شنبه 3 آذر 1403

داریوش فروهر

داریوش فروهر

وب‌گاه گسترش

مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به قتل داریوش مهرجویی و همسرش نوشت: اگر بررسی‌ها به واقعیت تلخی از قبیل ارتکاب این جرم توسط باندهای توطئه‌گر داخلی منتهی شد، مبادا ملاحظه‌ای صورت بگیرد و با توسل به توجیهات غیرشرعی و غیرقانونی از اعلام اسامی و برخورد با افراد آن باندها خودداری شود. مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به قتل داریوش مهرجویی و همسرش نوشت: اگر بررسی‌ها...

وب‌گاه خبر آنلاین

مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هرچند هنوز انگیزه و عامل یا عاملان قتل داریوش مهرجویی مشخص نشده ولی آنطور که از گزارش مختصر و در عین حال روشنگر خانم وحیده محمدی‌فر همسر داریوش مهرجوئی که قبل از حادثه داده پیداست، به احتمال زیاد فرد یا افرادی از اتباع بیگانه با هدف سرقت مرتکب این جنایت شده‌اند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جمهوری اسلامی در یادداشتی به ابعاد احتمالی قتل داریوش مهرجویی و همسرش پرداخت.

وب‌گاه عرشه آنلاین

تحقیقات ابتدایی نشان می‌دهد عاملان جنایت ابتدا داریوش مهرجویی را کشته و سپس همسر او را به قتل رسانده‌اند. تحقیقات ابتدایی نشان می‌دهد عاملان جنایت ابتدا داریوش مهرجویی را کشته و سپس همسر او را به قتل رسانده‌اند.

وب‌گاه عصر ایران

مشخص نیست اصرار امام بر حضور داریوش فروهر در شورای انقلاب به خاطر آن بوده که حضور یک چهره ملی را در غیاب دکتر سنجابی لازم می دانسته یا احتمال پیشنهاد نخست وزیری به او مثل بختیار اما این نقل هم مشهور است که مصطفی خمینی در زندان اوایل دهه 40 و در قزل قلعه هم بند داریوش فروهر بوده و از او نزد امام بسیار به نیکی یاد کرده...

وب‌گاه خبر آنلاین

عصر ایران در گزارشی به بهانه انتشار 6 سند درباره نحوه شکل‌گیری و انتخاب اعضای شورای انقلاب و دستخط امام خمینی در اصلاح و تغییر اساسنامه پیشنهادی نکاتی از آن را تحلیل کرده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

در فاصله 22 دی‌ماه سال 57 که نهاد شورای انقلاب اسلامی رسما و براساس ماموریت‌های بسیار مهمی که امام خمینی تعیین کرده بود، تشکیل شد تا زمان پایان کار شورا در 29 تیرماه 1359 که قوه مقننه کشور با تشکیل مجلس شورای اسلامی رسما مستقر شد، این نهاد سهمی ممتاز در تعیین و تشکیل ساختارها و مهم‌ترین اقدامات نظام نوتاسیس جمهوری اسلامی داشته و همچنین اعضای این نهاد در اکثر رخدادها و تلاطم‌های سیاسی...

وب‌گاه خبر آنلاین

در ادامه انتشار اسناد تاریخی از دوران رهبری امام خمینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شش سند مهم مربوط به شورای انقلاب اسلامی برای اولین بار در جماران منتشر می شود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

6 سند مهم از شورای انقلاب برای نخستین بار منتشر می شود؛ شامل یادداشت کوتاه امام خمینی در تأکید بر عضویت داریوش فروهر در شورای انقلاب و پاسخ امام به پیام تلفنی آیت‌الله منتظری درباره عضویت وی در شورای انقلاب + تصاویر اسناد تاریخی در فاصله 22 دیماه سال 57 که نهاد شورای انقلاب اسلامی رسما و براساس مأموریت های بسیار مهمی که امام خمینی تعیین کرده بود تشکیل شد، تا زمان پایان کار شورا در...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: روزنامه نگار پیشکسوت و سردبیر سابق روزنامه خرداد گفت: خط قرمزها نمی‌ماند. کم‌کم کم می‌شود. این عوام‌زدگی که در مدیریت فرهنگی وجود دارد باید تمام شود. اصلا من نمی‌دانم که اینها از کجا پیدایشان شده است. نه رسانه را می‌شناسند و نه فرهنگ را

وب‌گاه عصر ایران

«سوء تفاهم‌ها بر سر ارتباط با سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران به خاطر استفاده از کلمه Dear درباره من در مکاتبات بود در حالی که آن dear مثل کلمات احترام‌آمیز ماست نه این که من عزیز او باشم!»

وب‌گاه مشرق نیوز

غلامعلی حدادعادل در گفت‌وگویی به بیان خلاصه‌ای از زندگی علمی و سیاسی خود پرداخته و نسبت به برخی هجمه‌ها و تهمت‌هایی که به او وارد می‌شود نیز واکنش نشان داده است.

وب‌گاه عصر ایران

در خرداد 1356 سنجابی، فروهر و بختیار در نامه‌ای به شخص شاه نوشتند: «در مقامات دولتی و پارلمانی و قضایی کسی را که صاحب تصمیم و مسؤولیت و مأموریتی غیر از پیروی از اوامر ملوکانه داشته باشد، نمی‌شناسیم».

وب‌گاه عصر ایران

دکتر مصدق رهبر جبهه‌ای بود که احزاب و گروه‌های تشکیل‌دهنده آن نه تنها لیبرال نبودند، بلکه مرزبندی آن‌ها با لیبرالیسم فاش‌تر از آفتاب بود. هدف اساسی مصدق، هدفی ناسیونالیستی و پروژه سیاسی وی نیز بیش از هر چیز پروژه‌ای استقلال‌طلبانه (و نه آزادی‌خواهانه) بود.

خبرگزاری مهر

کتاب «عروج از شاخه زیتون» نوشته جواد کلاته عربی درباره زندگی حاج‌احمد متوسلیان توسط نشر 27 بعثت و انتشارات موسسه مطبوعاتی ایران منتشر و راهی بازار نشر شد.

وب‌گاه عصر ایران

اینیاتسیو سیلونه متفکر بزرگ ایتالیایی در «نان و شراب» می‌نویسد: دن پاپولو گفت: شنیده‌ام در این کوه معدنی وجود دارد. بونیفاتسیو با نگرانی واکنش نشان داد: خدا نکند! - چرا؟ مرد چوپان در توضیح می‌گوید: مادام که کوه فقیر است مال ماست اما همین که معلوم شود غنی است دولت آن را تصاحب خواهد کرد. دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه. دست دراز دولت به همه جا می‌رسد و برای گرفتن است و دست کوتاه...