خون مطهر سردار سلیمانی هیمنه استکبار را فرو ریخت
سنندج - ایرنا - مشاور ارشد و رییس سابق گروه مستشاری سپاه قدس گفت: خون مطهر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی باعث شد تا هیمنه دنیای استکبار فرو ریخته و به استیصال کامل برسد و زمینه نابودی کاملش را رقم زند.
سردار محمد کرمی راد روز دوشنبه در مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی در سنندج اظهار داشت: امروز همه اعم از دوست و دشمن به رشادت ها و شهامت سردار شجاع سپاه اسلام حاج قاسم به عنوان سرداری خستگی ناپذیر اذعان دارند.
وی با اشاره به غوغایی که در جهان و عاشورایی که در دنیای اسلام در پی شهادت این فرمانده دلاور به وجود آمده است، افزود: انتقام سختی در انتظار عاملان این جنایت است بطوریکه از صدر اسلام تاکنون بی سابقه باشد.
عضو سابق شورای فرماندهی سپاه قدس با بیان اینکه شهدا زنده اند، به جوانان توصیه کرد الگوی خود را این شهدای گرانقدر قرار دهند و اضافه کرد: دنیا تا سالهای سال از این شهادت و رشادت تحلیل ها خواهد داشت.
سردار کرمی راد با بیان اینکه امروز صف آرایی جبهه مقاومت در برابر آمریکا بیش از هر زمان دیگری مشهود است، یادآور شد: برخی افراد سست عنصر با افکار لیبرالی میخواهند تا کدخدای جهان را قدرتمند نشان دهند در حالیکه استکبار حتی نتوانست از دست پرورده خود داعش، که وعده نیل تا فرات را در سر می پروراند، حمایت کند.
وی به خدمات سردار سلیمانی در طول سالهای دفاع مقدس به ویژه در کردستان اشاره کرد و گفت: در زمان حمله داعش به عراق هم این سردار دلاور اقلیم کردستان را در زمانی که هیچکس به آنان کمک نکرد، از لوث داعش پاک کرد تا مرزهای کشورمان با این منطقه هم در امان باشد.
سردار کرمی راد از سپهبد شهید سلیمانی به عنوان شخصیتی جهانی نام برد و تاکید کرد: تحلیلگران مادی گرا هم به زندگی، مجاهدت و شهادت قهرمانانه سردار سلیمانی اذعان دارند و هنر واقعی پیش از درست زندگی کردن، در درست مردن است.
عضو سابق شورای فرماندهی سپاه قدس به استقبال میلیونی ملت ایران از پیکر مطهر این سردار شهید و همرزمانش در شهرهای مختلف ایران و عراق اشاره کرد و افزود: وقتی تمام زندگی یک فرد در خدا خلاصه شود، خداوند محبت او را این چنین در دلها قرار میدهد.
وی از منش سردار شهید سلیمانی به عنوان یک فرهنگ غنی نام برد و یادآور شد: سردار دلها بودن بازی با کلمات نیست بلکه واقعیتی است که همه دنیا را عزادار خود کرد لذا همه اقشار جامعه و مسوولین ما در قوای سه گانه و دیگر نهادها باید فرهنگ اصیل انقلاب (ایثار و شهادت) را ترویج کنند.
بامداد جمعه سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت در حمله پهبادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بود.
در پی این اقدام تروریستی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی سه روز عزای عمومی اعلام کردند.
وزارت امور خارجه هم با صدور بیانیه ای این اقدام تروریستی رژیم آمریکا را محکوم کرد و نشست فوق العاده تشکیل داد. همچنین سفیر سوئیس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به آمریکا به وی اعلام شد.
حاج قاسم سلیمانی در سال 1335 در روستای قنات ملک شهرستان رابر از توابع استان کرمان متولد شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 1357 و همزمان با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به این نهاد پیوست، وی در طول جنگ ایران و عراق، فرمانده لشکر 41 ثارالله کرمان بود.
حاج قاسم به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت میکرد، سردار سلیمانی نقش مهمی در دادن قدرت نظامی به حزبالله لبنان، عقب راندن اسرائیل از جنوب لبنان، جنگ افغانستان، شکلدهی به فضای سیاسی عراق پس از سرنگونی صدام، تغییر روند جنگ داخلی سوریه و مقابله با داعش در عراق داشته است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*