ریسک بزرگ سازندگان «آبادان یازده 60» برای اکران
«آبادان یازده 60» به دور از حواشی مرسوم در سینمای گیشه به هیچ وجه سراغ بازیگران ملقب به بفروش نرفته و سعی دارد تا با چیدمانی مناسب از بازیگران سینما و تئاتر مفهوم و منظور خود را به بهترین شکل به نمایش بگذارد.
خبرگزاری میزان - سینمای ایران از اسفند ماه سال گذشته با بحران بزرگ کرونا روبرو بوده است، بحرانی که تعطیلی چهار ماهه سینما را به همراه داشت و باعث ورشکستگی بسیاری از آثار و همچنین توقف بخش عظیمی از تولیدات هنر هفتم شد.
بازگشایی سینماها از اول تیر ماه سال جاری برای بسیاری از فیلمسازان و همچنین تماشاگران روزنهای از امید را ایجاد کرد، اما این بازگشایی به سرعت شکست خورد و اکثریت آثار با فروش اندکی به کار خود پایان دادند، این وضعیت در حدی بود که دو فیلم پرفروش سال هم به سرعت از چرخه اکران خداحافظی کردند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
با این وجود سینما همچنان به اکران آثار خود ادامه می دهد و از سویی عدم فروش آثار سینمایی هیچ تغییر روندی در چرخه اکران بوجود نیاورده است، اتفاقی که شاید اگر به همین منوال پیش برود باعث ورشکستگی کامل سینمای کشور در سال جاری باشد. در این میان هنوز کارگردانانی هستند که جرات به خرج داده و آثارشان را به چرخه اکران می سپارند، فیلم سینمایی «آبادان یازده 60» از جمله همین آثار است و بعد از تعطیلات دهه اول محرم راهی چرخه اکران می شود.
فیلم سینمایی «آبادان یازده 60» به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیه کنندگی حسن کلامی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد، اثری با مضمون دفاع مقدس که به دلیل قصه گویی درست و همچنین استفاده از بازیگران یکدست مورد اقبال اهالی رسانه و مخاطبان قرار گرفت.
این فیلم به دور از حواشی مرسوم در سینمای گیشه به هیچ به سراغ بازیگران ملقب به بفروش نرفته و سعی دارد تا با چیدمانی مناسب از بازیگران سینما و تئاتر مفهوم و منظور خود را به بهترین شکل به نمایش بگذارد. اثری که در نوع خود نگاهی تازه به اتفاقات دوران دفاع مقدس انداخته است.
مهرداد خوشبخت در این فیلم سینمایی بیش از تکیه بر جلوه های ویژه و موقعیت های جنگی مرسوم در آثاری این چنین قصه پردازی کرده و مخاطب را در موقعیت کاراکترها قرار می دهد، روایتی از که سعی دارد تا به شکلی ساده قصه افرادی را روایت کند که نه در جبهه های جنگ بلکه در پشت خط برای خاک و وطن خود ایثار و فداکاری کرده اند.
علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی در این فیلم سینمایی ایفای نقش میکنند. تازهترین محصول مرکز فیلم و سریال سازمان اوج اثری متفاوت در حوزه دفاع مقدس است که به شروع جنگ ایران و عراق خواهد پرداخت. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: مردم غیور آبادان... شهر در آستانه سقوط قرار گرفته است!.
عوامل پشت صحنه این فیلم سینمایی عبارت است از: نویسنده و کارگردان: مهرداد خوشبخت، تهیه کننده: حسن کلامی، بازیگران: علیرضا کمالی، حسن معجونی، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی، نادر سلیمانی، ویدا جوان، یاسین مسعودی، رضا مسعودی، افشین طایی و وحید کرمانی، مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری، مدیر هنری: عبدالحمید قدیریان، مدیرتولید: رحمت عبدالله زاده، مدیر صدابرداری: جهانگیر میرشکاری، چهره پرداز: محمود دهقانی، مدیر برنامه ریزی و و سرپرست گروه کارگردانی: امیرشهاب اسماعیلی، طراح صحنه: جعفر محمد شاهی، طراح لباس: زهرا صمدی، تدوین: سهراب خسروی، جلوههای ویژه بصری: جواد مطوری، جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، آهنگساز: بهزاد عبدی، منشی صحنه: ساناز فراهانی، عکاس: علی نیک رفتار، فیلمبردار پشت صحنه: رضا رشیدی فر، مدیر تدارکات: حسن حیدرزاده، مشاور رسانه ای: مهرداد معظمی