شنبه 28 تیر 1404

داریوش فروهر

داریوش فروهر

وب‌گاه عصر ایران

در خرداد 1356 سنجابی، فروهر و بختیار در نامه‌ای به شخص شاه نوشتند: «در مقامات دولتی و پارلمانی و قضایی کسی را که صاحب تصمیم و مسؤولیت و مأموریتی غیر از پیروی از اوامر ملوکانه داشته باشد، نمی‌شناسیم».

وب‌گاه عصر ایران

دکتر مصدق رهبر جبهه‌ای بود که احزاب و گروه‌های تشکیل‌دهنده آن نه تنها لیبرال نبودند، بلکه مرزبندی آن‌ها با لیبرالیسم فاش‌تر از آفتاب بود. هدف اساسی مصدق، هدفی ناسیونالیستی و پروژه سیاسی وی نیز بیش از هر چیز پروژه‌ای استقلال‌طلبانه (و نه آزادی‌خواهانه) بود.

خبرگزاری مهر

کتاب «عروج از شاخه زیتون» نوشته جواد کلاته عربی درباره زندگی حاج‌احمد متوسلیان توسط نشر 27 بعثت و انتشارات موسسه مطبوعاتی ایران منتشر و راهی بازار نشر شد.

وب‌گاه عصر ایران

اینیاتسیو سیلونه متفکر بزرگ ایتالیایی در «نان و شراب» می‌نویسد: دن پاپولو گفت: شنیده‌ام در این کوه معدنی وجود دارد. بونیفاتسیو با نگرانی واکنش نشان داد: خدا نکند! - چرا؟ مرد چوپان در توضیح می‌گوید: مادام که کوه فقیر است مال ماست اما همین که معلوم شود غنی است دولت آن را تصاحب خواهد کرد. دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه. دست دراز دولت به همه جا می‌رسد و برای گرفتن است و دست کوتاه...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب منتشر شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: در این عکس کمتردیده‌شده چهره‌هایی چون داریوش فروهر، هاشم صباغیان، ابوالحسن بنی‌صدر، صادق طباطبایی و مصطفی میرسلیم دیده می‌شوند.

وب‌گاه عصر ایران

تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب. گروهی از رجال سیاسی به همراه حسین شاه‌حسینی رییس وقت سازمان تربیت بدنی، به بازدید زورخانه‌ای در تهران رفته و با جمعی از باستانی‌کاران عکسی به یادگار گرفته‌اند. در این عکس چهره‌هایی چون داریوش فروهر، هاشم صباغیان، ابوالحسن بنی‌صدر، صادق طباطبایی و مصطفی میرسلیم دیده می‌شوند./ تاریخ ایرانی

وب‌گاه دنیای اقتصاد

عکس کمتردیده شده از بنی صدر و میرسلیم در زورخانه را ملاحظه کنید.

وب‌گاه خبر آنلاین

تریخ ایرانی نوشت: تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب. گروهی از رجال سیاسی به همراه حسین شاه‌حسینی رییس وقت سازمان تربیت بدنی، به بازدید زورخانه‌ای در تهران رفته و با جمعی از باستانی‌کاران عکسی به یادگار گرفته‌اند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: چهار سال بعد از مشارکت سرتیپ محمدولی قرنی در کسوت فرمانده پادگان رشت در کودتای انگلیسی - آمریکایی 28 مرداد 1332، نقشه کودتای دیگری از او لو رفت.

خبرگزاری مهر

بنی‌صدر که در ابتدا می‌گفت صیاد شیرازی را کشف و از او حمایت کرده، شروع به بدگویی و تخریب او کرد. همچنین تصمیم گرفت او را از فرماندهی قرارگاه غرب برکنار کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

شنبه 21 فروردین 1361 بود که اعلامیه دادگاه انقلاب ارتش همه را غافلگیر کرد: عوامل توطئه‌ای برای ترور امام و سران کشور دستگیر شده‌اند. آنچه این خبر را مهم‌تر می‌کرد، چهره اصلی این توطئه یعنی صادق قطب‌زاده بود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی با اعدام تمام شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی اعدام شد در حالی که خود او نیز در همه‌پرسی آن شرکت کرده بود آن قدر پرنکته است که درباره او بتوان بر 20 فقره انگشت گذاشت.

وب‌گاه خبر آنلاین

صفحه اینستاگرامی «تاریخ‌اندیشی» نوشت: وی تنها مقام بلندپایه رژیم محمدرضا پهلوی بود که به‌رغم داشتن امکان فرار، از ایران نگریخت. سپس به دادگاه انقلاب تحویل داده شد و به روایتی با حکم صادق خلخالی قاضی دادگاه اعدام شد و با روایتی دیگر او قبل از اتمام دادگاه در وقت تنفس روز 18 فروردین 58 به قتل رسید.