دوشنبه 11 فروردین 1404

دبیرکل حزب الله لبنان: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
دبیرکل حزب الله لبنان: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که محور مقاومت مدیون فرماندهان شهید محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی و سید ابراهیم رئیسی و مدیون ایران اسلامی است.

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان روز چهارشنبه گفت: 75 سال از اشغالگری اسرائیل در غزه و قدس می‌گذرد و اسرائیل نتوانسته یک وجب از خاک فلسطین را مشروعیت بخشد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: طوفان الاقصی آمد تا نشان دهد که دشمن اسرائیلی در بحران وجودی به سر می‌برد.

وی تصریح کرد: با وجود بیش از 50 هزار شهید و با وجود گرسنه نگه داشتن، کشتار جمعی و ظلم اسرائیل، ملت فلسطین، مقاوم و مطمئن به پیروزی خداوند هستند.

خبر مرتبط زیاد النخاله: ملت فلسطین ثابت کرد که قوی است و در سرزمین خود مقاوم خواهد ماند

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ملت ما ثابت کرد که قوی است و با وجود همه توطئه‌های جهانی شکست نمی‌خورد، قدس بزرگتر از هر سلاح در جهان و لشکریان آن بود.

نعیم قاسم اظهار داشت: هدف دشمن، از بین بردن کامل قضیه فلسطین و کوچاندن اهالی کرانه باختری، غزه و اشغال اراضی کشورهای همجوار از جمله لبنان، سوریه، مصر و اردن است.

دبیرکل حزب الله لبنان بیان کرد: خداوند ما را با امام خمینی کرامت بخشید؛ کسی که برای هم افزایی تلاش‌ها به منظور حمایت از قضیه فلسطین و روز قدس فراخوان داد.

وی در ادامه افزود: خداوند ما را با امام خامنه‌ای کرامت بخشید؛ کسی که از محور مقاومت در برابر دشمن حمایت می‌کند.

نعیم قاسم تاکید کرد: محور مقاومت مدیون فرماندهان شهید محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی و سید ابراهیم رئیسی و مدیون ایران اسلامی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

دبیرکل حزب الله لبنان: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است 2