روانشناسی
روانشناسی
شرق نوشت: جمعه 27 مرداد ماه پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برگزار و اعضای هیئت مدیره و بازرسان انتخاب شدند. در این میان اما اختلاف نظرها و حواشی زیادی به چشم می خورد و تعداد زیادی از اعضای این سازمان معتقدند انتخابات فاقد مشروعیت و طبق قانون سازمان، مردود است.
اقتصادنیوز: شرق در مطلبی به انتخابات اخیرسازمان نظام مشاوره و روانشناسی پرداخت.
اقتصادنیوز: اولین قدمها برای پاکسازی دانشگاههای کشور از نیمه دوم سال 1384 آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به لزوم راهاندازی بیمارستانهای تخصصی توانبخشی گفت: براساس رتبهبندی تایمز دانشگاه علوم توانبخشی توانسته رتبه اول را در میان دانشگاههای کوچک مقیاس کشور کسب کند.
بسیاری از والدین برای بهبود عادتهای رفتاری کودکشان به دنبال پیشنهادهایی هستند تا از تربیت فرزند خود لذت ببرند.
احمد خرم وزیر دولت اصلاحات میگوید: اولین نیازهای بشر را رها کرده و به حجاب چسبیدیم. جامعه در فقر مطلق است و مسئولان به فکر حجاب هستند! معیشت اولین نیاز انسان است. آیا نان، آب، آموزش، بهداشت و... را تاًمین کردهایم؟
بیان فردا نوشت: رضا امیرخانی در توصیف آثار کودتای 28 مرداد بر ادبیات کشورمان گفت: من فکر میکنم از دست دادن افق مهمترین چیزی است که بعد از کودتای 28 مرداد 32 مانع نوشتن آثاری شد که دوران خلقشان طولانیتر است. همیشه برای من این امامزاده سانسور یکی از نکات بعد از کودتا بود همیشه فکر میکردم بعد از کودتای 28 مرداد با قویترین سانسور رژیم پهلوی روبهرو هستیم به دلیل اینکه اثری خلق نمیشد....
دکتر هادی خانیکی، این استاد علوم ارتباطات اجتماعی با تاکید بر اینکه گفتوگو در فضای هراس آلود و نابرابر ممکن نیست، گفت: دکتر مصدق کسی بود که مخالفان خود را در دوران خودش محدود نکرد حزب توده در آن زمان غیرقانونی نشد و این موارد ویژگیهایی بود که یک پیوند دوگانه را بین جامعه و دولت دکتر مصدق نشان میداد.
نیوشا ضیغمی بازیگر مشهور سینما و تلویزیون به تازگی تصویری از تیپ و چهره جدید خود در یک پارک منتشر کرده و توجه کاربران را جلب کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ مدتی است که با پررنگ شدن مباحث پیرامون حجاب و لوایح حجاب و قوانین موضوعهی حجاب زیاد میشنویم که انتخاب لباس و پوشش امری فردی است و ربطی به دیگران و یا اعتقادات و ارزشهای افراد ندارد یا به نوعی امری خصوصی تلقی میشود؛ هرچند این مساله مربوط به سبک لباس پوشیدن یا رعایت و یا عدم رعایت حجاب در جامعه باشد. اما آیا این مساله مورد پذیرش است؟ آیا یک واقعیت...
کاری نکنیم اگر روزنه ای از امید هم در جامعه پیدا شد دیگر خیلی دیر شده باشد و افراد انگیزه ای برای تغییر نداشته باشند و رنج و مصیبت های مداوم آنها را گرفتار " درماندگی آموخته شده " کرده باشد.