حضور 10 طرح فناورانه برتر در رویداد "Demo Day" با موضوع "اینترنت اشیا و هوش مصنوعی"
معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: بالای 50 طرح در رویداد جذب سرمایه "Demo Day" با موضوع اینترنت اشیا و هوش مصنوعی شرکت کردند که 10 طرح MVP (حداقل محصول اولیه) را کسب کرده و در این رویداد شرکت کرده اند.
دکتر ایرج الهدادی؛ معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در حاشیه "رویداد جذب سرمایه "Demo Day" با موضوع "اینترنت اشیا و هوش مصنوعی" اظهار کرد: برنامه "تانا" برنامهای است که معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف ارائه کرده است. تانا به معنای "توسعه اکوسیستم نوآوری استانها" است که یکی از استانهای بسیار مهم در این برنامه، استان تهران با تعداد زیادی از پارکهای دانشگاهی است.
الهدادی تصریح کرد: 4 پارک در این برنامه حضور دارند که شامل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه تانای استان تهران، پارک دانشگاه امیرکبیر، پارک دانشگاه تربیت مدرس و پارک دانشگاه شهید بهشتی است.
معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: هر کدام از این پارکهای علم و فناوری یک یا چند موضوع را دریافت کردند که چالش یک یا تعدادی از دستگاههای کشور است و در کنار آن، یکسری سرمایهگذار برای رفع این مشکلات وجود دارد و از طرفی نیز هستههای فناور و هستهها، استادان، دانشجویان و نخبگان در جهت حل این مشکلات گام برمیدارند.
برگزاری رویداد جذب سرمایه Demo Day با موضوع "اینترنت اشیا و هوش مصنوعی"وی تأکید کرد: امروز "Demo Day" این نشست را در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شاهد بودیم و حوزه انتخابی ما نیز حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی است که تمامی دستگاهها از وزارت جهاد کشاورزی، شهرداریها و وزارت نیرو چالش این قضیه را دارند و یک "Demo Day" یکپارچه نیز در سوم خرداد ماه خواهیم داشت که در دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود.
الهدادی گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بیش از 10 سال است که این برنامه را خود انجام میدهد یعنی برنامههایی را جهت حل مشکلات دستگاههای خاص یا حل مشکلات خود دانشگاه برگزار میکند، از هستههای فناور حمایت میکند و سرمایهگذار نیز دریافت میکند اما این برنامه به صورت منسجم از طرف وزارت علوم اعلام شده و انشاءالله دستگاههای مختلف و سرمایهگذاران در این راه کمک کنند.
معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: در این مسیر اپراتور همراه اول، صندوق پژوهش و فناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و فناوری اطلاعات بانک تجارت و بخشهای خصوصی دیگر به عنوان سرمایهگذار پاپیش گذاشته و در این راه از هستههای فناور حمایت مالی خواهند کرد.
الهدادی با بیان اینکه بالای 50 طرح بدست ما رسیده است گفت: خط قرمز ارسال طرحها به سمت داوری، کسب MVP یا حداقل محصول اولیه است. MVP نزدیک به 20 طرح از 50 طرح توسط تیمهای داوری به تصویب رسیده است و 10 طرح برای برنامه امروز انتخاب شده است.