سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
وزیر بهداشت از انتخاب جمهوری اسلامی ایران به عنوان ناظر تایید رشتههای علوم پزشکی در منطقه امرو (کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت) از سوی سازمان جهانی آموزش پزشکی خبر داد.
ژاپن تاکید دارد که این اقدام هیچ خطری را متوجه محیط زیست نمیکند و بیشتر عناصر رادیواکتیو قبل از رها شدن در آب حذف میشود.
استعمال قلیان در میان زنان ایرانی به میزان دو تا سه برابر بیشتر از مصرف قلیان در مقایسه با زنان سایر کشورها است. شیوع مصرف قلیان در بین زنان استان هرمزگان 3.10 درصد و 9 تا 10 برابر استانهای دیگر بوده و از نظر میزان استعمال قلیان توسط زنان، استان هرمزگان رتبه سوم را در میان استانهای کشور دارد.
استعمال قلیان در میان زنان ایرانی به میزان دو تا سه برابر بیشتر از مصرف قلیان در مقایسه با زنان سایر کشورها است.
ایسنا نوشت: در راستای توسعه رویکرد ترجمان دانش و کاربرد نتایج حاصل از تحقیقات حوزه سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و به منظور آگاهی رسانی ذینفعان پژوهش اعم از مدیران، متخصصین و مردم طرح تحقیقاتی اختتام یافته دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با عنوان "تعیین پیشبینی کننده های ترک قلیان در زنان شهر بندرعباس: کاربردی از تئوری رفتار برنامه ریزی" تشریح شد.
معاون درمان وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت شیوع زیرسویه جدید کرونا توضیحاتی داد.
نوع جدید ویروس امیکرون به نام اریس در حال گسترش در سراسر جهان است با اینکه سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان زیرسویه تحت نظارت دسته بندی کرده اما خطر سلامتی آن را کم ارزیابی میکند.
اقتصادنیوز: علائم اریس تب، خستگی، سرفه، آبریزش بینی، سردرد و درد عضلانی است که این علائم میتواند مشابه بیماریهای سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ذاتالریه باشد.
چند لحظهای را دست از کار و زندگی بکشید، ساعتمچی خود را ببینید. زمان روزهای نزدیک تابستان را نشان میدهد.
ایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) این روزها در حال ردیابی ویروسهای جهش یافته کرونا هستند.
همشهری آنلاین نوشت: رئیس هیات مدیره انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران میگوید: همه زنان نابارور برای باردار شدن نیاز به انجام روش آیویاف ندارند و کمتر از 10 درصد از این زنان ناگزیر به این روش رو میآورند و البته نتیجه آیویاف هم 100 درصدی نیست و فقط 30 تا 37 درصد از زنان با این تکنیک باردار میشوند.
سویه جدید ویروس کرونا، در برخی از کشورها خودنمایی کرده و بیم آن میرود بار دیگر شاهد گسترش سویه جدید در دنیا باشیم. در همین حال، این پرسش مطرح است که آیا این سویه خطرناک و مرگبار خواهد بود.
بحث بین موافقان و مخالفان طب سنتی همچنان ادامه دارد اما نقطه اشتراک رویکرد دو طرف، لزوم توجه به شواهد علمی است.
نوع جدید ویروس امیکرون به نام اریس در حال گسترش در سراسر جهان است با اینکه سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان زیرسویه کرونا تحت نظارت دسته بندی کرده اما خطر سلامتی آن را کم ارزیابی میکند.