دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف
اقتصادنیوز: مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور اعلام کرد: آنچه وزارت علوم در برابر معدود اساتیدی که دچار رکود علمی بوده، اما نقش مهمی در نمایش های رسانه ای داشته اند، صورت داده کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه برای پویایی علمی و فرهنگی دانشگاهها بوده است.
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «ارزیابی کلی از عملکرد دولت» در روزنامه اعتماد خطاب به مسئولان دولت نوشت: با نیروهای موجود نمیتوان گامی رو به جلو برداشت. خود دانید.
وزارت کشور نسبت به اخراج سریالی اساتید دانشگاهها واکنش نشان داد.
وزارت کشور به جوسازیهای رسانهای پیرامون موضوع دانشگاه ها و اتفاقات اخیر پاسخ داد.
جماران نوشت: علی اکبر صالحی، رییس پیشین سازمان انرژی اتمی گفت: امسال سال حساسی برای ایران است و باید از گردنه حساسی عبور کنیم، جریانات سیاسی روی مشترکات تکیه کنند و اینقدر یکدیگر را تخریب نکنند که چنین رفتاری عقلانی و اخلاقی نیست.
هم میهن نوشت: حذف اساتید متخصص اما غیرهمسو با دولت چنان شدت گرفته است که کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران ضمن اعتراض به وضع موجود خواستار عدم دخالت نهادهای امنیتی و غیرمسئول در دانشگاهها شد و محمدرضا عارف، رئیس این کانون نیز از استعفای خود از هیئتجذب دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.
علی اکبر صالحی: هیأت علمی قابل تزریق بهصورت انبوه نیست / اینکه عدهای را بدون کیفیت علمی و سایر شایستگیها به کلاس بفرستیم، نامش دیگر دانشگاه نیست!/ شرایط اقتصادی سخت است؛ نگذاریم بهانه های کوچک تبدیل به دستاویزهای بزرگ شود
جریان «خالص سازی» که از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری اخیر جان تازهای گرفته، وارد دانشگاههای کشور شده و با استناد به موضعگیری استادان در اعتراضات پاییز 1401، قصد پاکسازی دانشگاه از نگاههای مخالف خود را دارد. فهرست 1100 نفری استادانی که آن زمان یک بیانیه اعتراضی را امضا کردند، مرجع خوبی برای تشخیص اخراج است!
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: امسال سال حساسی برای ایران است و باید از گردنه حساسی عبور کنیم،
در جریان عدم قطع همکاری یک دانشگاه با عضو هیات علمی پیمانی خود بوی جنجال سیاسی برای پنهان کردن کم کاری علمی به مشام می رسد.
مگر می توان به صورت جمعی عده ای را به دانشگاه ها تزریق کرد؟! اگر چنین کاری انجام شود تا نسل ها درگیر تبعات سلبی آن خواهیم بود.
اعتماد نوشت: در این میان، روزی نیست که خبر اخراج و تعلیق اساتید برجسته دانشگاهی مانند تیری در قلب افکار عمومی ایرانیان فرو نرود و حسرتی نیافریند. اساتیدی که هر کدام از آنها ذیل سرمایههای نامشهود توسعه در ایران تعریف میشوند اما ناگهان دستی از غیب عرصه سیاسی بیرون آمده و دانشجویان تشنه آموختن را از کلاسهای درس اساتید برجسته محروم میسازد. دیروز اما برخی تحلیلگران از نقش تیم جبهه پایداری...
استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران گفت: «بهنظر میآید نهادهایی که در دانشگاه هستند و هیچ مسئولیتی ندارند در دانشگاه دخالت میکنند. مبارزهای با دانشگاه دارد انجام میشود و بخشهای مختلف دانشگاه مورد تعرض قرار میگیرد، این به ضرر کشور است و موجب کندی و توقف روند علمی و سبب ایجاد نا امیدی میان اعضای هیات علمی و دانشجویان میشود.»
روند احیای کارخانه های راکد با تلاش های دولت شتاب گرفته است و کارخانه هایی که تا دیروز ورشکسته بودند امروز به فکر صادرات هستند.
اگر این موضوع صحت داشته باشد، باید منتظر یک پاکسازی بزرگ در دانشگاه ها و تغییر کامل نسل اساتید باشیم؛ تغییر نسلی که بر اساس آن صرفا اساتیدی امکان راهیابی به دانشگاه ها را دارند که از یک تفکر خاص باشند. قطعا چنین اتفاقی جامعه دانشگاهی کشور را از حالت پویا به یک حالت بسته و دگم تبدیل خواهد کرد؛ از چنین دانشگاهی انتظار تولید علم و ظهور تفکر جدید انتظاری عبث و بیهوده است.
زمانی که جبهه پایداری، سنگرهای کابینه را یکییکی فتح میکرد، بسیاری تصور میکردند، دامنه اثرگذاریهای این طیف تندرو قرار است، تنها وزارتخانههای سودآور حوزههای اقتصادی و فرهنگی را در بر بگیرد، اما در پایان عمر دو ساله دولت، مشخص شده که مهمترین پروژه تعریف شده جبهه پایداری قرار است در دانشگاهها عملیاتی شود. دیروز برخی فعالان سیاسی خبر دادند که اعضای جبهه پایداری در حال وارد آوردن...