داریوش فروهر
داریوش فروهر
بیرون رفتم دیدم فوزیه زن اول شاه است در وهله اول اظهار شگفتی کردم که چگونه اطلاع یافته است در مصر هستم که فوزیه جواب داد از طریق رسانهها فهمیده است. بعد شروع به درد دل کرد و از خیانتهای شاه نسبت به خودش گله و شکایت کرد.
مهندس بازرگان در بازجوییهایش تحلیلی خواندنی از اوضاع روز ارائه میدهد. او از اختلافاتش درباره حکومت با امام خمینی مینویسد و اینکه مبارزه از اختیار نیروهای قدیمی سیاست خارج شده است.
در وضع فعلی کار طوری است که گردانندگی امور دست طرفداران (امام) خمینی است. دولت چرا در برنامه خود این همه مارکسیستها را بزرگ کرده؟ در صورتی که مارکسیستها به جز گروههای کوچک پایگاهی ندارند.
پرسیدم که پانایرانیستها چه کسانیاند؟ و وقتی فهمیدم که هستند و چه حرفهایی میزنند بهویژه اینکه میگویند «فلات ایران به زیر یک پرچم» خیلی علاقهمند شدم...
کاظم سامی: از طرف مجریان به آن معنا دخالت مستقیم نشده بود، دخالت شده اما دخالت غیرمستقیم مثلا کسانی در اطراف صندوقها ایستاده بودند...
گزیده خاطرات روز 18 تیر سال 1380، مرحوم هاشمی رفسنجانی را در خبرآنلاین بخوانید.
نظام جمهوری اسلامی تابه امروز چهارده انتخابات ریاست جمهوری و 9 رئیس جمهور را به خود دیده است.
من یکی از شعارهای خود را همبستگی ملی قرار دادهام زیرا اعتقاد دارم که بدون همبستگی ملی انقلاب تداوم نخواهد داشت و همبستگی ملی پدید نخواهد آمد مگر آنکه ما بتوانیم به همدیگر و به اندیشهی همدیگر احترام بگذاریم و انحصارگری را به دور بریزیم، اخلالگری را فراموش کنیم و به ایران بیندشیم
در میان نامزدهای فعلی انتخابات سه نامزد با سابقه ریاست قوای دیگر هم حضور دارند. یکی محمدباقر قالیباف، رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی و دیگری علی لاریجانی رئیس 3 دوره مجلس شورای اسلامی که در این زمینه رکورد دار است.
حکایت بنیصدر، میتواند عبرتی برای آنان باشد که با نبود خویش نظام اسلامی را در پایان خط حیات میانگارند. یکی از عواملی که وی را به چنان سرنوشتی مبتلا ساخت، خودشگفتی و اعتماد به نفس کاذب بود.
در این 5 روز اکثر قریب به اتفاق نامزدها با پوشش رسمی (کت وشلوار) و در مواردی با وجود فصل گرما با کاپشن (مانند سعید جلیلی و مسعود پزشکیان) وارد شدند و غالبا تهریشی دارند.
در آخرین ساعات مهلت ثبت نام چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای انتخاب نهمین رییس جمهوری ایران که زودهنگام برگزار میشود خالی از لطف نیست در تونل زمان به اولین دوره سر بزنیم. نزدیک به 45 سال قبل و در دی 1358
بحرین سالیان دراز است زیر سلطه شوم امپریالیسم انگلستان و خاندان غاصب آل خلیفه قرار دارد و هرگاه که مردم بحرین برای ریشهکن ساختن استبداد و استعمار به پاخاستهاند، به سختی سرکوب و گروهگروه از زادگاه خود آواره و به زندانها و شکنجهگاهها فرستاده شدهاند.
دستگیری یک قاتل زن سریالی در مازندران، قتل ابهامبرانگیز داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر، از جمله مهمترین حوادث سال 1402 در ایران بوده است که در این گزارش به آنها اشاره شده است. دستگیری یک قاتل زن سریالی در مازندران، قتل ابهامبرانگیز داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر، از جمله مهمترین حوادث سال 1402 در ایران بوده است که در این گزارش به آنها اشاره شده است. «اوایل شهریورماه...
هویدا: هیچ سرباز و یا نگهبانی نبود که بتواند جلوی مرا بگیرد اما من تصمیم گرفتم که خودم را تحویل دهم. بنابراین توسط آشنایان تماس گرفتم و به اینجا (مقر دولت موقت) آمدم. این امکان برایم بود که سوار یک اتومبیل بشوم و بروم. علاوه بر این من اگر میخواستم بروم، شش ماه پیش نیز میتوانستم بروم ولی ایستادم. اگر اتهامی داشته باشم جواب خواهم داد.