زرشناس: بسیاری از ضعفهای کشور مربوط به الگوی لیبرالی مدیران کشور است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس شهریار زرشناس کارشناس مسائل سیاسی عصر امروز (سهشنبه 20 خرداد) در کنفرانس بینالمللی «آوردگاه کرونا» که در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: از نتایج عقل مدرن از خود بیگانگی است. سوژه انگاری بشر لاجرم رابطهها را کالایی و ابزاری میکند.
وی ادامه داد: وقتی عقل دینی داشته باشید نتیجه آن ایثار است و علی رغم نیاز خودت به همسایه خود کمک میکنید. مساله از خودبیگانگی از زمان مارکس بیان شده است. عقل مدرن که از رنسانس آغاز شده رویکردهای متعددی از جمله نئولیبرالیسم را مطرح کرده و بازار را در تمامی زندگی بشر قرار داده است. اینها اساسا قائل به کمک انسان ها نیستند آنها قائل به این هستند که انسان ها از یکدیگر استفاده ابزاری کنند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: در رویکرد عقلانیت سکولاریستی و لیبرالیستی، بیمارستان را هم یک بنگاه سود آوری میبیند. بیمارستان که شد کالای درآمد زایی معلوم است سرانجام بیمار چه میشد؛ همان کاری که میخواستند در سال 68 سیستم بیمارستانها را خود گردانی کنند که اگر ایستادگی مقام معظم رهبری و طبقه انقلابی نبود تمام بیمارستان ها را اینگونه اداره میکردند.
زرشناس با اشاره به عقل دینی اظهار داشت: رویکرد نئولیبرالی بدترین نگاه حاکمیتی است و ما در ایران امروز هم اسیر مدیرانی هستیم که مبنای فکریشان نئولیبرالی است. ایران امروز در حال گذار است. ما در اینجا شاهد فعالیتهای جهادی و حضور بی سرو صدای سپاه در کمک رسانی هستیم.
وی بیان داشت: بسیاری از ضعفهای کشور مربوط به الگوی لیبرالی در سه دهه جریان مدیران کشور به خصوص در قوه مجریه و در برخی موارد در مجلس است اما جمهوری اسلامی ظرفیت زیادی دارد که ان شا الله با انتخاب دولت جوان انقلابی در 1400 میتواند این ظرفیت از این اسارت خارج شود.
زرشناس با تاکید بر اینکه در مبارزه با کرونا انصافا خیلی بهتر از غرب عمل کردیم، بیان داشت: ما غارت سوپر مارکت نداشتیم.
وی گفت: اتفاقات امروز آمریکی فقط مساله نژاد پرستی نیست. از زمانی که نظام جهانی سلطه شکل گرفته است تعدادی کشور که عمده آنها G20 است کشورهای دیگر را پیرامون قرار دادند و آنها را استثمار و استعمار کردند.
انتهای پیام /
خبر گزاری فارس