سه‌شنبه 27 آبان 1404

رئیس جمهوری نیروگاه دالاهو را افتتاح کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رئیس جمهوری نیروگاه دالاهو را افتتاح کرد

کرمانشاه - ایرنا - واحد 310 مگاواتی بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو روز پنجشنبه به صورت ویدیو کنفرانس توسط رییس جمهوری افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرحله دوم نیروگاه گازی دالاهو که توسط بخش خصوصی ایجاد شده، شامل 2 واحد گازی 310 مگاواتی و یک واحد بخار 293 مگاواتی در مجموع با ظرفیت 913 مگاوات است که امروز (پنجشنبه) دومین واحد گاز مجموعه به بهره‌برداری رسید.

واحد بخار نیروگاه نیز 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تیرماه سال آینده وارد مدار خواهد شد.

مرحله اول نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو 19 آذرماه سال 98 با حضور علی لاریجانی رییس وقت مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.

نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو با سرمایه‌گذاری شرکت فراب در کیلومتر 60 جاده کرمانشاه به اسلام‌آبادغرب احداث شده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه میزان سرمایه‌گذاری برای احداث این نیروگاه را 400 میلیون یورو اعلام کرد و اظهار داشت: این نیروگاه پس از بهره‌برداری به صورت مستقیم برای 150 نفر شغل ثابت ایجاد خواهد کرد که در زمان ساخت آن به 600 نفر نیز می‌رسد.

مجتبی قبادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام نکات زیست محیطی نیز به میزان حداکثری در نیروگاه دالاهو مدنظر قرار گرفته است.

آنچنان که مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب اعلام کرده، "از ابتدای دولت یازدهم تا کنون در استان‌های کرمانشاه، کردستان و ایلام در ابتدای دولت یازدهم 2 هزار و 372.5 مگاوات بوده که تا پایان مرداد ماه سال جاری این رقم به سه هزار و 559.8 مگاوات رسیده که افزایش 50 درصدی را نشان می‌دهد."

«علی اسدی» افزود: در طول این مدت ظرفیت تولید نصب شده در غرب کشور 50 درصد، تعداد مشترکین 27 درصد، انرژی مصرفی سالیانه مشترکان 30 درصد، پیک بار 40 درصد، تعداد پست‌های انتقال و فوق توزیع 25 درصد و ظرفیت ترانسفورماتورهای انتقال و فوق توزیع 18 درصد رشد را نشان می‌دهد.

استان کرمانشاه با داشتن 25 هزار کیلومتر مربع وسعت و 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ 785 هزار مشترک برق دارد که 83 درصد از آنها، یعنی 652 هزار مشترک خانگی هستند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*