جمعه 11 آبان 1403

دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید

دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» امروز با معرفی نفرات برتر به ایستگاه آخر رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، آیین اختتامیه دهمین دوره جشنواره دف نوای رحمت صبح امروز با معرفی نفرات برتر در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد.

در این دوره از جشنواره، هنرمندانی از 32 استان کشور حضور داشتند و در مدت سه روز برگزاری جشنواره در بخش‌های تکنوازی و گروه نوازی و دو نوازی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

جشنواره دف نوای رحمت صحنه ای برای نمایش وحدت و همدلی

امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در ابتدای این مراسم اظهار داشت: امروز دهمین جشنواره دف نوای رحمت به درختی تنومند و صحنه ای برای نمایش همدلی و همگرایی تبدیل شده است تا برگی دیگر از یک رویداد فاخر فرهنگی و هنری با گستره بین المللی را در استان فرهنگی ورق بزند.

وی گفت: جای بسی افتخار است که امسال در این دوره از جشنواره میهمانانی از کشورهای همسایه حضور پیدا کرده و هنر خود را به نمایش گذاشتند و قدردان 549 شرکت کننده از هنرمندان دف نواز با 300 اثر و دو گروه بین المللی هستیم و از 256 نفر دف نوازشرکت کننده در تک نوازی در دو گروه نوجوان و بزرگسال و همچنین 79 گروه در دو بخش مولودی خوانی و 15 نفر دو نوازی تشکر می کنیم.

وی افزود: برگزاری دهمین جشنواره دف نوای رحمت در شهر سنندج با عنوان شهر خلاق موسیقی که به حق پایتخت دف جهان نیز است در کنار هنرمندان حوزه ی موسیقی اصیل کُردی ادای احترامی است به تمام بزرگان و صدها عارف که در اعیاد مناسبتی ذکر حق و آوای دف سر دادند.

مرادی اضافه کرد: اجرای هم آوایی دف نوازان ایران زمین را برای نمایش وحدت و همدلی مردم ایران زمین در پیاده راه فردوسی برگزار کردیم که نمادی از وحدت و همدلی تمام مردم ایران زمین بود.

استان کردستان به نام هنرمند شناخته شده است

اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: استان کردستان با ویژگی های متعدد در عرصه های مختلف می درخشد اما همواره به نام هنر و به نام هنرمندان شناخته شده است.

وی گفت: بسیار خرسندم که در میان این جمع استادان حضور دارم و به به طور ویژه از استاد بیژن کامکار تجلیل می کنم و به این گونه هنرمندان کُردستانی می بالیم.

وی افزود: به راستی دف نوازان صدا و نوای عرفان را از عمق وجود به گوش شنوندگان می رسانند و منتقل می کنند.

خانه پدری خانواده کامکارها به وسیله شهرداری تملک و به موزه موسیقی تبدیل می شود

سید انور رشیدی شهردار سنندج نیز در ادامه اظهار داشت: سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی جهان ظرفیت بسیار زیادی در حوزه موسیقی دارد و جایگاه موسیقی در میان مردم سنندج و مناطق کردنشین رفیع است.

وی گفت: خانه پدری کامکارها به وسیله شهرداری سنندج تملک و به موزه و پاتوق موسیقی در استان کردستان تبدیل می شود.

معرفی برترین های دهمین جشنواره دف نوای رحمت

براساس آرای هیئت داوران، سیما رضایی از استان یزد رتبه سوم در بخش تک‌نوازی را به خود اختصاص داد و فاطمه رباط جزی و شیوا ممیز از خراسان رضوی و اصفهان به ترتیب دوم و اول شدند.

رتبه سوم در بخش تک‌نوازی پسران نوجوان به امیر رضا بیات از زنجان رسید و پارسا مرادی از کردستان و حمید رضا توکلی از مازنداران نیز در جایگاه دوم و اول ایستادند.

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در رشته تک نوازی بزرگسالان با کسب رتبه نخست به نگار فتحی از اصفهان اهدا شد و نسیم امیری از استان کرمان و شقایق امیری از سرزمین نخل‌های سوخته خوزستان به ترتیب ببه مقام دوم و سوم دست یافتند.

در بخش تک‌نوازی پسران در رده بزرگسال نیز سید مبین حسینی و محمد مرادی از کردستان رتبه های دوم و اول را به دست آوردند و محمد فتحی چراتی از مازندران رتبه سوم را کسب کرد.

گروه "آوین" به سرپرستی مریم کیخسروی مقام دوم جشنواره را از آن خود نمود، و رتبه نخست گروه‌نوازی این جشنواره را گروه"جانان" به سرپرستی غزل میرساعی کسب کرد.

انتهای پیام /

دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید 2
دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید 3
دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید 4
دهمین دوره جشنواره «دف نوای رحمت» به ایستگاه آخر رسید 5