چهارشنبه 7 آذر 1403

خیر سلامت یک میلیارد و 530 میلیون ریال به بیمارستان دزفول اهدا کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
خیر سلامت یک میلیارد و 530 میلیون ریال به بیمارستان دزفول اهدا کرد

دزفول - ایرنا -

سید حسین موسوی روز شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر دزفول افزود: با وجود شیوع کرونا تلاش بر این است میزان تولید شرکت در سال جاری 30 درصد رشد کند.

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان با بیان اینکه سال گذشته به تولید 95 تن در روز رسیدیم، اظهارداشت: امسال در نظر داریم میزان تولید شرکت را به 110 تن برسانیم.

وی با بیان اینکه سال 99 با توجه به شیوع کرونا سال متفاوتی است، گفت: 80 درصد تولید شرکت پگاه خوزستان در سال‌های گذشته با حذف یارانه‌ها روی زمین ماند ولی سال گذشته نسبت به سال قبل‌تر 20 درصد رشد تولید داشتیم و امسال جهش 30 درصدی تولید را با وجود شیوع کرونا در برنامه داریم همچنین قرار است خط تولید نوشیدنی‌های غیرلبنی را راه اندازی کنیم.

مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان با بیان اینکه همگام با ارتقای کیفیت، تنوع را در دستور کار قرار داده‌ایم، افزود: تولید محصولات جدید در راستای رقابت با رقبا و همچنین ذائقه مشتریان در دستور کار قرار گرفته است.

موسوی، شمال خوزستان را قطب تولید شیر گاومیش دانست و اظهارداشت: شرکت پگاه خوزستان با توجه به ذائقه مردم منطقه تولید شیر، ماست و دوغ گاومیش را آغاز کرده است.

وی افزود: تلاش بر این است امسال هر ماه یک محصول جدید به بازار عرضه شود که تاکنون در 2 ماه نخست امسال پنیر خانواده و پنیر آلمانی روانه بازار مصرف شده است.

بدنبال 2 برابر کردن صادرات محصولات پگاه خوزستان هستیم

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان با اشاره به صادرات محصولات این شرکت به کشورهای مختلف گفت: امسال 500 میلیارد ریال صادرات انواع محصولات لبنی از سوی این شرکت هدفگذاری شده است.

وی افزود: محصولات پگاه خوزستان عمدتا به کشورهای عراق، افغانستان، روسیه و پاکستان صادر می‌شود اما تقاضا از سوی برخی کشورهای حوزه خلیج فارس نیز وجود دارد که در حال بررسی است.

موسوی گفت: استانداردهای روسیه بسیار دشوار است ولی برای جذب بازار این کشور با صرف حدود 40 میلیارد ریال استانداردهای خود را با استانداردهای این کشور متناسب کرده‌ایم.

وی افزود: الگوبرداری از سایر کشورها، ارتقای کیفیت و کاهش بهای تمام شده محصولات در دستور کار شرکت پگاه خوزستان قرار دارد و واحد تحقیق و توسعه این شرکت در این راستا فعال است.

مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان با اشاره به تقویت ارتباط واحد تحقیق و توسعه این شرکت با اداره استاندارد و دانشگاه‌ها بیان کرد: طرح‌های پژوهشی با همکاری دانشگاه رامین درخصوص تولید فرآورده‌های مبتنی بر شیر گاومیش در حال انجام است.

وی جذب کارآموز در شرکت پگاه خوزستان را یادآور شد و افزود: دانشجویان ارشد و دکتری، پایان نامه‌ها و تزهای خود را با موضوعات مدنظر شرکت انجام می‌دهند.

موسوی با قدردانی از حمایت مسوولان و بانک‌ها از کارخانه پگاه خوزستان گفت: بالا بودن هزینه شیر خام و همچنین تامین درصدی از نیاز شرکت از خارج از استان باعث افزایش اندک قیمت محصولات پگاه خوزستان نسبت به سایر شرکت‌ها شده است.

ارتقای 6 رتبه‌ای پگاه خوزستان در بین صنایع شیر ایران

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان همچنین به ارتقای جایگاه این شرکت در میان 16 شرکت تابعه صنایع شیر ایران اشاره کرد و گفت: براساس رتبه بندی اخیر شرکت‌های تابعه صنایع شیر ایران، شرکت پگاه خوزستان پس از هفت سال موفق به ارتقای 6 پله‌ای جایگاه خود در میان شرکت‌های تابعه صنایع شیر ایران شد هرچند این شرکت از ظرفیت لازم برای دستیابی به جایگاه‌های بالاتر برخوردار است.

وی افزود: ارتقای کیفیت در تولید محصولات، صادرات، افزایش دریافت شیر خام، تنوع محصولات، افزایش تولید و عرضه محصولات به بازارهای سراسر کشور شاخص‌هایی بودند که در ارزیابی جایگاه این شرکت مورد بررسی قرار گرفتند. موسوی به افزایش 20 هزار تنی تولید محصولات در این شرکت نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته تولید این شرکت از 90 تن در روز به 110 تن افزایش یافت که این رقم امسال به 120 تن در روز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به ظرفیت پگاه خوزستان مبنی بر افزایش میزان تولید روزانه تا 40 درصد نسبت به سال گذشته تصریح کرد: تولید 12 محصول جدید نیز از دیگر برنامه‌های پگاه خوزستان در سال جاری است.

