یک‌شنبه 2 آذر 1404

حجت الاسلام آقاتهرانی: فرار از فتنه محال است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
حجت الاسلام آقاتهرانی: فرار از فتنه محال است

حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در آیین گرامیداشت یوم الله 9دی گفت: فرار از فتنه محال است، چنانچه فرار از امتحانات الهی محال است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی عصر امروز و در مسجد امام جعفر صادق (ع) و در آیین گرامیداشت یوم الله 9دی اظهار داشت: فرار از فتنه محال است، چنانچه فرار از امتحانات الهی محال است.

وی ادامه داد: بدانید حق یکی است گرچه اخیرا مکتبی در غرب به عنوان پلورالیسم آمده که پیروان آن معتقد هستند حق و باطل محض همیشه، با هم هستند. مکتب اسلام این را قبول ندارد لذا انسان مومن باید مشخص کند در خط حق و یا باطل قرار دارد.

این عضو جبهه پایداری با ذکر خاطره‌ای از رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: شما اگر صحبت مقام معظم رهبری را تفسیر به رای کنید، ضرر می‌کنید؛ اطاعت از ایشان اطاعت از، ولی عصر است. بحث ولایت فقیه از محکم‌ترین مباحث موجود است؛ چنانچه 88فقیه در مجلس خبرگان داریم که گواهی می‌دهند، رهبر ما فقیه است و لایق ولایت و رهبری امت است. ایشان، ولی زنده دربین ما هستند.

حجت الاسلام آقاتهرانی با اشاره به روایتی تاریخی از امام صادق (ع) گفت: شیعیان می‌گویند هرکسی جا پای امیرالمومنین (ع) بگذارد شیعه است؛ شیعه باید گفتار، کردار و رفتارش را مدام پایش کند و در همه احوالات مراقب رفتارهایش باشد.

وی با تاکید براینکه شیعه باید گوش به فرمان، ولی خود باشد، چنانچه مقداد نیز گوش به فرمان رسول الله بود، گفت: ما نیز در زمان خود باید گوش به فرمان، ولی فقیه باشیم.

این عضو جبهه پایداری اضافه کرد: بالاترین مقام، مقام شهادت است و خواص جایگاه ویژه‌ای نزد خداوند دارند، اما این خواص نباید در بزنگاه ها، ولی فقیه را تنها بگذارند.

حجت الاسلام آقاتهرانی گفت: متاسفانه برخی بحث تحریم را عنوان کردند که همه را بترسانند، شعار نه غزه نه لبنان سردادند و یا بحث تقلب در انتخابات را مطرح کردند و مسائلی از این دست، اما یک 9دی پیش می‌آید و همه این ناگواری‌ها را جمع می‌کند.

بیشتر بخوانید:

وی با اشاره به اهمیت حضور مجلس قوی و کارآمد در عرصه سیاسی کشور بیان داشت: مجلس قدرتمند می‌تواند وزیر و وکیل را به صف کند و نظارت‌های لازم را داشته باشد، ولی وقتی مجلس جان دار نیست، خودش هم با دیگر جریان‌ها همراه می‌شود.

این عضو جبهه پایداری خطاب به حاضران در مسجد بیان داشت: رمز رسیدن به خداوند ایمان و عمل صالح است؛ امروز خدارا شاکریم که به برکت امام زمان (عج) دست ما به، ولی فقیه بند شده است و باید قدر این بزرگوار را بدانیم. برای انتخاب نمایندگان شایسته و اصلح باید دلایل مقام ولایت را بدانیم، مطالبات رهبری مان و نه مطالبات کدخدا را بدانیم.