دوشنبه 1 بهمن 1403

حضور هنرمندان مطرح جهانی در مسابقه «فلسطین تنها نیست»

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حضور هنرمندان مطرح جهانی در مسابقه «فلسطین تنها نیست»

تهران - ایرنا - دبیر مسابقه «فلسطین تنها نیست»، حضور هنرمندان مطرح جهانی در مسابقه پوستر و کاریکاتور «فلسطین تنها نیست» را دلیل جایگاه این مسابقه دانست.

سید مسعود شجاعی طباطبایی روز دوشنبه، در مراسم مروری بر آثار مسابقه بین المللی پوستر، کارتن و کاریکاتور فلسطین تنها نیست در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری به خبرنگار ایرنا، گفت: مسابقه کارتون و کاریکاتور فلسطین تنها نیست آذر گذشته1399 همزمان با اعلام دیدگاه‌های امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه نسبت به اهانت نشریه «هبدو» به پیامبر اسلام و فعالیت‌های سازشکارانه با رژیم صهیونیستی فراخوان خود را منتشر کرد.

وی با اشاره به حساسیت غرب نسبت به موضوع هلوکاست، افزود: دولتمردان غربی شک به موضوع هلوکاست را در حالی بر نمی تابند که توهین به ادیان که سبب ناراحتی میلیاردها طرفدار دارد را در راستای آزادی بیان تعریف می کند.

طباطبایی با اشاره به انتشار 457 کاریکاتور در سایت ایران کارتون همچنین به صورت کاتالوگ، تصریح کرد: بیش از 3 هزار اثر از 66 کشور یعنی یک سوم کشورهای جهان در این رویداد شرکت کردند.

تلاش کردیم داورانی از مناطق مختلف جهان در این مسابقه حضور داشته باشند. داوری این رویداد توسط دو تیم داوری خارجی خانم‌ها «کریستینا برنازانی» از ایتالیا و «ایزابلا کوالسکا ویسزورک» از لهستان و اقایان «روسم» از مالزی و «لوییس کارلوس فرناندز» از برزیل، به شکل اینترنتی و داوران ایرانی «محمد خزایی»، «مسعود ضیایی زردخشویی»، «عباس ناصری»، «مسعود شجاعی‌طباطبایی» و «سعید صادقی»، به شکل حضوری در محل واحد تجسمی حوزه هنری صورت گرفت.

وی گفت: در این مسابقه ترکیب داوری به صورت بین‌المللی است و هیئت داوران ایرانی به همراه داوران خارجی، گزینش آثار را انجام می‌دهند، جوایز در هر بخش دو هزار، هزار و پانصد و هزار یورو برای نفرات اول تا سوم است.

طباطبایی حضور هنرمندان برجسته جهانی حوزه کاریکاتور سیاسی را نشان از اهمیت این جشنواره دانست و گفت: حضور کاریکاتوریست مطرح پرتغالی و رئیس یکی از بزرگترین جشنواره های جهانی در این مسابقه، سبب اعتبار بیشتر این جشنواره و حضور دیگر هنرمندان در سراسر جهان شده است.

اختتامیه این مسابقه در روز قدس (آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، 17 اردیبهشت) برگزار خواهد شد. تندیس این مسابقه اثری از استاد شیخ الحکما است که به برگزیدگان اول تا سوم داده می‌شود.

به گزارش ایرنا، پس از انتشار فراخوان در سال گذشته، 3 هزار اثر از هنرمندان 66 کشور جهان به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد که پس از داوری توسط داوران داخلی و خارجی، 454 اثر انتخاب و به مرحله نمایشگاهی و نیمه نهایی راه پیدا کردند. این آثار از 23 فروردین همزمان با اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی در گالری‌های حوزه هنری و تارنمای ایران کارتون به نمایش گذاشته شد. علاقه‌مندان برای بازدید حضوری از 23 فروردین تا 17 اردیبهشت به گالری ابوالفضل عالی در حوزه هنری یا برای بازدید غیر حضوری آثار می‌توانند به تارنمای ایران کارتون  مراجعه کنند.

*س_برچسب‌ها_س*