دوشنبه 5 آذر 1403

«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد

عاشقانی هستند که برای استقبال از بهار گام‌های خود را میهمان خاک عشق می‌کنند و در کنار قدم‌گاه‌های متبرکی به استقبال این جشن می‌روند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، روزهای پایانی سال گذر کرد و زمین و زمان خود را برای استقبال از سال جدید مهیا کرده، زمین، جشن بهار به راه انداخته‌است و آسمان سور عطرفشانی بهاریش را پیشاپیش به مردم هدیه داده‌است.

نوروز فرا می‌رسد و مردم برای تحویل سال هریک جایی را برمی‌گزینند، عده‌ای میهمان خانه بزرگ‌ترها می‌شوند و عده‌ای مزار عزیزان‌شان را بر می‌گزینند.

اما در این بین عاشقانی هستند که برای استقبال از بهار گام‌های خود را میهمان خاک عشق می‌کنند و در کنار قدم‌گاه‌های متبرکی به استقبال این جشن می‌روند.

عاشقانی که برای بازدید از مناطق جنگی غرب و جنوب غربی راهی سرزمینی از جنس آسمان می‌شوند تا با یاد و خاطره جان‌فشانی‌ها سال جدید را مزین به نام پر برکت‌شان کنند.

عاشقانی که زائر می‌شوند و رسم زیارت را از بر می‌کنند تا در کنار مامنی از جنس اخلاص آرامشی بی‌انتها یابند و سبک بالی عظیمی به دست آورند.

راهیان نور»، یعنی حضور مردمی عاشق، دلباخته و وفادار در مناطق عملیاتی دفاع مقدس و تجدید پیمان با آرمانهایی از جنس نور و خون.

آری! راهیان نور هم یک سفر است، اما سفری به درون. اگر چه به ظاهر مسیری را در ایامی میپیمایی و از شهرهایی عبور میکنی، اما به گمانم در این سفر بیش از آنکه به جاذبههای محیط اطرافت بنگری، به درون خود سری خواهی زد.

به مقایسه خود با شهیدان خواهی پرداخت و فاصلهها را درک خواهی کرد، اما مأیوس نمیشوی.

دانشجویان کردستانی مسافر راهیان نور

250 دانشجوی بسیجی کردستان در قالب کاروان راهیان نور از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور بازدید کردند.

در این سفر فرهنگی زیارتی، 250 دانشجوی بسیجی به مدت چهار روز از منطقه‌ها و یادمان‌های طلاییه، شلمچه، هورالعظیم، اروندکنار و هویزه بازدید کردند.

حدود یک دهه بعد از پایان جنگ ایران و عراق، رزمندگان اسلام به یاد دوستان و همرزمان شهید خود به صورت خودجوش در مناطق عملیاتی حضور یافتند.

این حرکت مردمی کم کم وسعت یافت و در تعطیلات نوروز کاروان‌هایی برای بازدید از مناطق جنگی ساماندهی شدند و این روند تا سال 1376 ادامه پیدا کرد و در سال 1377 بسیج دانشجویی اقدام به اعزام کاروان‌های دانشجویی کرد و سپس بسیج محلات را برای بازدید از مناطق عملیاتی کاروان اعزام کردند.

این سفر معنوی در دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا با وقفه مواجه شده بود.

فرهادی مسئول اردویی راهیان نور سپاه بیت المقدس کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه سال 1400 بنا بر تدابیر ستاد ملی راهیان نور آغاز حرکت عظیم کاروان های راهیان نور آغاز شد به همین منظور سپاه استان کردستان بر برگزاری قرارگاه های راهیان نور مقدمات اعزام و عزیمت زایران علاقمند را به مشهد الشهدای خوزستان ایران فراهم کرد در همین راستا دو کاروان بسیج دانشجویی به تعداد 260 نفر و هر کاروان 130 نفر از قشر دانشجویی به منطقه ی خوزستان اعزام شد و در طول این سفر از یادمان های اروند، شلمچه و طلاییه بازدید کردند.

وی گفت: با توجه به تغییر رویکرد سازمان اردویی راهیان نور از اعزام و عزیمت به این معنی که سپاه به دنبال این است که سفر را آسان کند تا مردم با میل خود به این مناطق بروند و از ثمرات معنوی آن استفاده کنند به همین منظور با توجه به اطلاع رسانی هایی که در سطح استان انجام شد و 170 نفر در قالب 4 کاروان هم به صورت خودجوش و با حمایت سپاه بیت المقدس کردستان به منطقه خوزستان اعزام شدند.

وی افزود: سپاه بیت المقدس در خوزستان اسکان رایگان و غذای نیم بها را برای عزیزانی که به سرزمین راهیان نور عزیمت کرده اند فراهم کرده است.

فرهادی خاطر نشان کرد: کلیه عزیزانی که در طول این سفر مشارکت داشته اند با رعابت پروتکل بهداشتی و با زدن دز سوم کرونا مجاز به حضور در کاروان و عزیمت بودند و در همین راستا به منظور کمک به آماده سازی یادمان مشهدالشهداء ایران (خوزستان) 20 نفر از برادران هم در قالب خادم الشهدا طی سه مرحله اعزام شدند.

یادمان های استان کردستان بنا بر شرایط از اواخر فروردین تا اوسط پاییز میزبان زایرین عاشقان شهدا بوده اما با توجه به اینکه مسافران بتوانند از یادمان های ما شرکت کنند لذا یادمان شهدای بوالحسن و سیرانبند در بانه و یادمان شهدای گمنام زریوار و الفجر 4 در مریوان را آماده سازی کرده ایم تا هر کسی که علاقمند است بتواند در این ایام نیز با حضور در مناطق عملیاتی استان کردستان ره توشه معنوی خود را از این مسافرت ببرد.

وی تاکید کرد: در طول سال گذشته به صورت محدود و در قالب اردوهای یک روزه تعداد یک هزار نفر به یادمان ها رفتند و از این مناطق بازدید کردند.

فرهادی یادآور شد: با توجه به تدابیر و تاکیدات سازمان اردویی، امسال برای اولین بار اردوی راهیان نور با حضور خانوادگی را داشتیم و افراد علاقمند در سامانه https://www.khodro.rahnoor.ir ثبت نام کرده و از اسکان رایگان و حضور راوی و افراد راهنما استفاده می کردند و تا پنجم فروردین ادامه دارد.

انتهای پیام /

«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد 2
«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد 3
«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد 4
«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد 5
«راهیان نور» سفری از جنس دلدادگی به شهدا / حضور در حریم عشقبازی شهیدان چه حال و هوایی دارد 6