دیدار مدیر استعدادیابی وزارت ورزش با مسئولان فدراسیون تکواندو
سرپرست دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیون تکواندو در بخش استعدادیابی و در راستای پشتوانهسازی فنی مسیر مناسبی را انتخاب و اقدامات ارزشمندی را انجام داده است.
خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون تکواندو، جلسه مشترک حسن رنگرز سرپرست دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان با سیدمحمد پولادگر رییس فدراسیون تکواندو، نیری سرپرست دبیری فدراسیون، احسنی فروز رییس کمیته آموزش با موضوع زیرساختهای آموزشی، نحوه جذب، شناسایی، پرورش و حفظ مستعدین، نخبه گزینی و... برگزارشد.
سیدمحمد پولادگر با اشاره به افتخارآفرینی نونهالان و نوجوانان تکواندوکار در میادین آسیایی و جهانی افزود: این موفقیتها محصول لیگهای مستمر و منظم فدراسیون در ردههای سنی پایه و برنامهریزی هدفمند در زمینه استعدادیابی است.
وی همچنین با اشاره به راهاندازی دانشگاه تکواندو در سالهای اخیر و تدوین سرفصلهای آموزشی دورههای مربیگری پودمانی، آموزش را به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه این رشته المپیکی برشمرد.
در ادامه رنگرز مهمترین برنامههای پیشروی دفترتوسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان و همچنین سیاستهای اتخاذی آن را در بخشهای آموزش، استعدادیابی و مراکز ورزش قهرمانی بیان کرد و گفت: اگر مجوز پیگیری تمرینات و برگزاری رقابتها در نیمه دوم سال از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا صادر شود، در ایام الله دهه مبارک فجر سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: اگر نگاه نظاممند و راهبردی و سیستماتیک به موضوع استعدادیابی نداشته باشیم در سالهای آتی در بخش ورزش قهرمانی و حرفهای به چالش برمیخوریم؛ میبایست در این راه از مسیر انتخاب تصادفی دور شویم و فرآیند شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای برتر به شکل تخصصی با مختصات فنی هر رشته تهیه و تبیین شود.
رنگرز اظهار داشت: فدراسیون تکواندو در بخش استعدادیابی و در راستای پشتوانه سازی فنی، تقویت بعد مدال آوری با اتخاذ برنامههای استراتژیک و چشم انداز توسعه در ردههای سنی پایه مسیر مناسبی را انتخاب کرده است و قطعا با وجود مدیریت پایدار و هوشمندانه در این رشته المپیکی شاهد استمرار افتخارات تکواندو خواهیم بود.
سرپرست دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان راه اندازی سامانه آموزش مجازی تکواندو، فرآیند استعدادیابی و حفظ مستعدین، برگزاری لیگ در ردههای سنی پایه، محتوای تخصصی سرفصلهای دوره مربیگری تکواندو، ایجاد مرکز جامع علمی کاربردی تکواندو و نهادینه کردن آموزش را از مباحث مهم و تاثیرگذار در توسعه این رشته المپیکی پرافتخار دانست.
وی همچنین حمایت همه جانبه دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان در خصوص مهمترین برنامههای فدراسیون تکواندو در دو حوزه آموزش و استعدادیابی را اعلام کرد.
- بیشتر بخوانید: