شنبه 3 آذر 1403

داریوش فروهر

داریوش فروهر

وب‌گاه اقتصاد نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب منتشر شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: در این عکس کمتردیده‌شده چهره‌هایی چون داریوش فروهر، هاشم صباغیان، ابوالحسن بنی‌صدر، صادق طباطبایی و مصطفی میرسلیم دیده می‌شوند.

وب‌گاه عصر ایران

تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب. گروهی از رجال سیاسی به همراه حسین شاه‌حسینی رییس وقت سازمان تربیت بدنی، به بازدید زورخانه‌ای در تهران رفته و با جمعی از باستانی‌کاران عکسی به یادگار گرفته‌اند. در این عکس چهره‌هایی چون داریوش فروهر، هاشم صباغیان، ابوالحسن بنی‌صدر، صادق طباطبایی و مصطفی میرسلیم دیده می‌شوند./ تاریخ ایرانی

وب‌گاه دنیای اقتصاد

عکس کمتردیده شده از بنی صدر و میرسلیم در زورخانه را ملاحظه کنید.

وب‌گاه خبر آنلاین

تریخ ایرانی نوشت: تصویری مربوط به سال‌های اول انقلاب. گروهی از رجال سیاسی به همراه حسین شاه‌حسینی رییس وقت سازمان تربیت بدنی، به بازدید زورخانه‌ای در تهران رفته و با جمعی از باستانی‌کاران عکسی به یادگار گرفته‌اند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: چهار سال بعد از مشارکت سرتیپ محمدولی قرنی در کسوت فرمانده پادگان رشت در کودتای انگلیسی - آمریکایی 28 مرداد 1332، نقشه کودتای دیگری از او لو رفت.

خبرگزاری مهر

بنی‌صدر که در ابتدا می‌گفت صیاد شیرازی را کشف و از او حمایت کرده، شروع به بدگویی و تخریب او کرد. همچنین تصمیم گرفت او را از فرماندهی قرارگاه غرب برکنار کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

شنبه 21 فروردین 1361 بود که اعلامیه دادگاه انقلاب ارتش همه را غافلگیر کرد: عوامل توطئه‌ای برای ترور امام و سران کشور دستگیر شده‌اند. آنچه این خبر را مهم‌تر می‌کرد، چهره اصلی این توطئه یعنی صادق قطب‌زاده بود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی با اعدام تمام شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی اعدام شد در حالی که خود او نیز در همه‌پرسی آن شرکت کرده بود آن قدر پرنکته است که درباره او بتوان بر 20 فقره انگشت گذاشت.

وب‌گاه خبر آنلاین

صفحه اینستاگرامی «تاریخ‌اندیشی» نوشت: وی تنها مقام بلندپایه رژیم محمدرضا پهلوی بود که به‌رغم داشتن امکان فرار، از ایران نگریخت. سپس به دادگاه انقلاب تحویل داده شد و به روایتی با حکم صادق خلخالی قاضی دادگاه اعدام شد و با روایتی دیگر او قبل از اتمام دادگاه در وقت تنفس روز 18 فروردین 58 به قتل رسید.

وب‌گاه عصر ایران

اگر هویدا به مرگ طبیعی و پیرانه سر چه در داخل و چه خارج از ایران درگذشته بود تا این اندازه در تاریخ جای‌گیر نمی‌شد اما نوع مرگ و این شایعه که اگرچه حکم اعدام صادر شده بود ولی در واقع پیشا‌اعدام کشته شد محل بحث و مناقشه است...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

صدای و سیمای ما امام دهه شصت را، نه دهه شصت بلکه سال شصت، نه سال شصت بلکه بهار شصت را، در مقطعی که در حال عتاب و خطاب به اولین رئیس جمهور است، مدام به نسل جدید نشان می‌دهد، در صورتی که امام خمینیِ رهبر انقلاب اسلامی چند ماه هم در نوفل لوشاتو بود

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شاه حسنی گفت: دکتر سحابی بعدها به من گفت: «شاه‌حسینی! محتمل است من زودتر از تو بمیرم، اگر تو زنده بودی کوشش کن به هر شکلی که می‌توانی دکتر مصدق را به ابن‌بابویه منتقل کنی. چون دکتر مصدق وصیت کرده بوده است و من او را دفن کردم. اگر روزی این امکان فراهم شد و من نبودم این جنازه را ببرید در ابن‌بابویه در کنار شهدای سی‌اُم تیر دفن کنید.» ولی نگذاشتند و هنوز همانجا به صورت امانت مانده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

روزنامه قانون نوشت، در روزهایی که بر زبان آوردن نام دکتر مصدق جرأت و جسارت می‌خواست، شاه‌حسینی از کسانی بود که به همراه آیت‌الله سیدرضا زنجانی و عده‌ای دیگر، تحت عنوان شورای نهضت مقاومت ملی به هواداری از دکتر مصدق و آرمان‌های نهضت ملی می‌پرداختند.