقی تا 24 ساعت قبل از تبلیغات وجود دارد. وی در ادامه با اشاره به گزینههای حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در لیست شورای ائتلاف اظهار کرد: عبدالحسین روحالامینی، مجتبی رضاخواه و سید علی یزدیخواه از نمایندگان جمعیت در مجلس یازدهم هستند. در دوره جدید نیز، هر جریان سیاسی حق داشت که 10 نفر را معرفی کند. بور بور بیان داشت: ما بر حسب این قانون 10 نفر را معرفی کردیم که در مصاحبه هم شرکت کردند و امید است در صورت اولویت داشتن این افراد نسبت به بقیه، انتخاب شوند. رئیس فراکسیون اصولگریان خانه احزاب، درباره تدوین لیست نهایی شورای ائتلاف در تهران خاطرنشان کرد: هنوز مصاحبههای شورا ادامه دارد و وارد مصادیق نشدهایم. اما تصور میکنم نهایتا تا دو روز آینده نمرات تعیین شده و برای انتخاب به صحن شورا بیاید. بور بور، درباره حضور سید علی یزدیخواه در لیست شورای ائتلاف گفت: در شهر ری به دلیل اینکه دو نفر برای حضور در لیست انتخاب شدند، باید درباره آنها در شورا بحث شود و شورا در این باره تصمیم بگیرد و رأی بدهد.
وی، اسامی 3 نفر از 10 عضو جدید را "جواد فتوحی"، "حسن فارسیجانی" و "سید جواد حسینیان" از حوزه انتخابیه تهران عنوان کرد. این فعال سیاسی در گفتوگو با ایرنا، با بیان اینکه من با لیست بستن به این شکل چه از سوی اصولگرایان و چه از سوی اصلاحطلبان اعتقاد ندارم، افزود: معتقدم جریان سیاسی باید در طول سال، نه فقط زمان انتخابات، کارسازی کرده بلکه برنامههای خود را تعیین کرده و برای آن، راهکار ارائه کند و نهایتاً اعضا را بر حسب نیاز کمیسیونهای مجلس، معرفی کند. دبیرکل این حزب اصولگرا یادآور شد: جمهوریت نظام اگر بخواهد برنامه داشته باشد، جریانهای سیاسی باید پای کار باشند و متعهد شوند. اگر به تعهدات خود عمل نکنند، باید پاسخگو باشند. بور بور تأکید کرد: مردم در انتخابات هرکسی را که بخواهند انتخاب میکنند و دولت به هیچ عنوان نمیتواند غیر از آن کسی که مردم رأی دادند، انتخاب کنند. برای مثال در زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی، مصطفی تاجزاده رئیس ستاد انتخابات بود و به هیچ عنوان علاقه نداشت که یک فرد اصولگرا روی کار بیاید، اما محمود احمدینژاد انتخاب شد و یا در دولت احمدینژاد که سید صولت مرتضوی رئیس ستاد انتخابات بود، علاقه نداشت که کسی از جریان دیگری انتخاب شود، اما حسن روحانی رأی آورد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد، در این انتخابات بر اساس برنامهریزی درست و پیشنهاد جریانات سیاسی افراد انتخاب شوند چراکه فرد اگر بخواهد پاسخگو باشد، باید از طریق جریانات سیاسی روی کار بیاید. دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری 11 اسفندماه در حوزه های انتخابیه سراسر کشور برگزار می شود