حوزه علمیه
حوزه علمیه
امام جمعه کرج: دنیا از دلار بیزار شده است / رشد صادرات کالا، تسهیل در صدور مجوزها، کاهش در رفع موانع تولید، تامین آب در روستاها و مناطق عشایری، بحث راهها و تولید برق و همچنین در بحث سیاست خارجی که زمانی گدایی محبت در برابر یک کشور میکردیم ولی اکنون با عبور از برجام در جلسات بینالمللی حاضر هستیم و عضو مجامع بینالمللی شدهایم.
همرزم سیدعلی اندرزگو می گوید: یکی از خصوصیاتش شوخ طبعی و ارتباط با بچه های محل بود. یکبار چند خروس همراهش آورد و گفت می خواهم خروس جنگی داشته باشم.
آیتالله بهجت به قدری پنهان کاری میکرد و از خودش چیزی نمیگفت که حتی در پیش خانواده خود هم گمنام و ناشناخته بود؛ چه رسد به حوزه علمیه. اما بعد از دیدار علامه محمدتقی جعفری با آیتالله بهجت در قم، ورق برگشت.
وی با بیان اینکه قرآن برای هر امامی تکلیفی را معین کرده است، گفت: هر امامی طرح خودش را عملی می کند و ما الان با طرح امام زمان (عج) باید حرکت کنیم و برنامه ایشان هم دو بخش دارد که یک بخش مربوط به دوران غیبت و یک بخش مربوط به دوران حضور ایشان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: طرح امام زمان (عج) در عصر غیبت با فقها پیش میرود و امتحان سختی است، گفت: ما باید در این طرح حرکت کنیم و اگر پای این طرح بایستیم به تمام خیرات می رسیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دوم شهریورماه مصادف است با سالروز تولد یکی از برجستهترین عالمان شیعه که در سلوک و عرفان و مراقبه و تقوا بی نظیر بود. آیت الله محمدتقی بهجت زاده 2 شهریور 1295 بود و در اردیبهشت 1388 دار فانی را وداع گفت. این عالم عامل که در عرفان و فقه و عبادت بینظیر بود، در عین حال بین عموم مردم نیز مشتاقان فراوانی دارد که میخواهند از او و سبک و سیره زندگیاش...
آیتالله بهجت به قدری پنهان کاری میکرد و از خودش چیزی نمیگفت که حتی در پیش خانواده خود هم گمنام و ناشناخته بود؛ چه رسد به حوزه علمیه. اما بعد از دیدار علامه محمدتقی جعفری با آیتالله بهجت در قم، ورق برگشت.
چاپ هفتم کتاب برگزیده «الفائق فی الاصول» اثر سیدمحسن مرتضوی به کوشش ابوذر زارع و محمدعلی محمدی منتشر شد.
مبلغ نوشت: نخستین اندیشمندی که کار تفسیر قرآن به زبانهای انگلیسی و روسی را به دست گرفت، مرحوم «فقیه ایمانی» بود که به سفارش امام خمینی (ره) کتابی را با عنوان «نور القرآن فی تفسیر القرآن» به علاقهمندانی در سرتاسر جهان ارائه کرد.
مبلغ نوشت: آیتالله سیداحمد خوانساری نسبت به قاطبه علما و مراجع همعصر خود نظرات سیاسی و فقهی متفاوتی داشت. در شرایطی که اکثریت علمای قم و نجف بر حرمت شطرنج تاکید داشتند، ایشان در کتاب 6 جلدی جامعالمدارک نوشت: «بازی با آلات قمار حتی اگر عنوان قمار بودن هم بر آنها صدق کند، بدون برد و باخت، جایز است
در قم مجدداً با نام مستعار و با ظاهری دیگر، اتاقی اجاره کرد و مشغول فعالیت شد و با گروههای مبارز مسلمان به برقراری ارتباط پرداخت و برای آنها پول و اسلحه و مهمات و امکانات فراهم کرد.
در سفر رئیس دولت سیزدهم به شهر قم آیات عظام جوادی آملی و شبیری زنجانی با رئیسی دیدار نکردند
دلیل عدم ملاقات رئیسی با آیتالله شبیری زنجانی نیز همچون آیتالله جوادیآملی عدم حضورشان در قم بوده است. این مرجع تقلید نیز طبق روال سالهای گذشته بعد از دهه اول محرم به مشهد سفر کردهاند.
روزنامه دنیای اقتصاد در مطلبی به این سوال پاسخ داده است که «چرا آیات عظام جوادی آملی و شبیری زنجانی با رئیسی دیدار نکردند؟»