دستگاههای اجرایی به گزارشهای کارگروه شعار سال پاسخ دهند
کرمان - ایرنا - استاندار کرمان با اشاره به اینکه با شعار سال، شعاری برخورد نکنیم، گفت: دستگاههای اجرایی باید به صورت جدی به گزارشهای این کارگروه پاسخ دهند تا بتوانیم مسائل را جمع بندی کنیم.
به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز پنجشنبه در نشست کارگروه تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی کرمان افزود: تا زمانی که دستگاه های دولتی و حکومتی از دایره ذی نفعان حوزه های تولید و اقتصادی خارج نشوند، اوضاع سامان نمی یابد.
وی با بیان اینکه موانع فرهنگی و موانع ذهنی، جدی هستند، اظهار داشت: نیاز به گفت و گو، تولید گفتمان، میزگرد و تسری این مسائل به تریبون های نماز جمعه داریم و زمانی رهبر معظم انقلاب اسلامی شعاری را اعلام کردند باید به گفتمان غالب در تربیون های رسمی و غیررسمی تبدیل شود.
وی تصریح کرد: قوانین و مقررات مهمترین مانع تولید هستند و در شرایط کنونی باید مدیران جسارت و قدرت تصمیم گیری داشته باشند و انجام کار شفاف برای مردم برگ برنده مدیران است.
استاندار کرمان بیان کرد: در کشور در نظریه پردازی مشکلی نداریم ما می خواهیم کار انجام شود و به عنوان مثال باید بدانیم راه پشتیبانی از گلخانه ها با توجه به بحران آب چیست؟
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از موازی کاری باید نهایت استفاده را از ساختارهای موجود ببریم، گفت: می شود بحث نقدینگی در استان کرمان مانع نباشد و مسئله سرمایه در گردش را با توجه به ظرفیت ها می توان حل کرد.
زینی وند با اشاره به اینکه سرعت در تصمیم گیری بسیار مهم است، گفت: متاسفانه تنبیه برای افرادی است که خوب کار می کنند و برای فعالان اقتصادی که کارشان روی روال است تشویقی در نظر نمی گیریم.
وی تصریح کرد: باید وضعیت واحدهای اقتصادی تقسیم بندی شود و جاهایی که نمی شود کار کرد را کنار گذاشت لذا صنایع نیمه فعال و راکد نقطه تمرکز ماست و اگر به دادشان برسیم به سرعت ظرفیت آن ها وارد تولید کشور می شود.
استاندار کرمان با اشاره به بسته بودن سامانه درخواست مجوز واحد مرغداری در وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما واحد جدید نمی خواهیم و اگر 950 هزار قطعه افزایش تولید در واحدهای موجود این استان صورت گیرد مشکل کرمان را حل می کند و ما برای باز شدن این سامانه دستور وزیر را گرفتیم اما همچنان با مشکل مواجه بودیم.
زینی وند با اشاره به وجود رانت در دستگاه ها و ادارات گفت: وزیر صمت در شورای معادن استان کرمان امضا کرد اما اختیار به ما واگذار نشد و نمی دهند چون رانت هست و شفافیت نیست.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه خروج دستگاه های دولتی از حوزه ذینفعان اقتصاد و تولید لازم است، تصریح کرد: تا زمانی که دولت الکترونیک در تمام شئون کشور استقرار پیدا نکند، اختیاری از مرکز نمی گیریم؛ وزیر می خواهد اما کارشناسان اجازه نمی دهند چراکه این کار رانت دارد.
وی همچنین با اشاره به وضعیت کم آبی در استان کرمان بیان کرد: درخواست ما این است جهاد کشاورزی، کشاورزان و تشکل ها با سند سازگاری با کم آبی تخصصی برخورد کنند.
وی ادامه داد: کرمان دومین استان بعد از خوزستان در مصرف آب هستیم در حالی که می توانیم با یک سوم آب مصرفی کنونی، محصول تولید داشته باشیم.
زینی وند بیان کرد: ما نمی خواهیم از تولید محصولات کشاورزی و تولید ثروت در این بخش کم شود اما باید روی این مسائل کار کرد و واقعا گیر ما در این حوزه ها فرهنگی است.
وی ادامه داد: برای مدیریت مصرف کولرهای آبی همه باید پای کار بیایند و با این کار می شود کسری آب شهر کرمان در پیک مصرف را جبران کرد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه چند موضوع اگر در کشور حل نشود، هیچ اتفاق اساسی نمی افتد گفت: دولت الکترونیک و خروج از کارمندمحوری مسئله مهمی است که باید محقق شود؛ وقتی امضای کارمند تصمیم بگیرد کار پیش نمی رود.
وی افزود: باید انقلابی در نظام اداری ایجاد کرد و هر میزان دایره تصدی گری دولت جمع شود و مردم میدان پیدا کنند، موانع تولید رفع می شود.
زینی وند با اشاره به اینکه دولت و حاکمیت باید کار حاکمیتی خود را بکند گفت: فساد در دل شرکت های خصولتی وجود دارد و باید برای این موارد فکری بشود.
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به درخواست فعالیت محدود اصناف اظهار کرد: با تلاش زیادی که صورت گرفته وضعیت کرونایی کمی به حالت ثبات رسیده و هنوز در سیرجان و رفسنجان وضعیت ما خوب نیست و نگران عادی انگاری مردم هستیم.
وی با اشاره به اینکه نگرانی ما بابت ویروس هندی و اتباع خارجی است، افزود: گرفتاری ما در دورهمی ها و شب نشینی هاست و اعلام می شود بیش از 80 درصد از مبتلایان به کرونا در مراسم و میهمانی ها درگیر شده اند.
زینی وند تصریح کرد: محدودیت های شبانه را به جد دنبال می کنیم و به نیروی انتظامی گفته ایم هر کس ساعت 22 به بعد تردد کند باید جریمه شود و راهی نداریم.
وی بیان کرد: اگر مردم همکاری کنند سعی می کنیم در جلسه تخصصی برای فعالیت اصناف تصمیم گیری و بررسی می کنیم صنوفی که محل تردد و تجمع نباشند، مجوز فعالیت بدهیم.
*س_برچسبها_س*