سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر طلعت مختاری آزاد با اشاره به وضعیت بیماری سرخک در کشور، گفت: ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت قرار دارد و در این منطقه از بین 22 کشور، ایران سومین کشوری بود که تاییدیه حذف سرخک بعد از عمان و بحرین دریافت کرده است. تاییدیه حذف سرخک هر سه سال یکبار مورد بررسی قرار میگیرد و در سال جاری برای دومین بار تاییدیه حذف سرخک مورد تایید...
تسنیم نوشت: در حال حاضر بیش از 1.5 میلیارد نفر دچار کم شنوایی هستند اما میتوان با استفاده از برخی روشها، از بروز این اختلال جلوگیری کرد.
در حال حاضر بیش از 1.5 میلیارد نفر دچار کم شنوایی هستند اما میتوان با استفاده از برخی روشها، از بروز این اختلال جلوگیری کرد.
آلودگی های آب شهری از جمله نیترات، نیتریت، آرسنیک، آلومینیوم، آهک، سرب و مواد شیمیایی و میکروب ها در دراز مدت می توانند آسیب های جدی برای بدن ما به وجود آورند.
وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش می گویند مسمومیت دختران مدرسه ای در روزهای اخیر می تواند حاصل از یک بیماری ترس جمعی باشد. البته ارگان رسانه ای دولت هم ضمن احتمال این مورد نوشته بود تعدادی از بچه ها برای تعطیل کردن مدارس، از سر شیطنت از بمب های بد بو استفاده کردند و یک فعال توییتری در اصفهان ادعا کرده مسمومیت بچه ها بر اثر استفاده یک محصل از گاز فلفل بوده که ضارب دستگیر شده است! البته...
طبق اسناد سازمان جهانی بهداشت، از 40 درصد سرطان ها می توان پیشگیری کرد و مواردی هم که قابل پیشگیری نیست را نیز می توان به کمک خودمراقبتی، امید به اثربخشی روش های تشخیصی و درمانی به آسانی تشخیص داد.
هیستری جمعی ((Mass hysteria) اصطلاحی است علمی که به توصیف شرایطی می پردازد که در آن به سرعت احساس ترس و وحشت در یک جامعه انسانی گسترش می یابد. البته تعریف اصلی این پدیده کمی پیچیده تر است. متخصصان عموما هیستری جمعی را نوعی اختلال تبدیلی یا وضعیت سلامت روانی می دانند که شامل برخی علائم فیزیکی ناشی از تنشهای ذهنی یا عاطفی است.
خبرآنلاین در گزارشی نوست، مسمومیت دختران محصل، ترسی که از قم شروع شد و حالا به تهران رسیده است حالا در راس اخبار کشور قرار گرفته است. پشت پرده این حادثه چیست؟ اتفاقی که در روزهای ابتدایی اصلا جدی گرفته نشد، بعد تکذیب شد و حالا یک رفتار تعمدی خرابکانه معرفی شده است چه عاملی در پس خود دارد؟ در روزهای گذشته این رفتار با اتفاقاتی که در سال های 2009 تا 2017 در افغانستان رخ داده بود مقایسه...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سعید محمودیان در آستانه روز جهانی کم شنوایی گفت: گوش دادن به اصوات بلند و یا ناایمن و آسیب زا میتواند صدمات جدی ایجاد کند و یکی از ریسک فاکتورها یا عوامل خطر جدی آسیب به گوش و شنوایی، صدای بلند است که عامل اصلی وزوز گوش نیز همین مساله است. هم اکنون مواجهه گوش با اصوات شدید عامل 17 درصد از ابتلای مردم به وزوز گوش در جامعه است. دانشیار دانشگاه...
کارشناسان تاکید میکنند، اعتیاد به مواد غذایی ناسالم به همان اندازه اعتیاد به الکل، تنباکو یا مواد مخدر خطرناک است و باید در همین لیست قرار بگیرد.
رئیس اداره سلامت گوش دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عامل ابتلای 17 درصد مردم به وزوز گوش مواجهه با اصوات شدید است.
بر اساس گزارش طبقهبندیشده جدید و بهروز شده وزارت انرژی ایالات متحده که توسط روزنامه والاستریت ژورنال بهدست آمده، کووید احتمالا نتیجه نشت آزمایشگاهی بوده است.
بر اساس گزارش طبقهبندیشده جدید و بهروز شده وزارت انرژی ایالات متحده که توسط روزنامه والاستریت ژورنال بهدست آمده، کووید احتمالا نتیجه نشت آزمایشگاهی بوده است.
بهداشتنیوز نوشت: سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد. طبق اسناد سازمان جهانی بهداشت، از 40 درصد سرطان ها می توان پیشگیری کرد و مواردی هم که قابل پیشگیری نیست را نیز می توان به کمک خودمراقبتی، امید به اثربخشی روش های تشخیصی و درمانی، مراجعه به موقع و زودهنگام به آسانی تشخیص داد؛ به طوری که نیمی از سرطان ها قابل درمان است.
رئیس دانشگاه تهران از طراحی و فعال شدن سامانه هوشمند رصد افت تحصیلی و مشکلات روانشناختی دانشجویان این دانشگاه خبر داد.