دستورالعمل استانداردسازی مشاغل خانگی به موفقیت بیشتر زنان کارآفرین میانجامد
تهران - ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از نهایی شدن دستورالعمل اجرایی استانداردهای مربوط به مشاغل خانگی با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان ملی استاندارد خبر داد و افزود: درصد بالایی از مشاغل خانگی برعهده بانوان است و این دستورالعمل که به استانداردسازی مشاغل خانگی کمک میکند، میتواند به موفقیت بیشتر زنان کارآفرین بیانجامد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، معصومه ابتکار در مراسم قدردانی از بانوان برگزیده «انتخاب مردمی زنان کارآفرین برتر» که به صورت ویدئوکنفرانس با دفاتر امور بانوان استانداری های 13 استان کشور و با حضور کارآفرین برگزیده هر استان برگزار شد، با اشاره به شرایط سخت ناشی از تحریمهای ظالمانه در کنار شیوع کرونا افزود: مشکلات زیادی برای فعالیتهای اقتصادی و تولیدی و کسب و کارها وجود دارد اما حضور زنان کارآفرین نشاندهنده امید به آینده ایران است.
وی با بیان اینکه کار و تلاش در مردمان شهر و روستا نهادینه شده، تصریح کرد: جنگ روانی و تحریمهای اقتصادی برای ناامید کردن مردم ایران است، اما ملت و به خصوص زنان و دختران پرتلاش و با لیاقت ایرانی دست از تلاش برنمیدارند.
ابتکار اجرای طرح «انتخاب مردمی زنان کارآفرین برتر» را در جهت سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده دانست که گام موثر برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، از ایجاد 723 شغل در شهرها و 833 شغل در روستاها توسط 20 برگزیده ششمین دوره انتخاب زنان کارآفرین برتر با آرای مردمی خبر داد و گفت: طی 6 دوره برگزاری این انتخابات، 120 بانوی توانمند شهری و روستایی شناسایی، معرفی و مورد قدردانی قرار گرفته اند.
ابتکار یادآور شد: به دنبال شناسایی و معرفی زنان کارآفرین هستیم و دوره هفتم این انتخابات از 15 آبان ماه کلید خواهد خورد و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و ورود به سامانه زنان کارآفرین برتر به بهترین های رای دهند.
وی، کارآفرینی را موجب ارتقای سطح معیشت خانوارها دانست و افزود: تسهیلات حمایتی نیز با همکاری صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون به کارآفرینان پرداخت میشود.
ابتکار با تاکید بر اینکه پیگیر بیمه بانوان در حوزه صنایع دستی به ویژه فرش و گلیم هستیم، از نهایی شدن دستورالعمل اجرایی استانداردهای مربوط به مشاغل خانگی با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان ملی استاندارد خبر داد و افزود: درصد بالایی از مشاغل خانگی بر عهده بانوان است و این دستورالعمل که به استانداردسازی مشاغل خانگی کمک میکند، می تواند به موفقیت بیشتر زنان کارآفرین بینجامد.
وی با تاکید بر لزوم شبکهسازی بازارهای مجازی و فروش آنلاین محصولات تولیدی زنان یادآور شد: به ویژه در شرایط کرونا، نیازمند بازاریابی و فروش محصولات و خدمات به صورت آنلاین هستیم. همچنین فضای مجازی بستر خوبی برای معرفی فعالیتهای تولیدی است.
در این مراسم آنلاین مدیران امور بانوان 13 استانداری و 20 کارآفرین برتر این استان ها به بیان نظرات خود و طرح مسایل با معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده پرداختند؛ کارآفرینانی که در حوزه های محصولات چرمی، فرش و گلیم، نوغانداری، خدمات اجتماعی، معماری، آی تی، گیاهان دارویی، باغداری و کشاورزی و دامداری فعالیت دارند.
10 کارآفرین روستایی برگزیده ششمین دوره انتخاب زنان کارآفرین برتر با آرای مردمی عشرت بهمن نژاد از روستای جایدشت فارس، معصومه پرور از دهستان هنگام فارس، جمیله نامی از روستای آبی بیگلو اردبیل، هلن جوانمرد از روستای بان رحمان ایلام، زهرا گرایلی از روستای یرت زینل گلستان، فاطمه دریساوی از روستای هفت دغنان گیلان، مهری فتح الهی از روستای اسالم گیلان، مریم کوره پز از روستای گلمکان خراسان رضوی، فهیمه شاهی از روستای مومن آباد سمنان و مه لقا سلیمی از روستای جیحون آباد کرمانشاه هستند.
کارآفرینان شهری برگزیده این دوره از مسابقات هم رقیه زمانی از اصفهان، راضیه غلامی از بوشهر، فرنگیس حسینی فرد از فارس، مریم السادات سیادت جهرمی از فارس، مینا نجف نیا از ایلام، مهشید فتاحی از اردبیل، الهه عزیزی از تهران، آزاده آهنگریان از اصفهان، آتوسا کریمی از کردستان و فاطمه علم زاده بردزرد از خوزستان بودند.
*س_برچسبها_س*