دولت باید توجه خود را به اقتصاد و فرهنگ معطوف کند
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با درخواست از دولت برای حل مشکلات و گرانیها گفت: دولت با ملت همراهی کند تا در سه مقوله اقتصاد، فرهنگ و امنیت همه جانبه، همدلانه با هم کار کنند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مناظرات انتخاباتی آمریکاییها، خط غربگرایی و غربزدگی را به پایان نزدیک کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در اعلام مواضع هفتگی این حزب با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، گفت: انتخابات آمریکا و رویدادهایی که در آن رخ داد نشانه افول نظام لیبرال دموکراسی کاپیتالیستی است که در اروپا هم تاثیرات خود را در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی نشان میدهد.
وی افزود: در این انتخابات دو رقیب از دو حزب آمریکا، به جای ارائه برنامههای خود، مفاسد و زشت کاریهای یکدیگر را افشا کردند از قبیل دروغگو، سیاستمدار فاسد، جدا کننده کودکان بیگناه از پدر و مادرهای مهاجرشان، ناتوان، خفتآور، رشوهگیر، خلافکار، مجرم و انواع تهمتها و اهانتها را به یکدیگر نسبت دادند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: هر دو به تقلب در انتخابات تاکید کردند، در حالی که میدانستند بالاخره یکی از این دو نامزد رای میآورد و چهار سال باید آمریکا را در داخل و صحنههای بینالمللی اداره کند. ولی برای هر یک مقام و منافع خود و همراهان مطرح بود و منافع ملی آمریکا جایی نداشت.
بادامچیان اضافه کرد: این حاصل نظام مادیگرایی غربی، لیبرالیسم و سرمایهداری آمریکایی - اروپایی است که در آمریکا و فرانسه بیشترین نمود انحطاط و فروپاشی را نشان میدهد و مردم را به خیابانها آورده است.
وی تصریح کرد: تظاهرات، درگیری و هرج و مرج نتیجه همین نظام به دور از معنویت است که در آمریکا آنطور سیاهپوستان را بیرحمانه میکشد و در فرانسه به پیامبر اسلام اهانت میکند و مردم را سرکوب میکند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: آشکار شدن ماهیت واقعی لیبرال سرمایهداری غرب و رسوایی سازمانهای ساخته غربیها برای مردم جهان در رویدادهای گوناگون که حتی سازمان ملل عربستان کودکش متجاوز را به خاطر دریافت پول تبرئه میکند و نیز این مناظرات انتخاباتی آمریکاییها، خط غربگرایی و غربزدگی را به پایان نزدیک کرده است.
بادامچیان ادامه داد: حالا پلیس و گارد ملی ارتش آمریکا در سرکوب مردم این کشور فعالند و مردم علیه آنها شعار میدهند.
وی با اشاره به اینکه هنوز تعداد معدودی در ایران توهم دارند که «بایدن» رئیس جمهوری باشد به اینها گوشه چشمی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: کسی که در آمریکا با مردم خودش اینگونه رفتار میکند، با اینان که بدتر خواهد کرد؛ بچه ای که با مادرش جدال میکند با دایه و زن همسایه رفتار بدتری خواهد داشت.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: ممکن است رئیس جمهوری آینده آمریکا در سیاستهای نسبت به ایران و جهان تغییراتی بدهد، اما این در رابطه با منافع ایران نیست بلکه در راستای منافع آمریکا و حفظ احتمالی غربزدهها در ایران است و شاید هم بحران همه جانبه آمریکا، دولت بعدی آن کشور را به تغییر بسیاری از سیاستهای قبلی مجبور کند.
بادامچیان تصریح کرد: ایران اسلامی باید با رهبری هوشمند، اندیشمند، مدبر و مدیر خود مسیر منافع ارزشی و مصالح ملی خود را ترسیم و مدیریت نماید که انشاالله خواهد کرد.
وی گفت: شاید هم جاهلیت مدرن در آمریکا شدت یابد که در این صورت ایران و همه آزادیخواهان جهان باید با تدبیر و عقلانیت، برای وحشیگری آمریکاییها چارهاندیشی کنند تا انحطاط شدید مدنی، سیاسی و اخلاقی، نابودی محتوم را برای سلطهگران آمریکایی رقم بزند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی از دولت و رئیسجمهور خواست که در این موقعیت بحرانی آمریکا و اروپا، سیاستهای متناسب با این دوران را با استفاده از نظرات دلسوزان و در راستای عزت، حکمت و مصلحت تنظیم کند.
بادامچیان با درخواست از دولت برای حل مشکلات و گرانیها گفت: دولت با ملت همراهی کند تا در سه مقوله اقتصاد، فرهنگ و امنیت همه جانبه، همدلانه با هم کار کنند.
وی اظهار داشت: در امنیت نظامی و دفاعی بحمدالله اقتدار و توانایی نظامی دفاعی ایران آنچنان است که دشمن جرأت تجاوز نظامی ندارد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: دولت باید توجه خود را به اقتصاد و فرهنگ معطوف کند و بیشتر در این دو بخش سرمایهگذاری کند.
بادامچیان تصریح کرد: همانطور که در هماهنگی این مدت کوتاه میان بخشهای مختلف دولت از جمله بانک مرکزی، وزارتخانههای صمت و اقتصاد و دارایی و نیز گمرک روی کاهش قیمتها و قیمت ارز تاثیر خود را داشته است، این دلیل آشکاری بر این است که کلید حل مشکلات در خارج نیست و در داخل است.
وی همچنین درباره تحولات قرهباغ، اظهار داشت: راه حل در جنگ نیست بلکه در رعایت اصول بینالمللی و حقوق ملتها و کشورهاست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: ولی امر مسلمین به طور شفاف راهحلهای درگیری در قرهباغ را ارائه فرمودند؛ اول اینکه مناطق اشغال شده به صاحبان آن برگردانده شود و قرهباغ به آذربایجان داده شود. دوم حقوق مردم ارمنی در این سرزمینها رعایت شده و امنیت کامل برای همه برقرار شود. سوم مرزهای بینالمللی از تجاوز و تعدی مصون بماند و چهارم دخالت دولتهایی که تروریستها را به منطقه آورده قطع شود تا آرامش منطقه حفظ شود.
بادامچیان گفت: ایران خیرخواه همه کشورهای منطقه است و اگر طرح ایران برای حل مسئله قرهباغ پذیرفته شود، ان شاء الله مشکلات حل میشود و بحران فرو مینشیند.