داریوش فروهر
داریوش فروهر
با پایان تحولات خونین خرداد 60، بنیصدر که حالا پس از عزل شرایط سختی از نظر امنیت خود پیدا کرده بود و طبیعتا تحت تعقیب نیروهای نظامی و انتظامی قرار داشت، با کمک تشکیلات سازمان منافقین پنهان شد. بنیصدر پس از 30 خرداد در منزل شخصی به نام لقایی از دوستان داریوش فروهر مخفی شد که در زمان واقعه هفت تیر نیز در همان خانه بود و پس از چند روز برای گفتگو با مسعود رجوی به مخفیگاه او رفت.
پس از اینکه درها بسته شد، هواپیما راه افتاد و در حال صعود بود که در توالت مجددا باز شد و شخص دیگری با چهره عرقکرده و با لباس پرواز بیرون آمد که رجوی او را بنیصدر رئیسجمهور ایران معرفی کرد.
دوست نزدیک داریوش فروهر که پس از قتل فجیع او در 23 سال قبل دبیر کل حزب ملت ایران شد روز سه شنبه 22 تیر 1400 به دلیل ابتلا به کرونا در 85 سالگی درگذشت.
دوست نزدیک داریوش فروهر که پس از قتل فجیع او در 23 سال قبل دبیر کل حزب ملت ایران شد روز سه شنبه 22 تیر 1400 به دلیل ابتلا به کرونا در 85 سالگی درگذشت.
عصرایران نوشت: دوست نزدیک داریوش فروهر که پس از قتل فجیع او در 23 سال قبل دبیر کل حزب ملت ایران شد روز سه شنبه 22 تیر 1400 به دلیل ابتلا به کرونا در 85 سالگی درگذشت.
در میان خاطرات مختلف درباره تسلیم و تحویل امیر عباس هویدا به نیروهای انقلاب، خاطره خسرو سیف با واقعیت و مستندات سازگارتر است...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ خسرو سیف، دبیر کل حزب ملت ایران بامداد امروز بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، درگذشت. وی از یاران نزدیک داریوش فروهر بود. آقای سیف متولد 1315 بود و آخرین بار پس از وقایع تیرماه 1378 بازداشت و روانه زندان شده بود.
نام کریم سنجابی در تاریخ معاصر دو جا پررنگ می شود. یکی در نامه سه امضایی به شاه در خرداد 56 و دیگری در اعلامیه سه ماده ای در آبان 57. سیاست مدار ورزیده و ملی اما عملا نتوانست بیرون از ابتکار امام خمینی حرکتی انجام دهد
مهدی کروبی در دهمین انتخابات ریاست جمهوری و محمد غرضی در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با 72 سال سن به عنوان پیرترین کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شناخته میشوند.
یادآوری 44مین سالروز درگذشت شریعتی مناسبت دارد ولو بحث روز انتخابات و نرخ مشارکت و فرد برنده باشد چون ستایش یا سرزنش شریعتی ادامه دارد...
نظام جمهوری اسلامی تابه امروز سیزده انتخابات ریاست جمهوری و هشت رئیس جمهور را به خود دیده است.
در نخستین انتخابات ریاست جمهوری برنامه نامزدها نیز جالب بود. جالبترین برنامه به صادق قطبزاده تعلق داشت که در فروردین 1361 و در پی کشف نقشه یک کودتا و اقدام برای ترور امام دستگیر شد.
هشدار عبدالرضا داوری به احمدینژاد درباره «بازخوانی پرونده قتل دکتر سامی»، حاوی هیچ اتهام مشخصی نیست و تهدید کرده بازخوانی میکند. اما به این بهانه و جدای اتهام سنگین مشاور سابق نگاهی دوباره انداختهایم به ماجرای قتل دکتر سامی که پس از 33 سال هنوز قطعا مشخص نیست، شخصی و انتقامجویانه بوده یا سیاسی...
گویی از هر روش قتل در ایران تکهای را جدا کردند و با کنار هم گذاشتن تکهها روش مخصوص به خود را به وجود آوردهاند.