دانشگاه علمی کاربردی شغل محور است / تولید ماده پوششی آنتی ویروس کرونا در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک
رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با تأکید بر مهارت محور بودن آموزشهای این دانشگاه گفت: رشتههای علمی کاربردی شغل محور هستند و مراکز این دانشگاه در حوزه شغلی خودشان فعالیت میکنند و آموزش ها بهصورت کاملا تخصصی انجام میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ مهدی رئوفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ظهر امروز در تشریح عملکرد و برنامههای این دانشگاه در جمع خبرنگاران گفت: در دانشگاه علمی کاربردی به دنبال تربیت دانشجوی کارآفرین بامهارت هستیم که در این راستا اساتید زبدهای که مهارت خاصی دارند استفاده میشوند.
وی در ادامه با تأکید بر مهارت محور بودن آموزشهای این دانشگاه افزود: رشتههای علمی کاربردی شغل محور هستند و مراکز این دانشگاه در حوزه شغلی خودشان فعالیت میکنند و آموزش ها بهصورت کاملا تخصصی انجام میشود.
رئوفی تصریح کرد: تفاوت دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاهها و مراکز آموزشی این است که مراکز این دانشگاه یا در دل صنعت قرارگرفتهاند یا دانشجو بهصورت عملیاتی در محیط کار واقعی قرار میگیرد که بهطور مثال مرکز ماشینسازی اراک با حدود 37 کارگاه و آزمایشگاه فنی خاص به تربیت دانشجویان میپردازد و همچنین دانشجویان در مرکز ایرالکو مستیقما در محیط کارگاهی آموزش میبینند.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفته در کارخانه نوآوری ماشی سازی اراک گفت: طی ماههای اخیر یک ماده پوششی آنتیویروس که بر روی سطوح مختلف مانند چوب، فلز، سرامیک قرار میگیرد در این مرکز تولیدشده است که در مرحلهی دریافت مجوز از سوی وزارت بهداشت است، این پوشش میتواند 4 ماه بر روی سطح قرارگیری و سطح را نسبت به ویروس کوید 19، ویروس آنفولانزا و HIV محافظت کند و ماندگاری بالایی دارد.
شروع ترم جدید دانشگاه علمی کاربردی از 15 شهریور و بهصورت آنلاین
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در رابطه با زمان آغاز سال تحصیلی جدید در این دانشگاه نیز اظهار داشت: شروع نیمسال اول تحصیلی مراکز دانشگاه علمی کاربردی از 15 شهریورماه و بهصورت آنلاین خواهد بود که کلیه آموزشها در بستر سامانههای آموزشی دانشگاه برگزار میشود و از پیامرسانها در این زمینه استفادهای نخواهد شد.
وی ادامه داد: ترجیح بر این است که دانشجویان در ترم آتی بیشتر دروس نظری را انتخاب کنند تا بیماری کرونا پیک را رد کند و بتوانیم در بهمنماه شرایط کشور مساعدتر باشد و دروس عملی را برگزار کنیم اما به مراکز اعلامشده است تا کلاسهای عملی از 15 شهریورماه تا حداکثر 15 آبان ماه بهطور فشرده و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و حضور حداکثر 5 نفر در هر کلاس برگزار کنند.
رئوفی تصریح کرد: از روز 5 تا 10 شهریور هم امیدواریم مراکز ما بتوانند یک مانور آموزشی را برای اساتید و دانشجویان برگزار کنند که دانشجویانی که ضعف IT دارند مشکل خود را برطرف کنند تا بتوانیم کلاسها را بهصورت آنلاین برگزار کنیم، 70 درصد از 16 جلسه آموزشی بهصورت آنلاین برگزار خواهد شد و 30 درصد مابقی هم بهصورت پاورپوینت و آفلاین برای دانشجویان تدریس خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی اظهار داشت: امیدواریم که در ترم پیش رو بتوانیم به کلیه دانشجویان وام کمبهره با کارمزد 2 درصد برای هزینههای تحصیل آنها بپردازیم تا بعد از فراغت از تحصیل و اشتغال به کار دانشجویان بتوانند اقساط آن را پرداخت کنند.
وی در رابطه با زمان آغاز پذیرش دانشجو برای نیمسال اول سال تحصیلی جدید در مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان نیز گفت: پذیرش مهرماه دانشگاه علمی کاربردی از 4 شهریورماه برای مقطع کاردانی به مدت یک هفته و از 11 شهریورماه برای رشتههای مهندسی فناوری و کارشناسی حرفهای به مدت یک هفته در 12 مرکز در سطح استان با توجه به مأموریتهای این مراکز انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی بابیان اینکه امسال سومین سالی که سطحبندی در سطح دانشگاههای جامع علمی کاربردی کل کشور انجام شد افزود: در سال جاری مرکز نیم ور جزو دانشگاههای برتر کشوری بود و سال گذشته نیز مرکز هپکو جزو 10 مرکز برتر کشوری قرار گرفت و امیدواریم سایر مراکز نیز برای سطحبندی در سال آینده رتبههای خوبی بگیرند.
اولین المپیاد مهارتی دانشگاه علمی کاربردی به میزبانی استان مرکزی برگزار شد
وی اظهار داشت: آمایش دانشگاهها به بالا بردن سطح آموزش در کشور بسیار کمک خواهد کرد که این کار هرساله در سطح دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام میشود.
رئوفی با اشاره به اینکه برای اولین بار در سطح آموزش عالی کشور المپیاد مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی به میزبانی استان مرکزی برگزار شد افزود: این المپیاد در سه رشته فناوری اطلاعات، گرافیک و ماشینابزار با مشارکت 31 استان کشور برگزار شد و دانشجویان مهارتهای خود را برای رقابت عرضه کردند که نتایج آن در هفته جاری اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه مهارت در کنار علم بسیار حائز اهمیت است و میتواند سطح جامعهی مار را ارتقا بدهد تصریح کرد: امیدواریم استان مرکزی سال آینده برگزارکننده دومین المپیاد مهارتی در سطح دانشگاه جامع علمی کاربردی و اولین المپیاد مهارتی در سطح کلیه دانشگاههای کشور باشد که بتوانیم اهمیت بحثهای مهارتی که هستهی اصلی و نیاز جامعه ماست بیان کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی همچنین از فراخوان پذیرش مدرسان جدید دانشگاه علمی کاربردی در اواخر شهریورماه خبر داد و گفت: بعد از بررسی صلاحیت متقاضیان از ظرفیتهای مدرسان جوان و مهارتی در سطح مراکز دانشگاه استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه یک مرکز جدید علمی کاربردی در مهرماه امسال افتتاح و پذیرش دانشجو خواهد داشت افزود: مرکز توانبخشی امام علی (ع) بهعنوان اولین مرکز توانبخشی و تربیت نیروی کادر درمانی و مددکاری اجتماعی در مقطع کاردانی حرفهای تربیتبدنی و مربیگری ورزش معلولین، تربیت مربی کودکان کمتوان ذهنی و مددکاری اجتماعی و مددکاری خانواده و مراقبت از سالمندان در محیط کار واقعی در نیمسال پیش رو پذیرش دانشجو انجام خواهد داد.
در پایان این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی به مناسبت روز خبرنگار با اهداء لوح تقدیر و هدیه ای از تلاش های خبرنگاران در راستای ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه تقدیر کرد.
انتهای پیام /