رئیس شورای شهر تهران به خصوصیسازی برخی معابر واکنش نشان داد
تهران - ایرنا - رئیس شورای اسلامی شهر تهران نسبت به خصوصی سازی برخی معابر در تهران واکنش نشان داد و گفت: این موارد باید احصا و با آن برخورد شود.
به گزارش ایرنا، «محسن هاشمی» روز سه شنبه در حاشیه دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره خصوصی سازی کوچههای بن بست و اخذ پول از شهروندان برای ورود به این کوچهها، گفت: این مساله را که میگویید حتما مواردش خیلی کم است.
وی افزود: بیشتر جنبه امنیتی دارد و شرکتهایی هستند که وظیفه امنیت را به صورت خصوصی برقرار میکنند و البته باید دستورالعمل این کار را جدیتر کنند.
رئیس شورای شهر تهران افزود: این موارد باید احصا و با آن برخورد شود و عمدتا نیز باید از طریق نیروی انتظامی ورود کنند.
هاشمی ادامه داد: شهرداری تهران هم میتواند ورود کند و اگر کسی شکایتی کرد، مسئولان منطقه، محله و ناحیه رسیدگی کنند و اجازه ندهند چنین اتفاقی رخ دهد.
وی درباره لایحه یک فوریتی امروز شهرداری مربوط به ارائه تخفیف به مستاجران شهرداری گفت: اکنون بیش از هشت ماه است که مشکل کرونا را داریم و در برخی اماکن، غرفهداران مستاجر شهرداری دچار ضرر و زیان شدند و درخواست جبران این ضرر را داشتند.
وی افزود: برای مثال در هر ایستگاه مترو تعدادی غرفه است و براساس دو میلیون مسافر در روز ارزیابی و اجاره داده شدهاست، اما الان تعداد سفرها کم شده و غرفهداران مدعی ضرر و زیان شدند.
وی اظهارداشت: کم کم بین این گروه و شهرداری که تعداد آنها هم زیاد است اختلافات شدیدی ایجاد میشود و تصمیمگیری سخت شده است و برای همین این موضوع را در شورای شهر به بحث گذاشتند تا اگر میشود و لازم است تخفیفاتی ارائه شود تا هم ضرر و زیان آنها کمتر شود و هم بتوانند کار خود را ادامه دهند.
انتظار فرج مهمترین مقدمه و بستر ظهور امام زمان (عج) است
رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین در آغاز جلسه امروز شورا با اشاره به فرارسیدن سالروز آغاز ولایت حضرت ولیعصر عجل الله تعالی و گرامیداشت این روز بزرگ گفت: متاسفانه در این ایام با وجود معنویت و اهمیتی که در میان شیعیان دارد، شاهد کم توجهی به سیره و توصیههای قطب عالم امکان هستیم.
وی در این باره افزود: مفهوم پیشرو و متعالی مهدویت، که عناصر اصلی رعایت اخلاق و تقوی در رفتار شیعیان و افزایش آگاهی و دانش در جامعه اسلامی جهت فراهم کردن زمینه های ظهور است، با آسیبهای جدی از سوی جریانات افراطی و تفریطی مواجه بوده، به نحوی که امام خمینی در منشور روحانیت، بخشی از این آسیبها را در مخالفت متحجرین با انقلاب اسلامی و تحول در جامعه، به بهانه افزایش ظلم وفساد در جامعه برای تسریع در ظهور عنوان کردند و امروز شاهد روی دیگر این آسیب از سوی افراطیون در تندروی در رفتارهای دینی هستیم.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: مهمترین مقدمه و بستر ظهور حضرت، ارتقای آگاهی و دانش جامعه نسبت به دین و فهم کمبودها و نیاز به تکمیل هدایت توسط ولی الله الاعظم است که در روایات با عنوان انتظار فرج از آن یاد می شود، این انتظار رفتاری فعالانه و نه منفعل و صرف دعا و بی عملی است.
هاشمی اظهار داشت: سیره مهدوی مبتنی بر اخلاق انسانی، مدارا، مهربانی، مروت و رعایت حقوق همه انسانهاست، لذا نمیتوان به نام مهدویت به طرد و تکفیر و تحقیر دیگر انسانهایی که مانند ما فکر نمیکنند، بپردازیم.
هاشمی خاطر نشان کرد: جامعه مهدوی، جامعه ای آگاه و با اخلاق است که تشنه عدالت و گریزان از ظلم است، پس در این جامعه نباید شاهد ظلم و کم لطفی افراد به یکدیگر یا صاحبان قدرت و فرادستان به فرودستان باشیم، هرچه این شاخص و معیار در جامعه ما بیشتر تقویت شود، بیشتر در انتظار فرج و مهدوی هستیم.
رییس شورای سلامی شهر تهران گفت: یکی از معیارهای مهم اخلاقی، احترام به عقاید و سلایق متفاوت است، بویژه اگر این اعتقادات مذهبی و دینی باشد، متاسفانه در این ایام شاهد هتک حرمت نسبت به عقاید سایر مذاهب اسلامی از سوی برخی جریانات متحجر و تندرو هستیم، این در حالی است که در سیره 250 ساله اهل بیت قبل از زمان غیبت، نه تنها شاهد کمترین بی حرمتی و رفتار خارج از ادب و کرامت انسانی با پیشوایان و پیروان سایر ادیان و مذاهب نیستیم بلکه سراسر شاهد تلاشهای خستگی ناپذیر ائمه در جهت ایجاد وحدت و کاهش اختلاف و کینه میان مسلمانان هستیم وی دراین باره افزود: در این راه هزینههای سنگینی نیز از سوی اهل بیت پیامبر پرداخت شده و جفاست که به نام دوستی با خاندان نبوت، آتش بر خرمن دستاورد وحدت اسلامی که حاصل 14 قرن تلاش است، بزنیم.
*س_برچسبها_س*