داریوش فروهر
داریوش فروهر
اقتصادنیوز: مهرداد ویسکرمی درباره تهیه طرحی با هدف تشدید مجازاتها برای دانشجویان از جمله ممنوعالخروجی 10 ساله گفت: چنین طرحی را ندیدهام.
داریوش فروهر آن قدر به زندان رفته و به لحاظ قد و قامت و چهره شاخص بود که گاه او را تفتیش نمیکردند و یک بار با خود کلت برده بود که البته به رییس زندان تحویل داد و گفت وقتی آزاد شدم به من برگردانید!
در بیستوچهارمین سالگرد قتل فجیع داریوش فروهر و همسرش پروانه اسکندری به 12 بُرش از زندگی اولی پرداخته شده که با 12 ضربه کارد کشته شد...
این یادداشت هنگامی نوشته میشود که پیکر پژوهشگر سترگ و مورخ و جامعهشناس فقید - دکتر ناصر تکمیل همایون - در شهر تاریخی قزوین تشییع شده و در آرامستان بهشت حسینی و در خاک سرزمینی که عاشقانه دوست میداشت، آرام گرفته است.
اعدام نشد و در سال 64 آزاد شد اما حالا یک استاد دانشگاه و نویسنده و پژوهشگر با سالها مبارزه با رژیم گذشته و دو دکتری تاریخ و جامعهشناسی از فرانسه و سابقه معاونت وزارت در دولت موقت مهندس بازرگان رسما بیکار و تنها و محروم از تدریس شده بود...
اقتصادنیوز: ساعاتی پیش ناصر تکمیل همایون جامعهشناس و پژوهشگر شاخص تاریخ در بیمارستان طالقانی تهران درگذشت. در کنار مطالعات فرهنگی واجتماعی او، نام این چهره فرهنگی در یک رویداد سیاسی مهم نیز مطرح شده است. آن رویداد نیز ماجرای اختفای ابوالحسن بنیصدر نخستین رئیسجمهوری ایران در خانه اوست.
راننده که به شدت منقلب شده بود میگفت اینبچهها در محاصره میافتند و اسیر میشوند. ضدانقلاب هم آنها را شکنجه میکنند. دستهایشان را با میخ به زمین کوبیده و سر آنها را از تن جدا کرده بودند.
نام «سید مصطفی میرخانی» فرزند سید ولی الله، از مداحان صاحب سبک هیئتهای مذهبی تهران، چندین بار در اسناد سازمان اطلاعات و امنیت حکومت پهلوی (ساواک) آمده است.
ماجرای سفر حقوقدان فرانسوی که می خواست با شاه ملاقات کند و نکاتی را بگوید اما مجال آن در نوشهر فراهم نشد...
جماران نوشت: آنچه در ادامه خواهید خواند ثمره پژوهش مفصلی است که بر روی زمینه های شکل گیری واژه «امام» برای بنیانگذار جمهوری اسلامی، انجام شده است.
محمود صادقی نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، به تازگی در توئیتی به مناسبت سالروز دوم خرداد روایتی تحریف، شده از پیگیری قتلهای زنجیرهای ارائه کرد.
محمود صادقی نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، به تازگی در توئیتی به مناسبت سالروز دوم خرداد روایتی تحری، شده از پیگیری قتلهای زنجیرهای ارائه کرد.
شماره نوروزی «آگاهی نو» در گفت و گویی با محمد جواد مظفر، پژوهشگر، نگارنده کتاب «اولین رئیس جمهور» و از فعالان و آگاهان رخدادهای نخستین انتخابات ریاست جمهوری ایران، ویژگی های شخصیتی و دلایل موفقیت و ناکامی او را کنکاش کرده است.
در سال 57 حداقل دستمزد رسمی ماهانه 750 تومان بود و البته روال این است که کارگران روزمزد غیر استخدامی معمولا سه برابر دریافت میکنند. چون امنیت شغلی ندارند و تمام 30 روز آنان پر نمیشود.
عصر ایران نوشت: این نوشته بیش از آن که به قصد نقد و تعریض سخن پرحاشیه اخیر آقای احمد علمالهدی تحریر شود یا از جنس انتقادات سیاسی باشد، بهانهای است تا به موارد دیگر که ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم با این موضوع دارد، اشاره شود.
هاشمی رفسنجانی از برجستهترین انقلابیونی بود که به دنبال معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نمادی از پیامد یک انقلاب اسلامی موفق در نیل به اهداف خود به ویژه آبادانی و توسعه کشور و رضایت مردم بود.