سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
پیتزا، نانها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند. در صدر این لیست پیتزا با 5.3 درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و پس از آن نانها و رولها با 4.7 درصد قرار دارند. سپس غذاهای سرد و گوشتهای پخته شده با 4.6%؛ سوپ با 4.4%؛ بوریتو و تاکو با 4.3%؛ تنقلات شور با 4.1%؛ و طیور 4% قرار دارند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO)، شمار مبتلایان و فوتی های کرونایی در جهان طی حدود یک ماه اخیر کاهش یافته است.
بر اساس تازه ترین گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، شمار مبتلایان و فوتی های کرونایی در جهان طی حدود یک ماه اخیر کاهش یافته است.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به وجود 6 میلیون نفر تبعه خارجی غیرقانونی در ایران، بر لزوم حمایت سازمان بهداشت جهانی از ایران برای ارائه خدمات سلامتمحور به اتباع خارجی تاکید کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طرح دارویار نه تنها پرداخت از جیب را افزایش نداد بلکه در برخی اقلام دارویی شاهد کاهش پرداخت از جیب مردم نیز هستیم.
خیلی از ما فکر میکنیم که باهوشترین مردم دنیا هستیم و در آیکیو کسی روی دست ما نیست. این درحالی است که در آخرین تحقیقات، میانگین آی کیو (بهره هوشی) ایرانیها 84 است.
به گفته محققان عوامل خطر رفتاری برای بیماریهای قلبی عروقی به خوبی شناخته شده است و شامل رژیم غذایی ناسالم و چاقی، عدم تحرک بدنی، سیگار کشیدن و مصرف بیش از حد الکل میشود. کارآزماییهای تصادفی سازی و کنترل شده قبلی و مطالعات مشاهدهای نشان داده اند که در مورد رژیم غذایی، میزان کربوهیدراتهای مصرف شده بر سلامت قلب و عروق تأثیری ندارد.
وزیر بهداشت گفت: دبیرخانه سلامت پیمان شانگهای به ایران واگذار شده که نشان از عزم دولت سیزدهم در ارتقای دیپلماسی سلامت دارد.
اقتصادنیوز» مقامات سازمان بهداشت جهانی از شیوع ویروس ناشناخته با نام ماربورگ در کشورهای آفریقایی هشدار دادند که شبیه ابولاست.
سیناپرس نوشت: بیماری های قلبی و عروقی (CVDs) عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند. در حالی که مطالعات قبلی ارتباط بین مصرف کلی کربوهیدرات و بیماری های قلبی عروقی را در نظر گرفته اند، یک مطالعه جدید در بریتانیا به این موضوع پرداخته است که آیا انواع کربوهیدرات های مصرف شده بر سلامت قلب و عروق تأثیر می گذارد و دریافته که کیفیت مهمتر از کمیت است.
در اقدامی عجیب، فدراسیون تکواندو برای دیدار سجادی و ساعی، از تصویری فتوشاپی استفاده کرد.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) ضمن تایید شیوع ویروس ماربورگ در گینه استوایی اعلام کرد که تاکنون 9 نفر بر اثر آلودگی به این ویروس جانشان را از دست دادهاند و 16 مورد مشکوک دیگر با علائمی مانند تب، خستگی مفرط، اسهال و استفراغ مشاهده شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، سازمان جهانی بهداشت برای بحث در مورد شیوع جدید این ویروس بسیار عفونی در مرکز آفریقا تشکیل جلسه داده است. مقامات سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (سهشنبه) جلسهای «فوری» برای بررسی ویروس ماربورگ که اکنون در گینه استوایی در حال گسترش است، برگزار کردند. این آژانس اعلام کرد که کارشناسان پزشکی و تجهیزات حفاظتی به این کشور اعزام خواهند...
سازمان جهانی بهداشت برای بحث در مورد شیوع جدید یک ویروس بسیار عفونی تشکیل جلسه داد.