محصولات فله‌ای و سنتی چالش اصلی صنایع شیر

مدیرعامل شرکت شیر پگاه خوزستان عرضه محصولات سنتی و فله‌ای را چالش اصلی این شرکت در شمال خوزستان عنوان کرد و گفت: کرونا بازار محصولات فله‌ای را به شدت تحت تاثیر قرار داد و مردم بدلیل رعایت مسائل بهداشتی کمتر به سمت این محصولات رفتند که امیدواریم این روند تداوم یابد.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازی درخصوص لزوم استفاده نکردن از محصولات فله‌ای که در شرایط غیربهداشتی عرضه می‌شوند، افزود: فرآورده‌های دامی سنتی هیچ شناسنامه‌ای ندارند و درصورت وجود مشکل هیچ تولیدکننده‌ای نیست که بتوان به آن مراجعه کرد ولی محصولات صنایع شیر شناسنامه دارند و درصورت کوچکترین مشکل می‌توان پیگیری های لازم را انجام داد.

موسوی اضافه کرد: کاهش فروش محصولات فله‌ای باعث سوق یافتن شیر دامداران به سمت کارخانه‌های شیر شد؛ ما نیز با حمایت از دامداران، شیر تولیدی آنها را خریداری و به سمت تولید شیر خشک هدایت کردیم و اجازه ندادیم این شیر مازاد دور ریخته شود.

وی با بیان اینکه بیش از یک میلیارد میکروب در هر لیتر شیر خام سنتی موجود در مغازه‌ها مشاهده شده است، گفت: روزانه 100 آزمایش بر روی تولیدات شرکت پگاه خوزستان انجام می‌شود و بیش از 20 درصد کارکنان شرکت وظیفه نظارت، شناسایی و ردیابی تولیدات را برعهده دارند.

مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان لبنیات را در ارتباط با سلامت در ردیف دارو خواند و افزود: میزان جوش شیرین و حتی آب اضافه شده به شیر در کارخانه پگاه خوزستان قابل اندازه گیری است.

وی با بیان اینکه پاستوریزه و استریلیزه کردن شیر، میکروب‌های بیماری‌زا را نابود می‌کند و کمترین آسیب را به ارزش غذایی می‌زند، اظهارداشت: برای استریلیزه کردن، شیر به مدت 2 ثانیه 142 درجه سانتیگراد حرارت می‌بیند که این کار نیازمند دستگاه‌های مخصوص است ولی در مغازه‌های عرضه فرآورده‌های لبنی سنتی و فله‌ای درنهایت شیر در یک دیگ معمولی جوشانده می‌شود.

نیروی انسانی موتور محرکه کارخانه

مدیرعامل شرکت پگاه خوزستان توجه به نیروی انسانی را از اولویت‌های مهم این کارخانه عنوان کرد و گفت: نیروی انسانی به عنوان موتور محرکه کارخانه نقش مهمی در پیشبرد اهداف شرکت دارد.

وی با اشاره به تبدیل وضعیت 42 نفر از کارکنان شرکت از پیمانی به قراردادی در سال گذشته افزود: سطوح پرداختی کارکنان پگاه خوزستان اکنون با سایر شرکت‌های پگاه کشور متناسب شده است در حالیکه در گذشته چنین نبود و میزان دریافتی کارکنان شرکت پایین‌تر از حقوق سایر شرکت‌های کشور بود.

موسوی بیان کرد: در حال حاضر 230 نفر به صورت مستقیم در کارخانه پگاه خوزستان، 150 نفر در واحد بازار و 500 نفر به عنوان توزیع کننده مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه تمام مطالبات کارکنان شرکت پرداخت شده و به روز است، افزود: شرکت پگاه خوزستان مشکل خاصی از نظر بدهی انباشته ندارد و وام‌ها را به موقع پرداخت می‌کند.

افزایش سطح بهداشتی پگاه خوزستان در پی شیوع کرونا 

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان با اشاره به افزایش سطح بهداشتی این کارخانه در پی شیوع ویروس کرونا گفت: کمیته کرونا پس از شیوع این ویروس با هدف ارتقای وضعیت بهداشتی کارخانه تشکیل شد و اقداماتی نظیر کنترل ورودی و خروجی، غربالگری کارکنان و تب سنجی را در دستور کار قرار داد.

وی با بیان اینکه تدابیر ویژه‌ای برای ویزیتورها در نظر گرفته شده است، افزود: افرادی که دارای موارد مشکوک نظیر سرفه و تب بالا باشند اجازه ورود به شرکت ندارند و به مرخصی اجباری می‌روند.

موسوی با تاکید بر اینکه تاکنون مورد ابتلا به کرونا در شرکت پگاه خوزستان مشاهده نشده است، اظهارداشت: آشپزخانه کارخانه تعطیل شده بود ولی بعد از ماه مبارک رمضان با رعایت استانداردها بازگشایی شد.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا بازار شیر نیز تحت تاثیر قرار گرفت که طبیعی بود ولی اکنون بازار آرام آرام در حال گشایش است.

بازدید مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان به مناسبت روز جهانی شیر انجام شد.

شرکت پگاه خوزستان در شهرستان شوش واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*