سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
فهرست 10 پیشرفت برتر حوزه مهندسی که به انتخاب «آکادمی مهندسی چین» تهیه شده است، دستاوردهای بزرگ 5 سال اخیر را نشان میدهد. پیشتازی و شتاب رشته های گوناگون مهندسی در کشف ناشناخته های فناوری و تلاش مهندسان در هماهنگی با اخرین دستاوردهای علم و فناوری جدید، ما را بر آن می دارد تا نقش مهندسان و علوم مهندسی را در علم دنیا بیش از پیش جدی بگیریم. از همین رو، «آکادمی مهندسی چین»(CAE) 10 پیشرفت...
یک زیرسویه جدید کروناویروس به سرعت کشورهای جهان در حال انتشار است، اما خوشبختانه این گونه جدید ویروس تاکنون منجر به بروز عفونتهای شدید نشده است.
سویه جدید کروناویروس، از نوع قبل از خود به نام BA 2.86 به وجود آمده است که یکی از زیرسویههای اومیکرون به شمار میرود.
دومین رویداد مدیریت بحران ایران قوی در مصلی تهران آغاز به کار کرد.
شیوع سویه جدید ویروس کرونا در چندین کشور جهان، باعث ایجاد نگرانی شده و سازمان جهانی بهداشت نیز آن را سویه قابل توجه طبقهبندی کرده اما از این سویه چه میدانیم؟
اقتصادنیوز: کارشناسان میگویند زیرسویه جدید JN.1 (از نوادگان گونه اُمیکرون کرونا) قابلیت سرایت بیشتر و گسترش سریعتری دارد و باعث ایجاد علائمی مانند تب، سرفه، سرماخوردگی، گلودرد و درد بدن میشود؛ یعنی همان علائمی که در سایر سویههای کروناویروس ایجاد میکنند.
یک زیرسویه جدید کروناویروس به سرعت کشورهای جهان در حال انتشار است، اما خوشبختانه این گونه جدید ویروس تاکنون منجر به بروز عفونتهای شدید یا بستری شدن افراد در بیمارستان نشده است یک زیرسویه جدید کروناویروس به سرعت کشورهای جهان در حال انتشار است، اما خوشبختانه این گونه جدید ویروس تاکنون منجر به بروز عفونتهای شدید یا بستری شدن افراد در بیمارستان نشده است کارشناسان میگویند زیرسویه جدید...
مشرق نیوز نوشت: یک زیرسویه جدید کروناویروس به سرعت کشورهای جهان در حال انتشار است، اما خوشبختانه این گونه جدید ویروس تاکنون منجر به بروز عفونتهای شدید یا بستری شدن افراد در بیمارستان نشده است.
یک زیرسویه جدید کروناویروس به سرعت کشورهای جهان در حال انتشار است، اما خوشبختانه این گونه جدید ویروس تاکنون منجر به بروز عفونتهای شدید یا بستری شدن افراد در بیمارستان نشده است.
بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، ایران رتبه دوم در مصرف آنتی بیوتیک در جهان را دارد و این میزان مصرف یعنی چیزی حدود 16 برابر مصرف کل دنیا!
ایسنا نوشت: بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، ایران رتبه دوم در مصرف آنتی بیوتیک در جهان را دارد و این میزان مصرف یعنی چیزی حدود 16 برابر مصرف کل دنیا!
اقتصادنیوز: تحقیقات نشان میدهد که تفاوت چند صدبرابری میان مرگومیر دوران حاد کرونا در میان کشورهای مختلف ریشه در آستانه تحمل مرگومیر جوامع، اعتماد متقابل مردم و دولتها، سرعت پاسخگویی و استقبال از ریسکِ تغییر سیاستها داشته است.
سلامتنیوز نوشت: عوامل زیادی وجود دارند که می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهند. اگرچه برخی از این موارد قابل تغییر نیستند، برخی دیگر از عوامل خطر تحت کنترل شما می توانند باشند.
بهداشت نیوز نوشت: اصطلاح «زوال عقل» به یک بیماری خاص اطلاق نمیشود؛ بلکه مجموعهای از علائم را در بر میگیرد که در نتیجه ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر پدید میآیند و به سلولهای عصبی که پیامها را از مغز انتقال میدهند، آسیب میزنند.